Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım işallahhhh bebeğindir benımde son asılamamda olmuştu progestan bunu yapabılıyo işallah senın bebeğindir sebeb

Değilmişim kuzum dün tüpe başlandı

Günaydın kızlar Ruhudeli hayırlısı olur inşallah.ben hala beklemedeyim çok ara verdim ya. Sizi takip ediyorum ama gözüm uztunuzde sizden hayırlı haberler bekliyorum.

Günaydın güzel anne adayları ben hamiş değilmişim yedim kırmızı kartı ama pes etmedim hemen gittim Ankara ya başladım tüp bebeğe Rabbimin izniyle ilk iğnemi vurdum vitaminimi aldım bekliyorum şimdi geldim evindeyim valiz hazırlayıp tekrar gidicem yarın ve 15-20 gün Ankara da olucam inşallah çok umutluyum çok heyecanlıyım çok mutluyum içimden bir ses hayırlı haberlerle döneceğimi söylüyor Rabbim hepimize burdan hamişlik haberi vermeyi nasip etsin inşallah dualarımdasınız umarım bende sizlerin dualarında yer alırım buarada SchonerDuft bir kez de benim işlem yaptırdığım yerle görüşmek istermişim içimden bir ses oraya seni yönlendirmemi istiyor ne dersin kuzum Allah tan Ümit kesilmez kız Hurihuri2013 hade başla sende kırkımız karışsın inşallah

Cz

Benim de aşılamamın 8.günü. Belirtim yok yine. Baş donmesi yerleşmeden sonra daha çok gösterir kendini canım. Belli mi olur belli de hamilesindir ondan olmustur :) test günün ne zaman? Benim 14 kasım
Benm bat 19 kasım. Testide aslnda 16-17 kasımda adet olmam gerekir olmazsam 19unda sabah yaparim diye planladım. Hem eşim de evde ilk ona söylerim diye düsünüyorm yıllardır. 2 kasım da ovitrelle vuruldum 3 kasimda catladigini da hissettm kasık agrilarında . Ve iyi de degerlndirdim. Yerlesme bu zamnlrda olmasi lazım. Insaallah döllenmistr ve bana tutunur ❤

Canım işallahhhh bebeğindir benımde son asılamamda olmuştu progestan bunu yapabılıyo işallah senın bebeğindir sebeb
Progestani daha oncede çok kullandım adet düzensizliginden dolayı. 1 haftadır da her gün 1 tane içiyorum ilk kez dün oldu bas dönmem. Ve ictikten bir saat sonra yaklaşık.

hayırlı uğurlu olsun huride bugün başlıcak aksilik olmazsa ..
kuzum ben tüp yaptırmaktan yoruldum maddi çöküşteyim zaten aşılama düşünüyorum ama ilerde belki olabilir benim şuan tek sorunum kilo kilo versem benim herşeyim daha düzgün olucak ... bir yazı attım o yazıyı da oku beslenmenin önemi çok çünkü

Progestani daha oncede çok kullandım adet düzensizliginden dolayı. 1 haftadır da her gün 1 tane içiyorum ilk kez dün oldu bas dönmem. Ve ictikten bir saat sonra yaklaşık.
ilçcı içtikten sonra bende kötü oluyorum göğüs ucu koyulaşması var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…