- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Benım nenemin muayene sekli bi parmakla bıde ıkı elini üstüste koyar karınlarına bastırırdı orda bı ses gelmiyosa pıt pıt dıye hamile derdı kalp atısı gibi yani parmakla olanıda anlatım mı ama uygulamayın sakın heeeee orta parmagını iyice yıkanmış eller olcak tabı vajınadan içeri sokar bakardı sertse rahım yok derdı ama yumusak ve yukardaysa hamile derdıNine ebeydi sana bir sey sorcam karın ağrısı belirtimi
Karın agrısını hiç bılmiyorum canımıniçiBenım nenemin muayene sekli bi parmakla bıde ıkı elini üstüste koyar karınlarına bastırırdı orda bı ses gelmiyosa pıt pıt dıye hamile derdı kalp atısı gibi yani parmakla olanıda anlatım mı ama uygulamayın sakın heeeee orta parmagını iyice yıkanmış eller olcak tabı vajınadan içeri sokar bakardı sertse rahım yok derdı ama yumusak ve yukardaysa hamile derdı
Ayyyy kıyamam adamcağız heveslenmıs ne dıyım allah gönlüne göre versın bı kız bı erkek olsun saglıklı olsun canım benim:)Ayy annem de battaniye almış bilmeden üstünde baby boys yaziyo ama kocam iki erkek olacagini duysa yıkılır. Kız da kiz... Kızıma ben bakicam ben uyanicam gece ben değiştiricem altını ben emziricem sen dogur yeter diyor. Ailelerinde hiç kız yok. Neyse sağlıklı olsunlar da kızı erkeği mi kalmış çok hasretle bekledik hepimiz
Nineye bak be maşallah yok anlamam bir birde korkarımBenım nenemin muayene sekli bi parmakla bıde ıkı elini üstüste koyar karınlarına bastırırdı orda bı ses gelmiyosa pıt pıt dıye hamile derdı kalp atısı gibi yani parmakla olanıda anlatım mı ama uygulamayın sakın heeeee orta parmagını iyice yıkanmış eller olcak tabı vajınadan içeri sokar bakardı sertse rahım yok derdı ama yumusak ve yukardaysa hamile derdı
Hayırlısı olsun canım benim müjdelerle bıter işallah:)Kizlar yarin asilamam varrrr dualarinizi eksik etmeyin
Görsen varya kuyruk oluyodu kadınlar bıde doğuma götürürdü bızı kız sorma ne korkardım ben o kadınların seslerınden bıde içerde bi koku olurdu tuhaf ayyyyyy ama o bebeklerın cıkıs anı nenemın onları getırmesı sarması cok güzeldi keske benıde doğurtsa hala yasıyo 12 tane doğurdu bana hep derdı saglıklı rahım dağuran rahımdır tertemiz olurmuşNineye bak be maşallah yok anlamam bir birde korkarımkarnım çok ağrıyor karnım ama başka bisi yok
Alternatif tıp diye buna derim benBenım nenemin muayene sekli bi parmakla bıde ıkı elini üstüste koyar karınlarına bastırırdı orda bı ses gelmiyosa pıt pıt dıye hamile derdı kalp atısı gibi yani parmakla olanıda anlatım mı ama uygulamayın sakın heeeee orta parmagını iyice yıkanmış eller olcak tabı vajınadan içeri sokar bakardı sertse rahım yok derdı ama yumusak ve yukardaysa hamile derdı
Allahim saģlıklı ömur nasip etsin inşaallahGörsen varya kuyruk oluyodu kadınlar bıde doğuma götürürdü bızı kız sorma ne korkardım ben o kadınların seslerınden bıde içerde bi koku olurdu tuhaf ayyyyyy ama o bebeklerın cıkıs anı nenemın onları getırmesı sarması cok güzeldi keske benıde doğurtsa hala yasıyo 12 tane doğurdu bana hep derdı saglıklı rahım dağuran rahımdır tertemiz olurmuş
Amin amin canımda yaslılık çenelerıne vuruyo malesef allahım hayırlı kapılar acsın onlara cünkü cekenede bakanada cok zor geliyor iki tarafta yıpranıyo yaslılık işte:)Allahim saģlıklı ömur nasip etsin inşaallah
Yaşadığın belirtiler nasıldı ilk başlarda?Canım ben bir gece hastanede yattım serum yedim 24 saat sonra annem geldi ozorla da olsa yemek yediriyor. Cumartesi ultrasona giricem bakalım kalpleri atıyor mu
Ben seni takip ediyorm. Tedavin hayırlı olsun inşallah. Olacak inaniyorum
Ay insallah kuzum maşallah nene kaç yaşında ömrü uzun olsun sağlıklı olsun ben nenelerimi kaybettim anneannemin senesi bu ayın içinde ne severdim onu benim evime gelmeside nasip oldu çok şükürGörsen varya kuyruk oluyodu kadınlar bıde doğuma götürürdü bızı kız sorma ne korkardım ben o kadınların seslerınden bıde içerde bi koku olurdu tuhaf ayyyyyy ama o bebeklerın cıkıs anı nenemın onları getırmesı sarması cok güzeldi keske benıde doğurtsa hala yasıyo 12 tane doğurdu bana hep derdı saglıklı rahım dağuran rahımdır tertemiz olurmuş
Allah rahmet eylesın 85 yasında iki ninemde sağ dedelerim ikiside rahmetli oldu dahada genclestiler dedelerim vefat edınce bazen uğrasıyom onlarla masallah dıyom gömdünüz kocaları genclestınız dıyeeeee bı baslıyolar oooooo dedelerımı cekiştırmeye cok gülerim eğlenirim onların yanında eskiler cok farklı ama bakımları zor canım ya allahım hayırlı ömür nasip etsın işallah elden ayaktan düşürmesin zor çünküAy insallah kuzum maşallah nene kaç yaşında ömrü uzun olsun sağlıklı olsun ben nenelerimi kaybettim anneannemin senesi bu ayın içinde ne severdim onu benim evime gelmeside nasip oldu çok şükür
Benim babaannem 100ü geçti vefat etti anneannede 90 küsürdu...Allah rahmet eylesın 85 yasında iki ninemde sağ dedelerim ikiside rahmetli oldu dahada genclestiler dedelerim vefat edınce bazen uğrasıyom onlarla masallah dıyom gömdünüz kocaları genclestınız dıyeeeee bı baslıyolar oooooo dedelerımı cekiştırmeye cok gülerim eğlenirim onların yanında eskiler cok farklı ama bakımları zor canım ya allahım hayırlı ömür nasip etsın işallah elden ayaktan düşürmesin zor çünkü
Allah rahmet eylesin canımıniçi bak cuma gecesı andık onları :)bızımkıler cok gaddarmış cok cektırmişler dedem o kadar yaslanmıstı neneme bastonla saldırıyodu baya gaddardı dedem allah rahmet eylesin benı cok severdı bende onu ama nenemle hiç gecınemezdıBenim babaannem 100ü geçti vefat etti anneannede 90 küsürdu...
Allah sağlıklı ömür versin...
Benim neneler hep ağlarlardı dedelerime ayy gece gece çok özledim her birini ayrı ayrı
Allah rahmet.eylesin hepsine ...Allah rahmet eylesin canımıniçi bak cuma gecesı andık onları :)bızımkıler cok gaddarmış cok cektırmişler dedem o kadar yaslanmıstı neneme bastonla saldırıyodu baya gaddardı dedem allah rahmet eylesin benı cok severdı bende onu ama nenemle hiç gecınemezdı
Canım belirtilerim asilamadan beri geçmeyen hatta şiddetlenen göğüs ağrısı, adet olacakmış gibi kasik sancıları, bir de adete yakın başlayan mide bulantıları...Yaşadığın belirtiler nasıldı ilk başlarda?
..
Geçmiş olsun zorlada olsa bişiyler ye sz az ye ama ye yani bol su iç.. annen ne kadar kalacak yanında
Canım benim çok geçmiş olsun bebişlerde yada sende bir sıkıntı yok demi aman Allahım korusunCanım belirtilerim asilamadan beri geçmeyen hatta şiddetlenen göğüs ağrısı, adet olacakmış gibi kasik sancıları, bir de adete yakın başlayan mide bulantıları...
Su icemiyorum ya midemde kaynayan suyun miktarı artıyor iyice... Soğuk suyu yudum yudum anca. Annem en fazla 10 gün kalacakkolum damar yolunu düzgün takamadiklari için mosmor oldu çok travmatikti o gece. Odum patlıyor tekrar hastanede yatmam gerekir diye. Bakalım nolcak
Ah bir kere hamile kalayım sonrası çok güzel olacak diyordum ama hevesimi tam yasayamadim bile
Bizim gibiler için o biraz zor ya pimpirikli ve tedirgin oluyoruz haklı olarak 1 hafta bile süper kendine gelirsin birazCanım belirtilerim asilamadan beri geçmeyen hatta şiddetlenen göğüs ağrısı, adet olacakmış gibi kasik sancıları, bir de adete yakın başlayan mide bulantıları...
Su icemiyorum ya midemde kaynayan suyun miktarı artıyor iyice... Soğuk suyu yudum yudum anca. Annem en fazla 10 gün kalacakkolum damar yolunu düzgün takamadiklari için mosmor oldu çok travmatikti o gece. Odum patlıyor tekrar hastanede yatmam gerekir diye. Bakalım nolcak
Ah bir kere hamile kalayım sonrası çok güzel olacak diyordum ama hevesimi tam yasayamadim bile
Günüm geçti bugün sağlık ocağına gittim normal dedi ama bilemiyorum pazartesiye kadar beklicez ama kırmızı kartı yicek gibiyimBuara çok takipleyemedimSchonerDuft kuzum sen hamileliktenmi şüpheleniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?