Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10 gundür maydonoz huc tuketmedim canım. Patlican da yapmk denk gelmedi sans herhalde. Ananasi yeni duyuyorm. Sağ ol bilgilerin için. Su da gunde 2lt bazen de fzlasini bile iciyorum. Sende de baş dönmesi yapti mi hic. Yada bu normal mi acaba. 7 gündur ilk kez yasadım çnkü

Hakkinda hayirlsi olsun canim. Çok guzel haberler verirsin inşaallah ❤

yaptı oturduğum yerde gidip geliyordum bir anlık ama

yaptı oturduğum yerde gidip geliyordum bir anlık ama
Ben daha önce 1 kutu bitirmistim uyku ve halsizlik disinda birsy olmadi. Bu kullanisinda da uyku isteģi oluyordu dün 1-2 dk bi baş donmem oldu sonra uzandm bi süre kalkmadim gecti. Inşaallah yerlesmeyle ilgli bi durumdan dolayi olmuştur.

inşallah canım belirti benziyor erken gebelik yap istersen ama çıkmayabilir cumartesiden sonra dha sağlıklı olur

hadi bismallah deyip başladınız çok güzel olacak herşey umarım hep beraber hamiş kalırız beraber doğururuz
En cok neye mutlu oldum bılıyomusun doktorum ıkı aylıgna bır türk bayan doktor getırtmiş benımle cok güzel ilgilendi allah razı olsun bütün sorularımı sabırla dınleyıp cevap verdı bana tlf numarasını verıcekmiş benımle ilgilencekmiş işallahhhh böyle güzelliklerle devam eder tedavım doktorum 39 yasında olduğma inanmadı cok küçük görmüş benı burdaki yasalara göre 40 yasına gırersem devlet tedavımıze destek vermıcek o yüzden tedavımı bu sene yapmak için canla basla uğrasıcam dedı doktorum cünkü burda aralık ayının 20 sınden sonra 15 günlük noel tatılı baslıyo heryer kapalı ayyyyy ne bılım içim kıpır kıpır oldu olumlu seyler olunca dahada heycanlandım canımıniçi

kızlar arkadaşımı acil doğuma alabilirlermiş dua edin ne olur sağlıkla doğursun bebeğimize bişi olmasın bilirsiniz sizde burya etiket yapmıştım kendini kendi de uzun uğraşlar sonrasında hamile kaldı

inşallah canım belirti benziyor erken gebelik yap istersen ama çıkmayabilir cumartesiden sonra dha sağlıklı olur
Canım şuan test yapsam bile pozitif cikar sonucu çünkü igne olmustum ve hâla etkisi vardir vucutta. Haftaya kadr beklemeliym saģlikli sonuc alabilmek icin. Insaallah belirtiler o yondedir.

Yilbasindan önce güzel haberler alirsın inşaallah

Rabbim yardımcisı olsun insaallah

Allahım onuda bebişinide korusun saglıcakla kucağna alsın işallah bebişini melekler korusun onuda bebişide:)

bak güzel şeyler olmaya başladı herşey çok güzel olacak

16 kasim kesin olcam velirtilerim basladi
hayırlısı olsun 2.ci aşılama ne zaman

Canım şuan test yapsam bile pozitif cikar sonucu çünkü igne olmustum ve hâla etkisi vardir vucutta. Haftaya kadr beklemeliym saģlikli sonuc alabilmek icin. Insaallah belirtiler o yondedir.
çatlamayı ne zaman vuruldun 12 gün geçti mi geçti ise çıkmaz

bak güzel şeyler olmaya başladı herşey çok güzel olacak

hayırlısı olsun 2.ci aşılama ne zaman

çatlamayı ne zaman vuruldun 12 gün geçti mi geçti ise çıkmaz
2 kasimda vuruldum canım. Bugun 8.günüm henüz etkisi gecmemistir. Bugün ara ara sol kasıgimda hareketlenmeler var gbi. Yumurtam sol taraftaydi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…