Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok sanırım sağolasın. Annem iki günde ayağa dikti beni. Bebeleri cumartesi gorcez inşallah. Rabbim size de nasip etsin 2018 yazında anne olalım
Amin inşallah canım.Anneler öyle bi görsen benim annişimi de tüp bebek netlestiğinden beri parçalanıyor garibim sırf tedavi göreceğim merkezi görmek için Ankara’ya gitti geldi bizimle hiç uyumadan Allah razı olsun analarımızdan sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.bebişlerin resmini senin için sakıncası yoksa bizede atta teyzeleri de görsün

Kızlar günaydın nasılsınız SchonerDuft canım sana birşey daha doğrusu 2 şey sormak istiyorum gonalf 900 başladım ama dün akşamdan beri karnım ağrıyo ara ara ve ishal oldum yan etkilerinde var bu zamanla geçer mi birde duş almak istiyorum nasıl yapıyım ılık mı

ılık duş al kuzum ayakta çorap unutmuyoruz ... bende de oluyordu ishal vs yan etkisi çatlama iğnesini vurulduğumda acillik olmuştum ishalden dolayı sıkıntı yok yani leblebi ye biraz hafifler biraz tek ilaç mı kullanıyorsun

Duşa ayağımda çorapla mı giricem.bu ilaca ek sabahları aç karna femix omega içiyorum birde yarın giderken orgalutran aldırdılar onu götürücem ben kabız olmayayım diye kuru kayısı kavrulmamış badem kabak çekirdeği yerken sansa bak ishal oldum.

yok kuzum terlik giy ama çorabı duştan sonra giy genelde doğalgaz var diye çorap giymeyenler oluyor ondan dedim

Kabız olmaktan iyi bence kür yapıyormusun arada kuru incir de ye destekler bol su kısa yürüşler ve stresten uzak durun eşin ve sen

yok kuzum terlik giy ama çorabı duştan sonra giy genelde doğalgaz var diye çorap giymeyenler oluyor ondan dedim
Anladım şimdi ilk gün sorun yoktu ama dün aksam karın ağrısı ishal ates basması sürekli uyku hali başladı bugünde bas ağrısı adetim yok denecek kadar azaldı aradım merkezi dayanamıyorsanız hastaneye gidin ama genelde normaldir dediler bunların hepsi sendede oldu mu

oldu kuzum ama bana 900 verilmemişti yarısı kadar günlük ozum en günlerde artıyordu gerçi senin protokol kısa protokol ondandır serum taktır iyi değilsen

oldu kuzum ama bana 900 verilmemişti yarısı kadar günlük dozum son en günlerde artıyordu gerçi senin protokol kısa protokol ondandır serum taktır iyi değilsen

oldu kuzum ama bana 900 verilmemişti yarısı kadar günlük dozum son en günlerde artıyordu gerçi senin protokol kısa protokol ondandır serum taktır iyi değilsen
Kısamı uzun mu bilmiyorum bacım anlamıyorum bu işlerden o 900 ün 175 ini alıyorum günlük.normalde 12. Gün toplama işlemi yapılacak ama erken gelişirse 8-9.günde toplama yapılabilinir dediler hayırlısı ağrılar dayanılmayacak gibi değil ben öyle kür mür bilmiyorum ki günlük 1 yumurta yiyorum tavuk yemiyorum tuz çok kullanmıyorum asitli içecek kullanmıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…