- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
iyim abla bekliyorum adete usuyorum battaniye altinda yasayip gidiyorum netim yoktu daha dun yaptim iste simdilik internet bitene kadar buralardayim bi hamile gibiyim bi degilimkuzum sen nasılsın görünmüyorsun
bende bir hamile gibiyim bir değilim günüm geçti benimdeiyim abla bekliyorum adete usuyorum battaniye altinda yasayip gidiyorum netim yoktu daha dun yaptim iste simdilik internet bitene kadar buralardayim bi hamile gibiyim bi degilimama degilim tarafi agir basiyo tabi sen nasilsin
koyulaşma yok canım adetmi oluyorum acepgöğüs ucu renginde koyulaşma var mı ? kabızlık ii değiş ıkınma bol su iç
kacinci gunun ablacm gecikmedebende bir hamile gibiyim bir değilim günüm geçti benimdeiyice mayak olduk hava soğuk ya birden soğudu alıştırmadı bizi
Ben nisan ayindan beri folik asit kullaniyorum fazlasi zarar oldugu icin kestim eylülden itibaren icmiyorum vitamin tahlillerini aile hekiminde yaptirmistim sonucu netten aldim d vit icin ilac ne verebilir ki genelde elevit falan kullaniyorlar hamile kalinca ama bilemedim biraz arastirdim d vit eksikligi de gebe kalmayi zorlastiriyormus cuma gunu asilamam var en azindan 2 gun bile alsam fayda eder diye dusundumbana doktorum tedaviye baslar baslamaz verdi folic asitle omega 3 kullandim yani vitamin ama yinede bi doktoruna danis bide hamileyken etkisi varsa simdiden basla bence hamilelikde ztn belirli ilaclari icemiyorz tabi yine yanlis yonlerdirmiyim de
bencede canim al belki bi etkisi olurBen nisan ayindan beri folik asit kullaniyorum fazlasi zarar oldugu icin kestim eylülden itibaren icmiyorum vitamin tahlillerini aile hekiminde yaptirmistim sonucu netten aldim d vit icin ilac ne verebilir ki genelde elevit falan kullaniyorlar hamile kalinca ama bilemedim biraz arastirdim d vit eksikligi de gebe kalmayi zorlastiriyormus cuma gunu asilamam var en azindan 2 gun bile alsam fayda eder diye dusundum
Ins ogleden sonra gidip alicam hemen bu gece de catlatma ignem var ins hersey yolunda giderbencede canim al belki bi etkisi olur
test günü ne zaman adetin geçti mi kişiye göre değişir belirtikoyulaşma yok canım adetmi oluyorum acep
pazartesi olmam gerekliydi 2 gün gecikse yarın kesin olmlıyımkacinci gunun ablacm gecikmede
rabbim hayirlisini nasip etsin insallah bebisini al kucaginaaaIns ogleden sonra gidip alicam hemen bu gece de catlatma ignem var ins hersey yolunda gider
anladim insallah olmazdin abla yaa gerci vucutlarda alisti geciksede adet olmaya ama nasip napalim sabir ve dua ile beklicezpazartesi olmam gerekliydi 2 gün gecikse yarın kesin olmlıyım
canım dün doktorumu aradım adet tarihim ne zaman olur diye sordum çünkü benim adetlerim düzensiz aşılama adeti öne çekebilir det gününü ne zaman olacam diye bekleme deditest günü ne zaman adetin geçti mi kişiye göre değişir belirti
test gününü geçirme o zaman kan er kafan rahat etsincanım dün doktorumu aradım adet tarihim ne zaman olur diye sordum çünkü benim adetlerim düzensiz aşılama adeti öne çekebilir det gününü ne zaman olacam diye bekleme dedi
gunaydin ablacimmmGünaydın şeker kızlar bakıyom ben uyanana kadar epey kaynatmısunız:) aramızda saat farkı var napım
İNŞALLAH cnım bekliyorum bakalım regli belirtimde yokanladim insallah olmazdin abla yaa gerci vucutlarda alisti geciksede adet olmaya ama nasip napalim sabir ve dua ile beklicez
Günaydın sekerim nasılsın @denetimcim günaydın bakıyom hamilemiyim deilmiyim modlorına gırilmiş hadi işallah ikinizde bırer müjde verın işallah:)gunaydin ablacimmm
ben sanmiyorum daGünaydın sekerim nasılsın @denetimcim günaydın bakıyom hamilemiyim deilmiyim modlorına gırilmiş hadi işallah ikinizde bırer müjde verın işallah:)
hiç sanmıyorum ya geçen ay regli oldum ya düşük mü sayacam onu regli mi kafam karıştı benim şimdiben sanmiyorum daSchonerDuft insallah verir o guzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?