10 gundür maydonoz huc tuketmedim canım. Patlican da yapmk denk gelmedi sans herhalde. Ananasi yeni duyuyorm. Sağ ol bilgilerin için. Su da gunde 2lt bazen de fzlasini bile iciyorum. Sende de baş dönmesi yapti mi hic. Yada bu normal mi acaba. 7 gündur ilk kez yasadım çnküyok canım bıraktım düşük yaptığım için ... bol su iç birde yerleşmesi için ananas öneriyorlar onu tüket abartma ama .. maydonoz ve patlıcan da tüketme..
çatlama iğnesi 11 12 gün vücutta etki ediyor aşılamanın 12.ci günü belli olabilir kanda
Hakkinda hayirlsi olsun canim. Çok guzel haberler verirsin inşaallah ❤Merhaba canım yenı geldım eve doktorum cok güzel muayene ettı benı hersey yolunda tedavıye baslaıyoruz dedı üç asılamadan sonra kist hiç oluşmamiş o kadar döllenemeyen yumurtaya ragmen dedı haplarıma bugün baslıyorum ayın yırmısınde ultrasonda bakılcam sıkıntı yoksa iğneler baslıcak ayın dördünde yumurtalar toplancak ayın yedısınde de transfer olucak tabıkı eger hersey yolunda gıderse ayyyyyyy cok heycanlıyım canımıniçi
yaptı oturduğum yerde gidip geliyordum bir anlık ama10 gundür maydonoz huc tuketmedim canım. Patlican da yapmk denk gelmedi sans herhalde. Ananasi yeni duyuyorm. Sağ ol bilgilerin için. Su da gunde 2lt bazen de fzlasini bile iciyorum. Sende de baş dönmesi yapti mi hic. Yada bu normal mi acaba. 7 gündur ilk kez yasadım çnkü
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşaallahInşallah canlar bol bol dua edin inşallah
Ben daha önce 1 kutu bitirmistim uyku ve halsizlik disinda birsy olmadi. Bu kullanisinda da uyku isteģi oluyordu dün 1-2 dk bi baş donmem oldu sonra uzandm bi süre kalkmadim gecti. Inşaallah yerlesmeyle ilgli bi durumdan dolayi olmuştur.yaptı oturduğum yerde gidip geliyordum bir anlık ama
inşallah canım belirti benziyor erken gebelik yap istersen ama çıkmayabilir cumartesiden sonra dha sağlıklı olurBen daha önce 1 kutu bitirmistim uyku ve halsizlik disinda birsy olmadi. Bu kullanisinda da uyku isteģi oluyordu dün 1-2 dk bi baş donmem oldu sonra uzandm bi süre kalkmadim gecti. Inşaallah yerlesmeyle ilgli bi durumdan dolayi olmuştur.
İşallah canım benım inan hep dualarımdasınız allahım isteyen herkese yasatsın kımseyı eksik bırakmasın tek tek müjdeler verelim işallah :)Hakkinda hayirlsi olsun canim. Çok guzel haberler verirsin inşaallah ❤
En cok neye mutlu oldum bılıyomusun doktorum ıkı aylıgna bır türk bayan doktor getırtmiş benımle cok güzel ilgilendi allah razı olsun bütün sorularımı sabırla dınleyıp cevap verdı bana tlf numarasını verıcekmiş benımle ilgilencekmiş işallahhhh böyle güzelliklerle devam eder tedavım doktorum 39 yasında olduğma inanmadı cok küçük görmüş benı burdaki yasalara göre 40 yasına gırersem devlet tedavımıze destek vermıcek o yüzden tedavımı bu sene yapmak için canla basla uğrasıcam dedı doktorum cünkü burda aralık ayının 20 sınden sonra 15 günlük noel tatılı baslıyo heryer kapalı ayyyyy ne bılım içim kıpır kıpır oldu olumlu seyler olunca dahada heycanlandım canımıniçihadi bismallah deyip başladınız çok güzel olacak herşey umarım hep beraber hamiş kalırız beraber doğururuz
16 kasim kesin olcam velirtilerim basladiAsksevgihuzur senin regli ne zaman
ediyorum ablam bende gitmemissindir diye yazmadimm ne dedi naptinnnnnAsksevgihuzur bebeğim basladı tedavım bana bol bol dua et canım benim
Canım şuan test yapsam bile pozitif cikar sonucu çünkü igne olmustum ve hâla etkisi vardir vucutta. Haftaya kadr beklemeliym saģlikli sonuc alabilmek icin. Insaallah belirtiler o yondedir.inşallah canım belirti benziyor erken gebelik yap istersen ama çıkmayabilir cumartesiden sonra dha sağlıklı olur
Yilbasindan önce güzel haberler alirsın inşaallahEn cok neye mutlu oldum bılıyomusun doktorum ıkı aylıgna bır türk bayan doktor getırtmiş benımle cok güzel ilgilendi allah razı olsun bütün sorularımı sabırla dınleyıp cevap verdı bana tlf numarasını verıcekmiş benımle ilgilencekmiş işallahhhh böyle güzelliklerle devam eder tedavım doktorum 39 yasında olduğma inanmadı cok küçük görmüş benı burdaki yasalara göre 40 yasına gırersem devlet tedavımıze destek vermıcek o yüzden tedavımı bu sene yapmak için canla basla uğrasıcam dedı doktorum cünkü burda aralık ayının 20 sınden sonra 15 günlük noel tatılı baslıyo heryer kapalı ayyyyy ne bılım içim kıpır kıpır oldu olumlu seyler olunca dahada heycanlandım canımıniçi
Rabbim yardımcisı olsun insaallahkızlar arkadaşımı acil doğuma alabilirlermiş dua edin ne olur sağlıkla doğursun bebeğimize bişi olmasın bilirsiniz sizde burya etiket yapmıştım kendini kendi de uzun uğraşlar sonrasında hamile kaldı
Allahım onuda bebişinide korusun saglıcakla kucağna alsın işallah bebişini melekler korusun onuda bebişide:)kızlar arkadaşımı acil doğuma alabilirlermiş dua edin ne olur sağlıkla doğursun bebeğimize bişi olmasın bilirsiniz sizde burya etiket yapmıştım kendini kendi de uzun uğraşlar sonrasında hamile kaldı
Basladım bugün allahın izniyle hersey yolunda hersey olumlu tatlım allahım izin verırse yılbasından önce bişeyler belli olcak ayyyy cok heycanlıyım sen sankı keyıfsızsın seker kızımediyorum ablam bende gitmemissindir diye yazmadimm ne dedi naptinnnnn
Ayyyyyy allahım duysun sesını allahım hepimize o müjdeleri nasıp etsın güzel kalplı arkadasım benımmmmm:Yilbasindan önce güzel haberler alirsın inşaallah
Amin kuzum amin inşaallahAyyyyyy allahım duysun sesını allahım hepimize o müjdeleri nasıp etsın güzel kalplı arkadasım benımmmmm:
bak güzel şeyler olmaya başladı herşey çok güzel olacakEn cok neye mutlu oldum bılıyomusun doktorum ıkı aylıgna bır türk bayan doktor getırtmiş benımle cok güzel ilgilendi allah razı olsun bütün sorularımı sabırla dınleyıp cevap verdı bana tlf numarasını verıcekmiş benımle ilgilencekmiş işallahhhh böyle güzelliklerle devam eder tedavım doktorum 39 yasında olduğma inanmadı cok küçük görmüş benı burdaki yasalara göre 40 yasına gırersem devlet tedavımıze destek vermıcek o yüzden tedavımı bu sene yapmak için canla basla uğrasıcam dedı doktorum cünkü burda aralık ayının 20 sınden sonra 15 günlük noel tatılı baslıyo heryer kapalı ayyyyy ne bılım içim kıpır kıpır oldu olumlu seyler olunca dahada heycanlandım canımıniçi
hayırlısı olsun 2.ci aşılama ne zaman16 kasim kesin olcam velirtilerim basladi
çatlamayı ne zaman vuruldun 12 gün geçti mi geçti ise çıkmazCanım şuan test yapsam bile pozitif cikar sonucu çünkü igne olmustum ve hâla etkisi vardir vucutta. Haftaya kadr beklemeliym saģlikli sonuc alabilmek icin. Insaallah belirtiler o yondedir.
2 kasimda vuruldum canım. Bugun 8.günüm henüz etkisi gecmemistir. Bugün ara ara sol kasıgimda hareketlenmeler var gbi. Yumurtam sol taraftaydi zaten.bak güzel şeyler olmaya başladı herşey çok güzel olacak
hayırlısı olsun 2.ci aşılama ne zaman
çatlamayı ne zaman vuruldun 12 gün geçti mi geçti ise çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?