Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar ben yeni katıldım kulübe bende aşılama yaptırdım beklıyorum sonucu nisanın 4 de belli olacak kan testiyle ben umudumu kesmiyorum ne dersiniz olurmu?

aramıza hoşgeldin...umarım sonuç pozitif olur...bizede moral vermiş olursun...umudunu hiç kaybetme...ama biliyorum ki insan ne kadar umutlanırsa o kadar hayalkırıklığı fazla oluyor...diliyorum sen bunu yaşamazsın...herşey gönlünce olsun

Amin canım .Aramıza hoşgeldin.
İnşallah salı günü çok sevinirsin pozitif haberle.
Pek bir belirti olmuyor canım açıkcası.Bekli kasıkta yada karında hafif bir ağrı olabilir.Yada göğüs uçları sızlayabilir.Ben pek belirti yaşamadım erken dönemde.

arkadaslar ben yeni katıldım kulübe bende aşılama yaptırdım beklıyorum sonucu nisanın 4 de belli olacak kan testiyle ben umudumu kesmiyorum ne dersiniz olurmu?

Elbette olabilir neden olmasın.Sen yenisin galiba jeyyar

Ben 2 aşılama sonrası ara verdim 3. aşılayı martta olacakken bebişimiz olduğunu öğrendik.
Bu işlerin garantisi yok ama mucizelerde var içimizde.:hooray:

Bencede kendinizi siz yine de çok şartlandırmadan bekleyin.a.s.

KIZLAR BUGÜN 3. AŞILAMAM YAPILDI ve bekleme günleri başladı yeniden.

Kızlar burda yağmur yağıyorrrrr ben balkona çıkıp sizin için kendim için de dua edeyim.

Hem hamile hem yağmur yağıyor şansımız arttı gibi naniknanik

Allahım inşallah tüm bekleyenleri en kısa zamanda bebeklerine kavuşturur.

canım sağol yaaa. desteğin için.allah seni sağ salim bebişine kavuştursun canım

Aekadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.İnşallah olur da bu sevinçli haberi sizlerle paylaşırım.İnanın bana sizlerin arasına katılmadan önce hep okuyodum.Gözlerim dolu dolu oluyodu.Hepimiz için hayırlısı olsun..

bügün aşılamamın 19.günü bende jel kullanıyorum gecikme yaparmı benim normalde bu ğün yada yarın olmam gerekiyor hiç şaşmaz lütfen bilgisi olan yazsın

İnşallah canım bizimde istediğimiz o.
Hepimiz için hayırlısı inşallah.

bügün aşılamamın 19.günü bende jel kullanıyorum gecikme yaparmı benim normalde bu ğün yada yarın olmam gerekiyor hiç şaşmaz lütfen bilgisi olan yazsın

pardon pardon 11. günü 19 zunda yaptırdım

Canım aşılamadan sonra 11. gün adet olmak için erken daha.
Normal adetin değişebilir kullandığın ilaçlardan dolayı.
Benim 1 kez 12. gün gelmişti adetim.

Ama jel gecikme yapabilir.Ben progestan kullandığım bi aşılamada geciktirmişti.

Hayırlısı olsun ne zaman yapcaksın testi yarın yap :)))

kızlar iyi geceler...bu akşam arkadaşlara gittik,hamile olduğunu söyledi tabi onun adına çok sevindim ama kendim için de o kadar üzüldüm eve geldim bir güzel ağladım.allahım ne olur artık bana ve bütün isteye herkese nasip et...

Buruk bir sevinç değil mi?Bilirim o duyguyu.

Ağlama canım inşallah sende kavuşacaksın bebeğine.

darkinlife canım bu ay test için dr gün vermedi şu gün yaptır diye adet görmessen ara dedi jelin bitmesine 6 gün var jel bittikten sonra biraz daha bekleyip öylemi arasam napssam bilmiyorum içimde hiç ümit yok buda olmadı heralde bir belirtide yok çok canım sıkılıyor

Kızlar benimde bebişim de aşılama yoluyla olacak şimdi tahlilleri yaptırdım ama burda aşılama yapmıyorlar. Bursa yada İzmitte yaptırıcaz.Acaba buralarda bildiginiz iyi merkezler varmı?

KIZLAR BUGÜN 3. AŞILAMAM YAPILDI ve bekleme günleri başladı yeniden.

Hayırlı olsun bitanem. Bol şanslar. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini almayı diliyorum. Umutluyum hem de çok. Sen de pozitif düşün, böyle bir his geldi içimden birden. Bundan sonraki ilk gözyaşların sevinç gözyaşların olsun bitanem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…