Tamam canım okurum anlıyorum seni inşallah tedaviye bile gerek kalmadan Rabbim mucizesini verir kucağına ama düşünürsende sor bana bilgi veririm sana burasıyla işlemlerle ilgilihayırlı uğurlu olsun huride bugün başlıcak aksilik olmazsa ..
kuzum ben tüp yaptırmaktan yoruldum maddi çöküşteyim zaten aşılama düşünüyorum ama ilerde belki olabilir benim şuan tek sorunum kilo kilo versem benim herşeyim daha düzgün olucak ... bir yazı attım o yazıyı da oku beslenmenin önemi çok çünkü
AminnnnnAmin canım Rabbim herkesin emeğini mucizesiyle mükafatlandırsın inşallah
20 kasımda alınacak bu ay beklicem sonra zaten peşine hemen adet olacam o ay da aşilama olmaz sanırım dinlendirir doktor.ilk asilamadan sonra iki ay ara vermiş olacam birde ilk aşilamada kist oluştu doktor doğum kontrol ilacı verdi.ya nasip birdaha nezamn başlarım.arada gel unutturma kendini ...
polip vrdı ne oldu
ameliyatı atlat gerisi gelir 3.cü adette başlıyorlar operasyon sonrası hayırlısı olsun kuzum20 kasımda alınacak bu ay beklicem sonra zaten peşine hemen adet olacam o ay da aşilama olmaz sanırım dinlendirir doktor.ilk asilamadan sonra iki ay ara vermiş olacam birde ilk aşilamada kist oluştu doktor doğum kontrol ilacı verdi.ya nasip birdaha nezamn başlarım.
Şimdi kontrol ettim de normal gibi ya. Ama igneyi vurulali bugün 8.günüm. yani eger döllendiyse (inşaallah) anca yerleşmeye baslayip hormon salgilicak.pazartsiden sonra net belli olur galiba. Sende Progestan kullaniyor musun canımilçcı içtikten sonra bende kötü oluyorum göğüs ucu koyulaşması var mı
yok canım bıraktım düşük yaptığım için ... bol su iç birde yerleşmesi için ananas öneriyorlar onu tüket abartma ama .. maydonoz ve patlıcan da tüketme..Şimdi kontrol ettim de normal gibi ya. Ama igneyi vurulali bugün 8.günüm. yani eger döllendiyse (inşaallah) anca yerleşmeye baslayip hormon salgilicak.pazartsiden sonra net belli olur galiba. Sende Progestan kullaniyor musun canım
Merhaba canım yenı geldım eve doktorum cok güzel muayene ettı benı hersey yolunda tedavıye baslaıyoruz dedı üç asılamadan sonra kist hiç oluşmamiş o kadar döllenemeyen yumurtaya ragmen dedı haplarıma bugün baslıyorum ayın yırmısınde ultrasonda bakılcam sıkıntı yoksa iğneler baslıcak ayın dördünde yumurtalar toplancak ayın yedısınde de transfer olucak tabıkı eger hersey yolunda gıderse ayyyyyyy cok heycanlıyım canımıniçiHurihuri2013 haberlerini bekliyorum kuzum
Hadi hayırlısı oldun canım bende dondurulmuş embriyo transferi için kırmızıları bekliyorum :)Kızlar tek tek isim saymıcam ben yenı tedavıye baslıyırum bana bol bol dua edın olurmu şimdiden allah razı olsun hepinizden:)
reglimisin peki .. ne hapı verdi vitamin miMerhaba canım yenı geldım eve doktorum cok güzel muayene ettı benı hersey yolunda tedavıye baslaıyoruz dedı üç asılamadan sonra kist hiç oluşmamiş o kadar döllenemeyen yumurtaya ragmen dedı haplarıma bugün baslıyorum ayın yırmısınde ultrasonda bakılcam sıkıntı yoksa iğneler baslıcak ayın dördünde yumurtalar toplancak ayın yedısınde de transfer olucak tabıkı eger hersey yolunda gıderse ayyyyyyy cok heycanlıyım canımıniçi
etmem mi kuzum her zaman duamdasınKızlar tek tek isim saymıcam ben yenı tedavıye baslıyırum bana bol bol dua edın olurmu şimdiden allah razı olsun hepinizden:)
Hayır canım korunma hapı verdı vıtamın hapları verdı kist oluşmasını engellemek amaclı canımıniçireglimisin peki .. ne hapı verdi vitamin mi
Allah razı olsun sende benım dualarımdasın canımıniçietmem mi kuzum her zaman duamdasın
Hayırlısı olsun ıkımızede canımıniçi allahım yüzümüzü güldürsün artık beraber bu yolda yürücez bılgı vercex bırbırımızs işallahhhh:)Hadi hayırlısı oldun canım bende dondurulmuş embriyo transferi için kırmızıları bekliyorum :)
hadi bismallah deyip başladınız çok güzel olacak herşey umarım hep beraber hamiş kalırız beraber doğururuzHayır canım korunma hapı verdı vıtamın hapları verdı kist oluşmasını engellemek amaclı canımıniçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?