Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar hadi sohbet edelimmm bebeginize koyacaginiz ismi dusundunu, mu ? Bebekden. Baska bisey konusmuyoruz nasilsa hic degilse guzel dusunelim guzel olsun hayal kurmak iyi gelir belki

Kizlar hadi sohbet edelimmm bebeginize koyacaginiz ismi dusundunu, mu ? Bebekden. Baska bisey konusmuyoruz nasilsa hic degilse guzel dusunelim guzel olsun hayal kurmak iyi gelir belki
Ben erkek olursa kayınbabam rahmetlı onun adını istıyorum kız olursa elif istıyorum allahım nasıb ederse:)

Ya sen seker kızım
kyinbabanin adi ne ki valla abla kiz olursa liya koycam anlami sabrin en guzeli demek ama yanina bi isim daha istiyorm erkek olursada esimin ölen bi dayisi var baya erken öus ve esimin huylarini felan benzetiyorlar bends onu koycam ismail ama bununda yanina ek bi isim istiyorum karisik biraz

Liya ne güzel isım cok beğendım

Uycam allahın izniyle en azından kendımde hata aramam herseyı düzenli bi şekilde uygularsam saglıklı beslenırsem saol canım benim:) yarın doktorum ne dıcek bakalım heycan sardı yıne benı
Haber ver emi heyecan çok normal ya ben bile heyecan yaptım

Erkek olursa sarp ama kız isminde karar veremedik
aslinda tek isim taraftariyim bends kisa ve oz ama iste liyayi bizim aile zor biraz algilamasi asina olduklari bi isim daha koymak istiyorum ismailde tek koyasim yok nedense cocuk bana buyuyunce niye bu kadar uzun isim koydun diyecek

aslinda tek isim taraftariyim bends kisa ve oz ama iste liyayi bizim aile zor biraz algilamasi asina olduklari bi isim daha koymak istiyorum ismailde tek koyasim yok nedense cocuk bana buyuyunce niye bu kadar uzun isim koydun diyecek
Uzun isim pek hoş olmuyor ya birde isimkoyarken büyüklük zamanları düşünmek gerekli hep bebek kalmicaklar

Güzelmiş:) allahım nasıb etsın işallah
Amiinnn

Beende kızım olursa zahide .... koymayı düşünüyorum nasipse bi arada zahide anneannemin adi cok severim kendini

Ben oglum olursa Halil. Kizim olrsa da Hayal koyucam. Çunkü anne olmayi çok hayal ediyorum. Halil de birinin ismi falan degl seviyorm o ismi.

Kizlar yardimlariniza ihtiyacim var. Bugun catlatma ignesinin 7.günü. Ayrica 7 gündür Progestam iciyorum. Aksam 9 gbi ictim hapi 10 gbi baş donmem basladi daha öncede kullandom hic boyle birşey olmadi. Mutfaga giderken tutunarak gittm eşim pesimden geldi hatta duserim diye. Bebek yerlesiyorsa boyle birsey normal mi sizce

Benim de aşılamamın 8.günü. Belirtim yok yine. Baş donmesi yerleşmeden sonra daha çok gösterir kendini canım. Belli mi olur belli de hamilesindir ondan olmustur :) test günün ne zaman? Benim 14 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…