Daha sonuc icin erken canim. Hafta basina kadar bekle bence 14 gunu doldur ki net sonuc versin. Hayırlisı olsun hakkindaKızlar 13 kasım pazartesi sabah aşılamam yapıldı evde test yapsam çıkarmı acaba?
Opu islemi nasil uygulandı size anlatabilir misiniz rica etsem[/QUOTE
Canım hiç bilemiyorum öncesinde anestezi verildiği için sadece ameliyathaneye alındım doktor hemşire anesteziysen falan vardı damar yolu açıldı anesteziysen evet hayır yarışması yapalım seninle dedi soru sordu konuşturarak rahatlattı titriyordum çünkü sonra bi soruya evet dedim oda iyi uykular dedi ve film koptu
Kuzum malesef bu yolda hepimiz negatifleri birer kex görüyoruz bu bizi yıldırmasınKOCAMAN BIR NEGATIFFFFFFFFFFF
Ben 2.5yildir hemen hemen her ay goruyorumKuzum malesef bu yolda hepimiz negatifleri birer kex görüyoruz bu bizi yıldırmasın
Inşallah bu son olsun kuzumBen 2.5yildir hemen hemen her ay goruyorum
Ins ilk transfer tutar umarimInşallah bu son olsun kuzum
adetine kac gun var acabaKızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Ve sonrada belirginleşti az bekleyınce ümitlenemıyorum iğnenın etkısidir diye
Catlatma ignesini yaptiktan 7 gun icinde gecer demisti doktorum bana ama idrarda cikmasi icin cok erken en azindan bi iki gun sonra kanda baktir bence cok merak ediyorsan.Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Bir hafta varadetine kac gun var acaba
bayada varmis bence bekle biraz canim yine kendini her seye hazirlayarak biz sabirsiz davraniyoruz bakiyoruz sonra olumsuz olunca uzuluyoruz 2 gun kala felan yap yine cikarsa oyle bisey kan verirsin bence1
Bir hafta var
Herkeste değişir canım benim vurundugum çatlatma ignesi 10 gün boyunca idrarda çıkıyor. Üç defa tecrübe ettim. İstersen yarın da bı test yap bak bakalım koyulasiyor mu çizgi. Kaybolursa iyice iğne kaynaklıdır o.Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Kaybolursa hamile değilimdir herhalde varsa bıle bır haftalık idrar testıne yansırmı ?Herkeste değişir canım benim vurundugum çatlatma ignesi 10 gün boyunca idrarda çıkıyor. Üç defa tecrübe ettim. İstersen yarın da bı test yap bak bakalım koyulasiyor mu çizgi. Kaybolursa iyice iğne kaynaklıdır o.
Yok hamile değilsin demek doğru olmaz. Sadece bugün testini pozitif çıkaran şey igneydi diyebiliriz. Hamile olup olmadigin daha ileriki günlerde belli olur. Kimisinin adet gününe kadar çıkmıyor idrarda.Kaybolursa hamile değilimdir herhalde varsa bıle bır haftalık idrar testıne yansırmı ?
Günaydın canım ilk idrarla yap dıyolar yaptım silik yıne cıkdı düne gore bıraz daha belirgindi ama yınede silikYok hamile değilsin demek doğru olmaz. Sadece bugün testini pozitif çıkaran şey igneydi diyebiliriz. Hamile olup olmadigin daha ileriki günlerde belli olur. Kimisinin adet gününe kadar çıkmıyor idrarda.
İnşallah hamilesindir canım iğnenin üstünden 12 gün geçsin kan testi yaptır. O zaman sonuç kesin olur.Günaydın canım ilk idrarla yap dıyolar yaptım silik yıne cıkdı düne gore bıraz daha belirgindi ama yınede silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?