Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
unutmadım tabiki
hamişlik nasıl gidiyor kalp atışı kese göründü mü ?
iyiyim toparlandım aralık ocak gibi 2.ci şılama düşünüyorum
daha gitmedim doktora 6.haftada çağırdı doktor bakalım inşallah iyi şeyler olur ama beta hcg iyi yükseliyor.inşallah iyi olur senin için hamile kalırsın 2.aşılamada

ama az önceden beri içimi korku kapladı göğüslerim çok ağrıyor sertleşmiş dokunamıyorum adet olmayıııııımmmmmm
Kötüyü cagırma canım hamılelık belirtılerıde adet belirtısı gıbı oluyomuş hadi öyle düşünkü öyle olsun stres senın için iyi deil canım benim

Canım iyiyim sağol biraz halsizliklerim başladı kontrol haftaya perşembe 16 sında dün yine bata-hcg yaptırdım 1327 çıktı sanırım iyi gidiyor bakalım doktor ne diyecek...
İşallah canım benim hep iyi gıtsın bebısıne saglıklıca kavuş işallah:)

Kızlar hamile olanlara minik bi sorun olacak yardmci olur musunz ? Geçen hafta persembe/cuma yumurtam catladı. Ve biz gecen haftayi degerlendirdk devamli. Eģer döllendiyse yumurtam bu hafta yerlesmeye baslar rahime. Bu sürede kesinlikle yapmam veya yapmamam gerekn şeyler nelerdir ?

Mrb arkadaslar bende bugun gece catlatma ignemi vuruncam ins allahin izniyle cuma oglen asilamam olacak rabbim cumanin hurmetine yavrumu bana bagislar ins dunki kontrolde sagda 11 ve 12.5 mm 2 yumurta solda 14 mm buyuklugunde vardi femarayi biraktik puregona devam ediyorum birde vitamin degerlerime baktirmistim d vitaminim cok dusuk cikmis bu donemde takviye almam sakincali olur mu

cnm selam ben adetliym bizde aşılama yaptıracağız bu ay allah yardımcımız olsun .

Canim benim de yumurtam 11.5 mm di sadece 1 tanesi zaten ancak o kadar gelisebildi. Asilama yapmadık

bana doktorum tedaviye baslar baslamaz verdi folic asitle omega 3 kullandim yani vitamin ama yinede bi doktoruna danis bide hamileyken etkisi varsa simdiden basla bence hamilelikde ztn belirli ilaclari icemiyorz tabi yine yanlis yonlerdirmiyim de

canlarım tahlil günüme 5 gün kaldı şuan bende belirtiler var adet mi mi bilemedim
1.göğüslerde ağrı ve şişlik
2.sırtta ağrı
3.kabızlık
4.karın alt kısmında baskı
yorumlarınızı alayım kızlar

göğüs ucu renginde koyulaşma var mı ? kabızlık ii değiş ıkınma bol su iç

bana doktorum tedaviye baslar baslamaz verdi folic asitle omega 3 kullandim yani vitamin ama yinede bi doktoruna danis bide hamileyken etkisi varsa simdiden basla bence hamilelikde ztn belirli ilaclari icemiyorz tabi yine yanlis yonlerdirmiyim de
kuzum sen nasılsın görünmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…