Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzum sen nasılsın görünmüyorsun
iyim abla bekliyorum adete usuyorum battaniye altinda yasayip gidiyorum netim yoktu daha dun yaptim iste simdilik internet bitene kadar buralardayim bi hamile gibiyim bi degilim ama degilim tarafi agir basiyo tabi sen nasilsin

iyim abla bekliyorum adete usuyorum battaniye altinda yasayip gidiyorum netim yoktu daha dun yaptim iste simdilik internet bitene kadar buralardayim bi hamile gibiyim bi degilim ama degilim tarafi agir basiyo tabi sen nasilsin
bende bir hamile gibiyim bir değilim günüm geçti benimde iyice mayak olduk hava soğuk ya birden soğudu alıştırmadı bizi

bana doktorum tedaviye baslar baslamaz verdi folic asitle omega 3 kullandim yani vitamin ama yinede bi doktoruna danis bide hamileyken etkisi varsa simdiden basla bence hamilelikde ztn belirli ilaclari icemiyorz tabi yine yanlis yonlerdirmiyim de
Ben nisan ayindan beri folik asit kullaniyorum fazlasi zarar oldugu icin kestim eylülden itibaren icmiyorum vitamin tahlillerini aile hekiminde yaptirmistim sonucu netten aldim d vit icin ilac ne verebilir ki genelde elevit falan kullaniyorlar hamile kalinca ama bilemedim biraz arastirdim d vit eksikligi de gebe kalmayi zorlastiriyormus cuma gunu asilamam var en azindan 2 gun bile alsam fayda eder diye dusundum

bencede canim al belki bi etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…