Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın sekerim nasılsın @denetimcim günaydın bakıyom hamilemiyim deilmiyim modlorına gırilmiş hadi işallah ikinizde bırer müjde verın işallah:)
yeni gördüm ....
inşallah canım bakalım bugünde bir geçsin ...
bir yazı buldum sana tacam onu bana hatırlatır mısın tüp bebek ile ilgili

yeni gördüm ....
inşallah canım bakalım bugünde bir geçsin ...
bir yazı buldum sana tacam onu bana hatırlatır mısın tüp bebek ile ilgili
Canım bende yenı gırdım gördüm yazıyı merak ettım at hadı işin yoksa bende evraklarımı tamamladım yarın baslıyo tüp tedavım allahın izniyle

kızlar ya ben 3 gündür çok kötü uykusuzluk çekiyorum hiç uyumadım bi gecede toplasan bi saat uyumuyorum neden olabilir evde 2.5 mg uyku hapım var dayanamayıp içecem çatlamak üzereyim

yaptırdım canım ama bildiğin gibi değil kendimi sıkıyorum dişlerimi kenetliyorum farkında olmadan çok kötüyüm stres oldum çok gerginim yarım tane kırıp içsem
Arkadasım yapma bak sonra üzülürsün allah korusun bebısın tutunur sonra bı terslık olur önür boyu kendını affetmezsın ayran yap kocaman bı bardak iç olmadı yoğurt ye bıraz da uyursun

Ananasi gebelikte yeme ama ikizlere bisi olmasın dimi kuzum bol su da içiyorsun

kızlar ya ben 3 gündür çok kötü uykusuzluk çekiyorum hiç uyumadım bi gecede toplasan bi saat uyumuyorum neden olabilir evde 2.5 mg uyku hapım var dayanamayıp içecem çatlamak üzereyim
Sakın içme kuzum aklın da sonuç ne olacak diye dönüp duruyor ondan uyku uyuyamiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…