- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
uzulme adet olur olmaz bal corek otu ve tarcini dene benimde genelde gelismiyor yada 1 tane oluyordu bu ay onu kullandim cift tarafli ikisindede yumurtam olusmus bence bi arastir ve dene derimKizlar asilamam iptal yumurtalarim gelismedi.. Suan Ankaraya dönüyorum evime
Pcos ileru derece olduğu ici gelisme saglayamiyoruz.. dediginiz kurude deniyecemuzulme adet olur olmaz bal corek otu ve tarcini dene benimde genelde gelismiyor yada 1 tane oluyordu bu ay onu kullandim cift tarafli ikisindede yumurtam olusmus bence bi arastir ve dene derim
onun icinde sogan kuru diyorlardi sanirim bence bu sogan kurunun de katkisi buyuk adette baslayin bi deneyin ne kaybetceksiniz ki ... Umutlaniyoruz herseyden ama napalim rabbim bize vermis bu skintiyi katlanmaya calisiyoruz ben asilama oldum ama olumsuz oldu oyle berbattimm ki yeni toparlaniyorum psikolojikmen aslinda iyi degilim ama guclu gorunmeye calisiyorum bu yoldada boyle olmamiz sart napalim rabbim yardimcimiz olsunPcos ileru derece olduğu ici gelisme saglayamiyoruz.. dediginiz kurude deniyecem
Amin canim insallah sogam kürü ve incir kuru denedim..ailemin yanındaydım aglamadim daha dogrusu zor tuttum kendimi .. güçlü gibi gozukup gucsuz olmakonun icinde sogan kuru diyorlardi sanirim bence bu sogan kurunun de katkisi buyuk adette baslayin bi deneyin ne kaybetceksiniz ki ... Umutlaniyoruz herseyden ama napalim rabbim bize vermis bu skintiyi katlanmaya calisiyoruz ben asilama oldum ama olumsuz oldu oyle berbattimm ki yeni toparlaniyorum psikolojikmen aslinda iyi degilim ama guclu gorunmeye calisiyorum bu yoldada boyle olmamiz sart napalim rabbim yardimcimiz olsun
Canım sıkma canını hayırlısı olsun biraz bitkisel şeylere yönelirsen belki daha çok fayda görürsün her sabah aç karnına pekmez yiyebilirsin soğan kürü de fayda eder inşallah Allah büyük hayırlı bir zamanda inşallah nasip edecektir dualarını eksik etme en önemli şey sabırAmin canim insallah sogam kürü ve incir kuru denedim..ailemin yanındaydım aglamadim daha dogrusu zor tuttum kendimi .. güçlü gibi gozukup gucsuz olmak
Şükür canım benim iyiyim bende tüp tedavım için gün sayıyorum canım benimIyim canim ders çalişiyorum. 20 gun sonra sinavlarin var birazda kafa dağitmak amaçlı sayfaya daha az bakiyorum. Sen nasilsin tatlm inşaallah iyisindirHurihuri2013
Tatlım şeker kızım benim:)Ruhudeli insallaaah hamilesindirrr ablacim Hurihuri2013 abla netim yok biliyosun bugun kontur attirdim yarin geliyo insallah artik buralardayimmm anlican net bitene kadar bu kez az kullancam ki sizden ayri kalmayimmm bende alistim buraya skilmadan okuyorum her sayfayi yazamasam bile girdigim zamanlardaaaaaa sizi seviyorum
Herseyde vardır bı hayır canım bızım geliştide ne oldu bak negatıf üç tane sabır dıcez canımıniçi sabır:)Kizlar asilamam iptal yumurtalarim gelismedi.. Suan Ankaraya dönüyorum evime
İyi canım sen nasılsın ne alemdesın hersey yolundadır işallah:)kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
Herseyde vardır bı hayır canım bızım geliştide ne oldu bak negatıf üç tane sabır dıcez canımıniçi sabır:)
Kızzzzz hersey allahtan ya dermansız dert olaydı kötürüm olaydık felcli olaydık şükür var herseyın bı vaktı olmasada üzülme adamlar cocukları aratmıyo bıze bazen hayatı koyver gıtsın zaten sen adamı ayda yılda bır görüyon belkıde bu senın için daha hayırlı bütün sorumluluk sende olcaktı ilerki zamanda tekrar denersın inan üzülmen için demiyom keske elimde sıhırlı bi degnek olsa hemen gerceklestırsem dilegni ama sabır sabır güzel kardesim:)salladim takmiyorum..ya sen ne neşeli hatunsun masallah
Tühh kötu olmuş bu kuzum ya. Kür denedin mi ??Kizlar asilamam iptal yumurtalarim gelismedi.. Suan Ankaraya dönüyorum evime
Kuzu moralini yüksek tut. Adet olursan bittikten sonra 15 gün boyunca sogan kürü yap. Akintın çok olacaktır küre başladıktan sonra fakat faydasını görürsün inşaallah. Inciri daha sonra yaparsin. Ilk olark soģanı denemelisjn pco var iseAmin canim insallah sogam kürü ve incir kuru denedim..ailemin yanındaydım aglamadim daha dogrusu zor tuttum kendimi .. güçlü gibi gozukup gucsuz olmak
kuzum benim ya bitkisel kür araştırsak sana olmaz mı hormon tedavisi ile düzelme oluyormuymuş doktor birşeyler önerdi mi ?salladim takmiyorum..ya sen ne neşeli hatunsun masallah
Canim suanlik eşimle ankaradayiz..insallah uzun sure beraber olacaz..ankarada iyi bir yer bulmam lazimKızzzzz hersey allahtan ya dermansız dert olaydı kötürüm olaydık felcli olaydık şükür var herseyın bı vaktı olmasada üzülme adamlar cocukları aratmıyo bıze bazen hayatı koyver gıtsın zaten sen adamı ayda yılda bır görüyon belkıde bu senın için daha hayırlı bütün sorumluluk sende olcaktı ilerki zamanda tekrar denersın inan üzülmen için demiyom keske elimde sıhırlı bi degnek olsa hemen gerceklestırsem dilegni ama sabır sabır güzel kardesim:)
Evwt cNin denedik biseler ama olmayinca olmuyorTühh kötu olmuş bu kuzum ya. Kür denedin mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?