- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.941
kayrao6 saol canim insallah ama beklemesi zor oluyor iste ben birsey sorcan panikatak hamile kalmayi engellermi acaba aranizda böle durumu olan varmi
canım hangi dua banada yardımcı olurmusun
ben de okusam meryem suresimi çok uzun omu acaba:uhm:
slm ben 6 kere aşılama yaptırdım ama hiç biri tutmadı bu ay tüp bebek yaptırıcam ama herşeyden önce kafana sakın takıpta stres yapma inşallah bu sefer tutar canım
canlarım allah hiç birimizin cabalarını boşa cıkarmasın inşaallah
kızlar bi sorum olacak ya aşılamadan sonra yatmak aşılama şansını yükseltirmi ben çalışıyorum aşılamalarımdan sonraki gun işbaşı yaptım gerçi masabaşı iş bizimki ama kimleri 1kaç gun yatsan da ii olur dedi CADIARZU
zaten aşılama bittikten sonra doktor hastanede 45 dk yatırıyor ??
kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam kısmetse çok heyecanlıyım
canlarım allah hiç birimizin cabalarını boşa cıkarmasın inşaallah
canım inşallah pozitif sonuç alırsın.rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam kısmetse çok heyecanlıyım
günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu
günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu
günaydın bayanlar
günaydın bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?