- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.981
arkadaslar ben yeni katıldım kulübe bende aşılama yaptırdım beklıyorum sonucu nisanın 4 de belli olacak kan testiyle ben umudumu kesmiyorum ne dersiniz olurmu?
Amin canım .Aramıza hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum sizleri çok yakından takip ediyorum.3 Senelik evliyim ve pkoluyum.İlk aşılamam 20 mart ta oldu.Salı günü belli olacak,arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ve hepinizi çok seviyorum.Ben sizlere bu dönemde ne gibi belirtiler oluyo bana yardımcı olabilirmisiniz.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
arkadaslar ben yeni katıldım kulübe bende aşılama yaptırdım beklıyorum sonucu nisanın 4 de belli olacak kan testiyle ben umudumu kesmiyorum ne dersiniz olurmu?
aramıza hoşgeldin...umarım sonuç pozitif olur...bizede moral vermiş olursun...umudunu hiç kaybetme...ama biliyorum ki insan ne kadar umutlanırsa o kadar hayalkırıklığı fazla oluyor...diliyorum sen bunu yaşamazsın...herşey gönlünce olsun
canım hayırlı olsun bitanem inşaallah bu sefer hayırlı haberler alırsın a.s.
KIZLAR BUGÜN 3. AŞILAMAM YAPILDI ve bekleme günleri başladı yeniden.
Kızlar burda yağmur yağıyorrrrr ben balkona çıkıp sizin için kendim için de dua edeyim.
Hem hamile hem yağmur yağıyor şansımız arttı gibi naniknanik
Allahım inşallah tüm bekleyenleri en kısa zamanda bebeklerine kavuşturur.
canım sağol .umarım hayırlı olur
birşey sorabilirmiyin? alttaki imzayı nasıl yaptınız?çoooooooooooook güzel
İnşallah canım bizimde istediğimiz o.Aekadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.İnşallah olur da bu sevinçli haberi sizlerle paylaşırım.İnanın bana sizlerin arasına katılmadan önce hep okuyodum.Gözlerim dolu dolu oluyodu.Hepimiz için hayırlısı olsun..
bügün aşılamamın 19.günü bende jel kullanıyorum gecikme yaparmı benim normalde bu ğün yada yarın olmam gerekiyor hiç şaşmaz lütfen bilgisi olan yazsın
pardon pardon 11. günü 19 zunda yaptırdım
kızlar iyi geceler...bu akşam arkadaşlara gittik,hamile olduğunu söyledi tabi onun adına çok sevindim ama kendim için de o kadar üzüldüm eve geldim bir güzel ağladım.allahım ne olur artık bana ve bütün isteye herkese nasip et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?