Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ruhudeli insallaaah hamilesindirrr ablacim Hurihuri2013 abla netim yok biliyosun bugun kontur attirdim yarin geliyo insallah artik buralardayimmm anlican net bitene kadar bu kez az kullancam ki sizden ayri kalmayimmm bende alistim buraya skilmadan okuyorum her sayfayi yazamasam bile girdigim zamanlardaaaaaa sizi seviyorum

Kizlar asilamam iptal yumurtalarim gelismedi.. Suan Ankaraya dönüyorum evime
uzulme adet olur olmaz bal corek otu ve tarcini dene benimde genelde gelismiyor yada 1 tane oluyordu bu ay onu kullandim cift tarafli ikisindede yumurtam olusmus bence bi arastir ve dene derim

uzulme adet olur olmaz bal corek otu ve tarcini dene benimde genelde gelismiyor yada 1 tane oluyordu bu ay onu kullandim cift tarafli ikisindede yumurtam olusmus bence bi arastir ve dene derim
Pcos ileru derece olduğu ici gelisme saglayamiyoruz.. dediginiz kurude deniyecem

Pcos ileru derece olduğu ici gelisme saglayamiyoruz.. dediginiz kurude deniyecem
onun icinde sogan kuru diyorlardi sanirim bence bu sogan kurunun de katkisi buyuk adette baslayin bi deneyin ne kaybetceksiniz ki ... Umutlaniyoruz herseyden ama napalim rabbim bize vermis bu skintiyi katlanmaya calisiyoruz ben asilama oldum ama olumsuz oldu oyle berbattimm ki yeni toparlaniyorum psikolojikmen aslinda iyi degilim ama guclu gorunmeye calisiyorum bu yoldada boyle olmamiz sart napalim rabbim yardimcimiz olsun

Amin canim insallah sogam kürü ve incir kuru denedim..ailemin yanındaydım aglamadim daha dogrusu zor tuttum kendimi .. güçlü gibi gozukup gucsuz olmak

Amin canim insallah sogam kürü ve incir kuru denedim..ailemin yanındaydım aglamadim daha dogrusu zor tuttum kendimi .. güçlü gibi gozukup gucsuz olmak
Canım sıkma canını hayırlısı olsun biraz bitkisel şeylere yönelirsen belki daha çok fayda görürsün her sabah aç karnına pekmez yiyebilirsin soğan kürü de fayda eder inşallah Allah büyük hayırlı bir zamanda inşallah nasip edecektir dualarını eksik etme en önemli şey sabır

İyi geceler kızlar benım misafırım geldı eltımle kızı geldı bizdeydı bütün gün yazamadım onu da cok severım cok iyi hatun bana kardes gıbı olmus allah razı olsun iyi geldı vakit nasıl gecti anlayamadım cevaota yaxamadım size kusura bakmayın olurmu :)

Tatlım şeker kızım benim:)

salladim takmiyorum..ya sen ne neşeli hatunsun masallah
Kızzzzz hersey allahtan ya dermansız dert olaydı kötürüm olaydık felcli olaydık şükür var herseyın bı vaktı olmasada üzülme adamlar cocukları aratmıyo bıze bazen hayatı koyver gıtsın zaten sen adamı ayda yılda bır görüyon belkıde bu senın için daha hayırlı bütün sorumluluk sende olcaktı ilerki zamanda tekrar denersın inan üzülmen için demiyom keske elimde sıhırlı bi degnek olsa hemen gerceklestırsem dilegni ama sabır sabır güzel kardesim:)

Kuzu moralini yüksek tut. Adet olursan bittikten sonra 15 gün boyunca sogan kürü yap. Akintın çok olacaktır küre başladıktan sonra fakat faydasını görürsün inşaallah. Inciri daha sonra yaparsin. Ilk olark soģanı denemelisjn pco var ise

Canim suanlik eşimle ankaradayiz..insallah uzun sure beraber olacaz..ankarada iyi bir yer bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…