Canim 2. Asilamayi da deniyelim sonra tüp yapariz olmadi dedikuzum benim ya bitkisel kür araştırsak sana olmaz mı hormon tedavisi ile düzelme oluyormuymuş doktor birşeyler önerdi mi ?
ama yumurt büyümüyorsa bir destek gerekli hormon testlerin nasıl peki sen yumurta için nbal tarçın çörek otunu dene benim arkadaş vardı etiket yapmıştım hatırlarsan onunda büyümediği zaman oldu bu karışımı yaptı yumurta büyüdü denemekten zarar gelmez kuzumCanim 2. Asilamayi da deniyelim sonra tüp yapariz olmadi dedi
Tmm canim hemen başlayacamama yumurt büyümüyorsa bir destek gerekli hormon testlerin nasıl peki sen yumurta için nbal tarçın çörek otunu dene benim arkadaş vardı etiket yapmıştım hatırlarsan onunda büyümediği zaman oldu bu karışımı yaptı yumurta büyüdü denemekten zarar gelmez kuzum
adet olunca başla kuzumTmm canim hemen başlayacam
çok yoğun bir gün güzellik kalmadı bendeGünaydın kızlarrrrrr hepiniz için güzel bırgün olur işallah:))))
Allah yardımcın olsun canımıniçi senın kalbın güzel sende güzellik bıtermi hiç:)çok yoğun bir gün güzellik kalmadı bende
Günaydın amin seker kızım benım:)Gunaydinnnn ki,lar guzel bir gun olsunnn hersey psikolojimizi duzeltsinnnn insallaaah
Senın adına sevındım hadı işallah hersey güzel olsun senın için benim gibi bolll yumurtalı işallah ama pozıtıf sonuclu işallahhhh:)Canim suanlik eşimle ankaradayiz..insallah uzun sure beraber olacaz..ankarada iyi bir yer bulmam lazim
hadi canım ya çok üzüldüm bi dahaki ay sana tüyo vereyim ilaçlarlarınla birlikte ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yap ve hergün bi avuç ceviz ye tecrübeyle sabittirKizlar asilamam iptal yumurtalarim gelismedi.. Suan Ankaraya dönüyorum evime
yolunda sanırım adet olmadım tahlilime 6 gün kaldıİyi canım sen nasılsın ne alemdesın hersey yolundadır işallah:)
Canım benim hem hamıle gıbı hisset hemde olmayabılır dıyede telkın ver kendıne cünkü o tek cizgıyı görünce cok kötü oluyo insan bol bol dua edıcem sana işallah benım şeker kızım hamiledır dıye:)Kizlar ya adete 9 gun var gebercem merakdan icimdeki ses hamilesin diyo dun bas agrisi bugun bel agrisi arada bi kasikdaki agri hersey ust uste gibi eminim deliriyorum psikolojik tum belirtileri yasiyorummmmmm :-(
sagol abammm benim alistik o tek.cizgilere iste umut dunyasiCanım benim hem hamıle gıbı hisset hemde olmayabılır dıyede telkın ver kendıne cünkü o tek cizgıyı görünce cok kötü oluyo insan bol bol dua edıcem sana işallah benım şeker kızım hamiledır dıye:)
Aynen benım market raflarında gördüm mü bıle bı iriti oluyom gebelik testlerıne kırmızı görmüş boğaya dönüyommmmsagol abammm benim alistik o tek.cizgilere iste umut dunyasi
Hadı bakalım hayırlısı bı hamileyımmmm dıye yaz şuraya da allahın izniyle hep beraber sevınek:)yolunda sanırım adet olmadım tahlilime 6 gün kaldı
valla güzel geçmiyor sinirlendimAllah yardımcın olsun canımıniçi senın kalbın güzel sende güzellik bıtermi hiç:)
dwrin derin nefes al ver canımıniçi iş dünyası acımasız ve yorucudur heleki bız kadınlar hem ev hem iş idare edıyosak allahım güç kuvvet versın sanavalla güzel geçmiyor sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?