Ayy inşallah cnm sagolcanım daha cok erkenki.ama seni anlıyorum.o iki cizgiyi hic görmediğimiz icin mutlu oluyoruz.ama en az bi 10 gun gecmesi gerekiyor galiba.doktorlarda 13.gun kan testi yaptırın diyor zaten.benimde 8.günüm.aşılama gününü de sayarsak 9hakkımızda hayırlısı olsun.insallah görürüz o cift cizgiyi
Günaydın canım..biraz bel ağrım var.bide kasiklarimda karnimda değişik ağrılar dolaşıyor..Günaydın kızlar nasılsınızhilallll canım ne durumdasın
Evet adet ağrısı olmuştu canım erken adet olucam sanmıştım. Ama sivilcem olmadiBende adet olacakmısım gibi agrılar var
Bide sivilce çıktıNasilYarDiyeyim Missss canlar sizde adet agrısı gibi agrı olmus muydu aşılamadan 10gün sonra
Benim acayip moralim bozulduGünaydın canım..biraz bel ağrım var.bide kasiklarimda karnimda değişik ağrılar dolaşıyor..
Benim tutmadı galiba canım cünkü adetime bir hafta var ve agrılarım basladı zaten benim her ay adetime bir hafta kala agrım olur sivilcem cıkarEvet adet ağrısı olmuştu canım erken adet olucam sanmıştım. Ama sivilcem olmadi
kuzum bi dur yaa hemen niye moral bozuyorsun.cogu kişi adet belirtisi yaşıyor zaten hamilelik öncesi.moralini yüksek tut lutfen.hemen umutsuzluga kapılma.hiiiç belli olmazBenim acayip moralim bozuldu
Adetime bir hafta var canım ve adet agrılarım basladı tutmadı galiba
Boyatma bence kuzum nolur nolmazzKizlar bisey sorsam hamile olup olmadigim henüz belli degil ya sac boyatmamin sakıncası olurmu
canim internetten baya bi baktım.boyanın bilimsel olarak zararlı olduğuna dair hic bir vaka yokmuş.ve adet günü gecmeden hamilelik kesinlesmeden de yapılan boyanin zararı yokmus.boyatcam valla yarin.cok rahatsiz oldum.saçım bembeyaz oldu.Boyatma bence kuzum nolur nolmazz
Ozaman boyat gitsin kuzumcanim internetten baya bi baktım.boyanın bilimsel olarak zararlı olduğuna dair hic bir vaka yokmuş.ve adet günü gecmeden hamilelik kesinlesmeden de yapılan boyanin zararı yokmus.boyatcam valla yarin.cok rahatsiz oldum.saçım bembeyaz oldu.
kuzum saçım çikolata kahve.aralarında daha açık tonlarda ışıltı var.sadece dip boyatıyorumOzaman boyat gitsin kuzum
Hangi renkk
Ooo güzelmişş canım ben İstanbul senkuzum saçım çikolata kahve.aralarında daha açık tonlarda ışıltı var.sadece dip boyatıyorumbu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun.
Ooo güzelmişş canım ben İstanbul sen[/QUOTE
Ben de ankaradayim canım
Benn hic agrim olmadi canim..Bende adet olacakmısım gibi agrılar var
Bide sivilce çıktıNasilYarDiyeyim Missss canlar sizde adet agrısı gibi agrı olmus muydu aşılamadan 10gün sonra
Bozma moralini. Gün dogmadan neler doğar demisler. Ümitsizlige kapilma lütfennÇok moralim bozuldu kızlar
Sağol canım benimm ama pek umudum yokk eşime de söyledim umutlanmasın diye konustum o da üzüldü napalım yapcak bişey yok biraz ara verip tekrar yaptırırım aşılamaBozma moralini. Gün dogmadan neler doğar demisler. Ümitsizlige kapilma lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?