- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
hilallll nasılsın canım bugün
3 gün kaldı ama benim umudum kalmadı kuzum eşime de anlattım umutlanmasın diye cünkü baya adet agrısı yasıyorum ara ara..o da üzüldü ama yapcak bişey yok biraz dinlenip 2.aşılamayı yaptırırım
Ay ne biliyim canım insan hisseder sonuçta ben bişey hissetmiyorum malesefsosyalbilimci canim sen neden hemen umutsuzlaga kapildinki.belki düşündüğün gibi olmayacak.insallah senin düşündüğün gibi olmazda sanada esinede cok gÜzel bi haber olur..evet az kaldi.aman aman bi belirtide yok bekleyip gorecegiz bakalım.bugün sadece bel ağrım var.ise giderken metroyla gidiyorum.ayakta durunca baya bi agridi belim
11.gün daha ama erken olabilir..İstersen bekle bikaç gün daha cnm..Kızlar gebelik testleri aldım
7aralıkta aşılama olmuştum yapıyım mı sizce?
Yapmayım mı yani11.gün daha ama erken olabilir..İstersen bekle bikaç gün daha cnm..
Benim çıkmıştı canım ama en erken kendimi biliyorum yani çıkarsa sevinirsin çıkmazsa da üzülme henüz erken varsa bile çıkmamış olabilirYapmayım mı yani
çıkmazsa üzülcen belki gec döllendi o yüzden dedim,cok sınır çünküYapmayım mı yani
bende bisey hissetmiyorum ama olumlu düşünüyorum sende olumlu düşün.eve gidince direk yan.gelip yatiyorum valla :)) icinde kalmasin yap birini kuzum.ama negatif çıkarsada üzülme sakın çünkü biliyosun erken ve hemen idrarda çıkmıyormus.benimde evde var ta 4,5 ay önce aldigim erken gebelik testi.hic kullanmadım :))Ay ne biliyim canım insan hisseder sonuçta ben bişey hissetmiyorum malesefdikkat et kendine kuzum eve gidince dinlen
Bu arada erken gebelikle normal gebelik testleri aldım yapıyım mı sence? Yine duramadım :)
Birini yaptım kuzum negatif cıktıBenim çıkmıştı canım ama en erken kendimi biliyorum yani çıkarsa sevinirsin çıkmazsa da üzülme henüz erken varsa bile çıkmamış olabilir
Zaten negatif cıktı canım, erken gebelik olanı da sabah yapcam bakalım o da cıkmaz sa adeti beklicemçıkmazsa üzülcen belki gec döllendi o yüzden dedim,cok sınır çünkü
Yok canım olumlu olamıyorum cidden hamile olsam hissederdim şuan bide testin birini yaptım negatif cıktıbende bisey hissetmiyorum ama olumlu düşünüyorum sende olumlu düşün.eve gidince direk yan.gelip yatiyorum valla :)) icinde kalmasin yap birini kuzum.ama negatif çıkarsada üzülme sakın çünkü biliyosun erken ve hemen idrarda çıkmıyormus.benimde evde var ta 4,5 ay önce aldigim erken gebelik testi.hic kullanmadım :))
bence erken gebelik olanıni yarin degilde carsamba yapen azindan 13 gun olmus olur canimYok canım olumlu olamıyorum cidden hamile olsam hissederdim şuan bide testin birini yaptım negatif cıktı
Erken gebelik olanı da sabah yapcam artık onda da cıkmazsa adeti beklicem kan vermicem :) 4 aylıkkk testi mi saklıyosynnn ben şoook :)
Carsmba yada persmbe günu yapmak dogru sonuc verebilir canim. Strese girme sakin daha belli olmayabilir. Hormonlar kana anca karisiyor ve degerler yükselince daha net gözukur o yuzden sabret sadeceZaten negatif cıktı canım, erken gebelik olanı da sabah yapcam bakalım o da cıkmaz sa adeti beklicem
Dur bakalım erkeni de çarşamba yap ozman cnmm..İlk de tutma sansı azmış zaten,bak surda kac kişiyiz tutma oranı nekadr az oldu,%70 negatif aldık galiba..Elden bisey gelmiyor isteZaten negatif cıktı canım, erken gebelik olanı da sabah yapcam bakalım o da cıkmaz sa adeti beklicem
canim merhaba ben devlet hastanesinde yaptirdim.42 lira hastaneye verdim.catlama ignesi ve progesteron jel icin eczaneye 90 küsur ödedim.ben igneyi kendi cebimden aldim. Bazılarının igeneyide devlet ödemiş ama bende rapor istedi eczane.bende hic uğraşmadım direk parayla aldim.baskada bisey ödemedim ben.Arkadaşlar, aşılama tedavinizi nerde oluyorsunuz ve ne kadara mal oluyor? Lütfen banada cevap verir misiniz?
Canım cokk gecmis olsunGünaydın kızlar ben dün acillik oldum
Dün sabahtan akşama kadar baş ağrım vardı akşam daha da şiddetlendi ilaç ta içemedim midem de bulanıyodu kuscak gibi oluyodm elim ayagm boşaldı çok kötüydü ya Allahım kimseye yaşatmasın
Acile gittik doktora durumu anlattm aşılamayı da söyledim hamilelere uygun bir serum taktılar çok şükür bugün iyiyim ama bugün de kahverengi akıntım oluyo galiba tutmadı adetim başladı
Neyse hayırlısı olsun sizlerinki tutar inşallah
Teşekkür ederim canım aynı ben de senin gibiyim ilaç içmeyince fena oluyorum majezik bana iyi geliyo onu içtiğimde hiçbişeyim kalmıyo dün de işte nolur nolmaz diye içmedim sonuç kötüydü :) ay bilmiyorum valla canım bende umut sıfır inşallah sizlerinki tutarCanım cokk gecmis olsungecen benimde migrenim tutmustu.ilac icmemistim gece zonklamaya başlayınca arveles ictim valla ben.çünkü daha once ilac icmemekte diretip bende acillik olmuştum..adetine daha 4-5 gün yokmu kuzum.belki yerlesmedir.belki devami gelmeyecek o lekelenmenin.hemen üzme kendini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?