bugun aşılamamanın 15. gunundeyım. sabahtan berı karnımda hafıf agrılar var. sankı adet olacak mısım gıbı. sureklı tuvalete gıdıyorum nemlı gıbı hıssedıyorum. ama bısey yok. böyle olup hamıle oldugunu ogrenen varmı.ıyıce allak bullak oldum. catlatma ıgnesının 16. gunundeyım. bır arkadas sımdıye kadar adet olurdun falan deyınce yıne umutlandım. burada sureklı belırtı yasayanları bulup okuyorum
polıkıstık over sendoromum var benım 28 kasımda asılama yaptırdım. her ay aynı zamanda adet gormuyorum malesefAdetin normalde düzenli mi ? ve öyleyse kaç gün geciktin ?
polıkıstık over sendoromum var benım 28 kasımda asılama yaptırdım. her ay aynı zamanda adet gormuyorum malesef
bugun olmazsam adet yarın kan verırım canım doktorum 14- 15 gun sora demıstı. yazarım burdan. bırde hamıle cıkıyormusum. tek tek adım adım yazarım herseyı belırtılerı ne tedavı gordugumu falanBence kan testi de vermeden bu kadar üzme kendini
bugun olmazsam adet yarın kan verırım canım doktorum 14- 15 gun sora demıstı. yazarım burdan. bırde hamıle cıkıyormusum. tek tek adım adım yazarım herseyı belırtılerı ne tedavı gordugumu falan
olumlu olumsuz cevabını bekliyoruz unutma olumsuz olsa bile tekrar deneyeceğiz vazgeçmeyeceğiz. Ama evrene hep güzel enerjilerini gönder bugün olmasa bile yarın cevap verecektir.
Benim çok yoğun gelemsede ara ara geliyor akıntı canımKızlar bugün 7. günü aşılamanın ve benim 2 gündür çok yoğun kokusuz beyaz akıntım başladı sizce normal mi? yaşayan var mı?
Hali ve uykusuzluk ilk zamanda çıkmaz canım ortaya kullandığın ilaç varsa ondanda olabilir en erken 6 veya 7 haftalıkta uyku hali yapar aşılama zamanında 15. Gününde yapabilirsiniz umarım pozitif sonucu görürsünğzmerhaba 5 aralıkta çatlatma iğnesi yapıp 7 aralıkta aşılama oldum ılk aşılamam benim ,4 tane 18-20 cm lik yumurtalarım vardıaşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyım ? hiçbir belirtim yok halsizlik uyku hali dışında
Ben anesteziyle yaptırdım canım o korkuyu yaşamak istemedim o yüzden bilmiyorum amaçevremden duyduğum kadarıyla pek ağrılı bir işlem değilmiş normal muayene gibiymişBende yaptırıcam biraz korkuyorum acı oluyormu
Ay canım direk kan testi var daha iyi bence inşallah bize çok mutlu olucak umut olucak haber verirsinbugun olmazsam adet yarın kan verırım canım doktorum 14- 15 gun sora demıstı. yazarım burdan. bırde hamıle cıkıyormusum. tek tek adım adım yazarım herseyı belırtılerı ne tedavı gordugumu falan
Benim çok yoğun gelemsede ara ara geliyor akıntı canım
Canım zaten yumurta döllendiğinde 6 veya 7 gün içinde rahme yerleşiyor ondan sonra yavaş yavaş belirtiler başlar ama uyuklama halsizler için cok çok erkenPeki halsizliğin nasıl ben bilgisayar başında uyukluyorum resmen
Canım zaten yumurta döllendiğinde 6 veya 7 gün içinde rahme yerleşiyor ondan sonra yavaş yavaş belirtiler başlar ama uyuklama halsizler için cok çok erken
Onu kullanıyorsan normal kuzum çünkü bende kullanıyorum bende uyku halsizlik oluyo o ilaçtan dolayı yoksa normalde çok erkenSanırım progesterondan bi tek onu kullanıyorum
insallah canımm hala olmadım umutluyumAy canım direk kan testi var daha iyi bence inşallah bize çok mutlu olucak umut olucak haber verirsin
Valla bende umutlandım kuzum hadi hayırlı haberler inşallahinsallah canımm hala olmadım umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?