Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim 2. Asilamayi da deniyelim sonra tüp yapariz olmadi dedi
ama yumurt büyümüyorsa bir destek gerekli hormon testlerin nasıl peki sen yumurta için nbal tarçın çörek otunu dene benim arkadaş vardı etiket yapmıştım hatırlarsan onunda büyümediği zaman oldu bu karışımı yaptı yumurta büyüdü denemekten zarar gelmez kuzum

Tmm canim hemen başlayacam

Kizlar ya adete 9 gun var gebercem merakdan icimdeki ses hamilesin diyo dun bas agrisi bugun bel agrisi arada bi kasikdaki agri hersey ust uste gibi eminim deliriyorum psikolojik tum belirtileri yasiyorummmmmm :-(

Kizlar ya adete 9 gun var gebercem merakdan icimdeki ses hamilesin diyo dun bas agrisi bugun bel agrisi arada bi kasikdaki agri hersey ust uste gibi eminim deliriyorum psikolojik tum belirtileri yasiyorummmmmm :-(
Canım benim hem hamıle gıbı hisset hemde olmayabılır dıyede telkın ver kendıne cünkü o tek cizgıyı görünce cok kötü oluyo insan bol bol dua edıcem sana işallah benım şeker kızım hamiledır dıye:)

sagol abammm benim alistik o tek.cizgilere iste umut dunyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…