- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
pazartesiden beri girmiyor o siteye bilmiyorum inşallah hamiştirKızlarRuhudeli nerelerde adetım gecıktı dıyodu test yapmadımıkı acaba hiç ses yok deli kızdan
yeni gördüm ....Günaydın sekerim nasılsın @denetimcim günaydın bakıyom hamilemiyim deilmiyim modlorına gırilmiş hadi işallah ikinizde bırer müjde verın işallah:)
Canım bende yenı gırdım gördüm yazıyı merak ettım at hadı işin yoksa bende evraklarımı tamamladım yarın baslıyo tüp tedavım allahın izniyleyeni gördüm ....
inşallah canım bakalım bugünde bir geçsin ...
bir yazı buldum sana tacam onu bana hatırlatır mısın tüp bebek ile ilgili
Karamsar olma allahım cok büyük belli mi olur şeker kızım benımben sanmiyorum daSchonerDuft insallah verir o guzel haberi
insallah abla yaKaramsar olma allahım cok büyük belli mi olur şeker kızım benım
Hadı dua baslıyalım mı ism-i azam duasını benım daha yok başlayınca bana okuruz olurmu seker kızıminsallah abla ya
nasil okucaz ablacim bi sayisimi var yoksa oyle niyet alip okuyormusunHadı dua baslıyalım mı ism-i azam duasını benım daha yok başlayınca bana okuruz olurmu seker kızım
Yolladım canım bak 111 kere okuncak sen 111 kere oku adetıne kadar bende 111 kere senın adına işallah okurumnasil okucaz ablacim bi sayisimi var yoksa oyle niyet alip okuyormusun
Ahhhhh balık ahhhhhh okudum okudum hepsını uygulucam söz yemeye basladım hem dün yedım hatta bugün koca bı bardak süt içtim incir badem hurma hepsını aldım yıyom sebzede tüketıyom ama ananası hiç bılmiyodum onuda alcam yarın hergün tüketcem saol canım benim allah ne muradın varsa versın işallah
Ya sen asılama yaptırmadınmı ne ilacı canımkızlar ya ben 3 gündür çok kötü uykusuzluk çekiyorum hiç uyumadım bi gecede toplasan bi saat uyumuyorum neden olabilir evde 2.5 mg uyku hapım var dayanamayıp içecem çatlamak üzereyim
yaptırdım canım ama bildiğin gibi değil kendimi sıkıyorum dişlerimi kenetliyorum farkında olmadan çok kötüyüm stres oldum çok gerginim yarım tane kırıp içsemYa sen asılama yaptırmadınmı ne ilacı canım
Arkadasım yapma bak sonra üzülürsün allah korusun bebısın tutunur sonra bı terslık olur önür boyu kendını affetmezsın ayran yap kocaman bı bardak iç olmadı yoğurt ye bıraz da uyursunyaptırdım canım ama bildiğin gibi değil kendimi sıkıyorum dişlerimi kenetliyorum farkında olmadan çok kötüyüm stres oldum çok gerginim yarım tane kırıp içsem
Ananasi gebelikte yeme ama ikizlere bisi olmasın dimi kuzum bol su da içiyorsunAhhhhh balık ahhhhhh okudum okudum hepsını uygulucam söz yemeye basladım hem dün yedım hatta bugün koca bı bardak süt içtim incir badem hurma hepsını aldım yıyom sebzede tüketıyom ama ananası hiç bılmiyodum onuda alcam yarın hergün tüketcem saol canım benim allah ne muradın varsa versın işallah
Sakın içme kuzum aklın da sonuç ne olacak diye dönüp duruyor ondan uyku uyuyamiyorsunkızlar ya ben 3 gündür çok kötü uykusuzluk çekiyorum hiç uyumadım bi gecede toplasan bi saat uyumuyorum neden olabilir evde 2.5 mg uyku hapım var dayanamayıp içecem çatlamak üzereyim
Ayyyyyyyy gözüm doldu allahım duysun sesını canım arkadsdım yaaaaa ..... içiyorum günde 2 litreyı gecıyo ihmal etmiyom allahım tez zamanda müjdelerle sevındırsın senı:)Ananasi gebelikte yeme ama ikizlere bisi olmasın dimi kuzum bol su da içiyorsun
Hepimizi kuzum ....Ayyyyyyyy gözüm doldu allahım duysun sesını canım arkadsdım yaaaaa ..... içiyorum günde 2 litreyı gecıyo ihmal etmiyom allahım tez zamanda müjdelerle sevındırsın senı:)
Sa.8kın içme kuzum aklın da sonuç ne olacak diye dönüp duruyor ondan uyku uyuyamiyorsun[/QUOTEdayanamadım içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?