Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 kasimda vuruldum canım. Bugun 8.günüm henüz etkisi gecmemistir. Bugün ara ara sol kasıgimda hareketlenmeler var gbi. Yumurtam sol taraftaydi zaten.
Senın yumurta spermle buluştuysa yaramazlık yapıyodur ondandır hareketttt hadi bakalım civciv cıkıcak deseneeeee işallah:)

bende sağlık ocağına gittim salı gününe kadar olmazsam test yaparız dedi gecikmesi normal falan dedi olacaksamda hemen olayım ya önümdeki maçlara konsantre olayım demi

bende sağlık ocağına gittim salı gününe kadar olmazsam test yaparız dedi gecikmesi normal falan dedi olacaksamda hemen olayım ya önümdeki maçlara konsantre olayım demi
İşallahhhh olmassın içimden ol demek gelimiyo tatlım müjde istıyorum ben allahın izniyle:) kırmızı görmek istemiyorum

İnsallah camım benim yaaa :) o güzel haberi verirsin bize. Varmış daha teste. Zaman geçmek bilmiyor kasık agrın şimdi varmı? Bende belirti sıfır

İnsallah camım benim yaaa :) o güzel haberi verirsin bize. Varmış daha teste. Zaman geçmek bilmiyor kasık agrın şimdi varmı? Bende belirti sıfır
Canim hafif hafif oluyor bazen ama. Bel ağrım artti 2 saattir. Kalkip is yapamadim. Yemek bile zor yedim agrıdan

NasilYarDiyeyim kuzucukların anası nasılsın hiç sesin yok emine48 hamiş oldun bızı unuttunmu Canım benim
Canım ben bir gece hastanede yattım serum yedim 24 saat sonra annem geldi ozorla da olsa yemek yediriyor. Cumartesi ultrasona giricem bakalım kalpleri atıyor mu
Ben seni takip ediyorm. Tedavin hayırlı olsun inşallah. Olacak inaniyorum

Allah razı olsun benı takip etsende etmesende canınla uğrasıyon canım benim sadece merak ediyorum ben senı canım hepiniz benım için kıymetlisiniz aynı yolda soluklandık bırbırımız sayesınde nefes aldık canım benim işallah kapleri pıt pıt atcak sende sevıncten aglıcan kuzucukların senı bırakmıcak dualarım senınlı canım arkadaşım:) dur daha cınsıyetlerını öğrencez ama ben hissediyorum erkek:)

Benım ninem ebe gebe kadınlara hep derdıkı midende bulansa ye o vıtamın vucuduna gırsın sonra ister istıfra et ister etme ama ye sende yeeeee lütfen alırım elime sopayı he üç kişilik yasıyon unutmaaaaaa canımıniçi:)

Ayy annem de battaniye almış bilmeden üstünde baby boys yaziyo ama kocam iki erkek olacagini duysa yıkılır. Kız da kiz... Kızıma ben bakicam ben uyanicam gece ben değiştiricem altını ben emziricem sen dogur yeter diyor. Ailelerinde hiç kız yok. Neyse sağlıklı olsunlar da kızı erkeği mi kalmış çok hasretle bekledik hepimiz

Nine ebeydi sana bir sey sorcam karın ağrısı belirtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…