Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kayrao6 saol canim insallah ama beklemesi zor oluyor iste ben birsey sorcan panikatak hamile kalmayi engellermi acaba aranizda böle durumu olan varmi

canım benim böyle bi durumum yok
çok bilmiyorum ama fiziksel olarak etkileyeceğini zennetmiyorum
bence doktorunla konuş
panik atak olan arkadaşlar varsa sana yardımcı olacaklardır

canım hangi dua banada yardımcı olurmusun
ben de okusam meryem suresimi çok uzun omu acaba:uhm:

canım benım evet "meryem suresi" bende okumaya devam ediyorum bitek dun ve bi önceki akşam nedense ağrım çoktu ve üşüme tuttu ondan okuyamadım ama okuyamadım zamanda nasıl üzülüyorum anlatamam çünkü o dua benı içime su serpiyor nedense oku anlarsın sende beni ben buakşamdan sora gine tam hız okumaya devam edicem evet baya uzun bi dua canım ben netten indirdim 5 sayfa kadar çıktı ama okudukça okuyasın geliyor tavsiye ederim canım biz okuyalım allah büyük gerisi allaha kalmış belki bizede meleklerimiz kanatlandırıp Yollar :emir_bebek:

kızlar bi sorum olacak ya aşılamadan sonra yatmak aşılama şansını yükseltirmi ben çalışıyorum aşılamalarımdan sonraki gun işbaşı yaptım gerçi masabaşı iş bizimki ama kimleri 1kaç gun yatsan da ii olur dedi CADIARZU
zaten aşılama bittikten sonra doktor hastanede 45 dk yatırıyor ??

slm ben 6 kere aşılama yaptırdım ama hiç biri tutmadı bu ay tüp bebek yaptırıcam ama herşeyden önce kafana sakın takıpta stres yapma inşallah bu sefer tutar canım

çok üzüldüm ya ama harşey kader kısmet benımde bu ikinci aşılamam inşallah tutar gerçi ilkinde daha relaxım boyle olmak daha ii ama tabi yinede kendini dinliyor insan
eğer rahatsız olmaz isen sorun neydi diye sormak istiyorum ? umarım yanlış bişe sormamışımdır yerimseniben

canım ben aşılama günü sadece yattım o da dinlendim yani
bide çok ağır iş yapmadım 1-2 gün
bana doktorum öyle dedi ondan sonrada normal devam ediyosun hayatına
evet bende aşılamam da hastanede 30 dak yattım a.s

günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu

günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu

hayırlı olsun canım asılaman inş tutar da bebişine kavusursun benimde bu gün asılamadan sonra11. günüm bende kanama olmadı dr bi sorsan daha iyi olur canım

günaydın bayanlar

kanama derken akıcımı, yoksa hafif pemebelikler mi?
Hafif pembeliklerin olması normal, arada ağrıların olacak bu zamanı iyi değerlendir.İlişki sıkliğı yaşayım eşinle,çünkü daha küçük olan yumurtlar sonradan çatlıyor.Hamiş kalma oranını yükseltiyor.
Ayrıca bol su içmenide tasviye ederim .Ayaklarını sıcak tut.İyi uyu ,kafanıda çok takma,normal yaşaki ,hormon düzeyin etkilenmesin.rahat ol.

sevgiler ,herşey gönlünce olsun.....

günaydın bayanlar

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Bende kanama olmadı. Birşey diyemiyorum. Güzel haberlerini alırız inşallah. Kendine iyi bak. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…