- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Canım iyiyim sağol biraz halsizliklerim başladı kontrol haftaya perşembe 16 sında dün yine bata-hcg yaptırdım 1327 çıktı sanırım iyi gidiyor bakalım doktor ne diyecek...emine48 canım nasılsın kontrole gıttınmı
daha gitmedim doktora 6.haftada çağırdı doktor bakalım inşallah iyi şeyler olur ama beta hcg iyi yükseliyor.inşallah iyi olur senin için hamile kalırsın 2.aşılamadaunutmadım tabiki
hamişlik nasıl gidiyor kalp atışı kese göründü mü ?
iyiyim toparlandım aralık ocak gibi 2.ci şılama düşünüyorum
ama az önceden beri içimi korku kapladı göğüslerim çok ağrıyor sertleşmiş dokunamıyorumHadı bakalım hayırlısı bı hamileyımmmm dıye yaz şuraya da allahın izniyle hep beraber sevınek:)
Kötüyü cagırma canım hamılelık belirtılerıde adet belirtısı gıbı oluyomuş hadi öyle düşünkü öyle olsun stres senın için iyi deil canım benimama az önceden beri içimi korku kapladı göğüslerim çok ağrıyor sertleşmiş dokunamıyorumadet olmayıııııımmmmmm
İşallah canım benim hep iyi gıtsın bebısıne saglıklıca kavuş işallah:)Canım iyiyim sağol biraz halsizliklerim başladı kontrol haftaya perşembe 16 sında dün yine bata-hcg yaptırdım 1327 çıktı sanırım iyi gidiyor bakalım doktor ne diyecek...
Kuxum Allah razi olsun hepimize insallahSenın adına sevındım hadı işallah hersey güzel olsun senın için benim gibi bolll yumurtalı işallah ama pozıtıf sonuclu işallahhhh:)
cnm selam ben adetliym bizde aşılama yaptıracağız bu ay allah yardımcımız olsun .Mrb arkadaslar bende bugun gece catlatma ignemi vuruncam ins allahin izniyle cuma oglen asilamam olacak rabbim cumanin hurmetine yavrumu bana bagislar ins dunki kontrolde sagda 11 ve 12.5 mm 2 yumurta solda 14 mm buyuklugunde vardi femarayi biraktik puregona devam ediyorum birde vitamin degerlerime baktirmistim d vitaminim cok dusuk cikmis bu donemde takviye almam sakincali olur mu
Rabbim hakkimizda hayirlisini versincnm selam ben adetliym bizde aşılama yaptıracağız bu ay allah yardımcımız olsun .
Canim benim de yumurtam 11.5 mm di sadece 1 tanesi zaten ancak o kadar gelisebildi. Asilama yapmadıkMrb arkadaslar bende bugun gece catlatma ignemi vuruncam ins allahin izniyle cuma oglen asilamam olacak rabbim cumanin hurmetine yavrumu bana bagislar ins dunki kontrolde sagda 11 ve 12.5 mm 2 yumurta solda 14 mm buyuklugunde vardi femarayi biraktik puregona devam ediyorum birde vitamin degerlerime baktirmistim d vitaminim cok dusuk cikmis bu donemde takviye almam sakincali olur mu
bana doktorum tedaviye baslar baslamaz verdi folic asitle omega 3 kullandim yani vitamin ama yinede bi doktoruna danis bide hamileyken etkisi varsa simdiden basla bence hamilelikde ztn belirli ilaclari icemiyorz tabi yine yanlis yonlerdirmiyim deMrb arkadaslar bende bugun gece catlatma ignemi vuruncam ins allahin izniyle cuma oglen asilamam olacak rabbim cumanin hurmetine yavrumu bana bagislar ins dunki kontrolde sagda 11 ve 12.5 mm 2 yumurta solda 14 mm buyuklugunde vardi femarayi biraktik puregona devam ediyorum birde vitamin degerlerime baktirmistim d vitaminim cok dusuk cikmis bu donemde takviye almam sakincali olur mu
günaydın canım:)günaydın kızlar
göğüs ucu renginde koyulaşma var mı ? kabızlık ii değiş ıkınma bol su içcanlarım tahlil günüme 5 gün kaldı şuan bende belirtiler var adet mi mi bilemedim
1.göğüslerde ağrı ve şişlik
2.sırtta ağrı
3.kabızlık
4.karın alt kısmında baskı
yorumlarınızı alayım kızlar
kuzum sen nasılsın görünmüyorsunbana doktorum tedaviye baslar baslamaz verdi folic asitle omega 3 kullandim yani vitamin ama yinede bi doktoruna danis bide hamileyken etkisi varsa simdiden basla bence hamilelikde ztn belirli ilaclari icemiyorz tabi yine yanlis yonlerdirmiyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?