- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
Canm kan verirsen sonucu bize de yaz inşallh olumlu olur yaYarin kan vericem Hic umudum yok
Kasiklarimda sancilar moralim bozuk icim sıkkın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm kan verirsen sonucu bize de yaz inşallh olumlu olur yaYarin kan vericem Hic umudum yok
![]()
Moralini bozma Allah tan hayirlisini dile en iyisini düşün dua etYarin kan vericem Hic umudum yok
![]()
Hiç canını sıkma benim de sancım çoktu. Özellikle ayağa kalkınca daha çok oluyordu.Yarin kan vericem Hic umudum yok
![]()
Verdin mi canım kan?Yarin kan vericem Hic umudum yok
![]()
Hayrlı Olsun canmKızlar selam ben de bugün ilk aşılamamı oldum. Ya tutarsa diyorum, Nasreddin hoca misali![]()
Teşekkürler canımHayrlı Olsun canm
Çok yumurta gelişince oluryormuş o tarz sancılar şuan yok hamdolsun aynen dediğin gibi arada bir yokluyorİnşllh cnm anlattığına göre normal Bi sancı değilmiş bu derece niye olmuş ya bnmde sancım oluyo ama ara ara tutuyo beni
Hadi ya, ne diyebilirim ki hayırlısı olsun çok yorucu bir süreç bizimkisi maalesedİnşallah bebeğindir canım. Benim de bu kadar çok ağrım oldu 8,5-7,2 cm kist oluşmuş ilaçlardan. İnşallah seninki bebektedir
Hayırlı olsun inşallahKızlar selam ben de bugün ilk aşılamamı oldum. Ya tutarsa diyorum, Nasreddin hoca misali![]()
Aynen öyle canım. İlaçlar bana çok ağır geldiHadi ya, ne diyebilirim ki hayırlısı olsun çok yorucu bir süreç bizimkisi maalesed
Hadi Allah bagislasin senin adina cok sevindimKızlar aşılamam tutmuş..
Cok şaşkınım inanamıyorum hala
Sadece kasik ve bel agrim oldu..
Sabah kac kere wcye gittim adet oldum sanarak..
Insallah sizlerinde aşılamadı tutar..
Canım gönülden diliyorum rabbimden..
Saol cnm benim allah razi olsunHadi Allah bagislasin senin adina cok sevindim![]()
Kan verdin mi canım. Bugün aşılamadan sonra kaçıncı günün.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar aşılamam tutmuş..
Canım çokkk sevindim hayrlısı olsun ya kendim gibi sevindim sabahtan beri yazmanı beklıo dum merak ettiğimize değdiKızlar aşılamam tutmuş..
Çok sevindim canm aman iyi ol Bi sorun olmasındaÇok yumurta gelişince oluryormuş o tarz sancılar şuan yok hamdolsun aynen dediğin gibi arada bir yokluyor
Yaaaa cnm Insallah sağlıklı bi şekilde devam ederCanım çokkk sevindim hayrlısı olsun ya kendim gibi sevindim sabahtan beri yazmanı beklıo dum merak ettiğimize değdi![]()