Aşılama yaptıranlar ve ekimde aşılama olacak olanlar buraya lütfen 💕💕

pamukkalp

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
46
5
6
37
Merhaba,adetimin ikinci günü aşılama için letu ya başladım bugün 8.gün yarın gelmemi söyledi.. 3gün önce perşembe gittiğimde yumurtam 20mm dedi,be bazı tahliller istedi.daha önce kimyasal ve düşüğüm olduğu için ..Testeron ve amh baktı ve bugün aradı bazı ilaçlar başlayacağını söyledi..yarın gittiğimde öğreneceğim..Acaba aşılamayı iptal mi edecek...Ancak az önce yumurtlama testi yaptım pik .. Aşılama yaptıran arkadaşlar kaç gün perhiz istedi dr..Acaba değerlendirsem mi diye aklımdan geçiyor ama ne zaman aşılama yapılacak belli değil.. lütfen fikirlerinizi yazın ..

20mm de çatlatma iğnesi vermesi gerekmiyormuydu yumurta olgun boyuta ulaşmış çünkü kaç tane yumurtan vardı ?
Benimde gonalf f ile 9. Günüm pazartesi kontrole gidicem en son 4 gün önce yumurtam 10mm di

Geçen sene Ekim ayında aşılama olmuştum sağlıklı beslenin, aşılama günü dahil birkaç gün sadece yatın dinlenin iş yapmayın ve stres yapmayın. Sağlıkla ilerlesin süreçleriniz :)

20mm de çatlatma iğnesi vermesi gerekmiyormuydu yumurta olgun boyuta ulaşmış çünkü kaç tane yumurtan vardı ?
Benimde gonalf f ile 9. Günüm pazartesi kontrole gidicem en son 4 gün önce yumurtam 10mm di
Bende anlamadım 20mm di neden çatlatma iğnesi önermedi.bugün ovulasyon da pik gördüm.sabaha karşı değerlendirsem mi ? Ama yarın 16:30da randevum var belkide akşam iğne vur diyecek. E bu sefer erkeğin en az iki gün perhiz yapması isteniyor sanırım .ama benim yumurta daha ne kadar büyüyecek.. bilmiyorum yapmayacak mı acaba off ..bu arada tek yumurta gelişti

Geçen sene Ekim ayında aşılama olmuştum sağlıklı beslenin, aşılama günü dahil birkaç gün sadece yatın dinlenin iş yapmayın ve stres yapmayın. Sağlıkla ilerlesin süreçleriniz :)
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılamayı yapmışlardı size

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılamayı yapmışlardı size

Sizin durumunuz ne oldu

Kızlar bende Aşılama olacagım cuma günü bügün son iğnemi vuruldum gonol-f yarın çatlatma iğne mi vuracagım çok heycanlıyım ya ama bi yandan da ümitlenmek istemiyorum sonra cok üzülüyorum bide ovitrelle çatlatma iğnem sonra ağrı yapıyorum biri ağrı yapıyo midem bulandı başım döndü yazmış :/

Herkeste farklı etki gösteriyor her iğne ve ilaç gonal f içinde aynı şeyler yazılıyordu fakat ben yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…