- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.021
slm. arkadaşlar bende sonunda aşılama yaptıracagım mutluyum belki yolun başı ama en azından hsg olayını atlattım bundan sonra hayılısı inşallah ilk aşılamada olur hepimize allah sabır versin hayırlı evlatlar versin
Arkadaşlar yarın büyük gün,herşey belli olacak..Gerçi içimden bebeğim olacak gibi de gelmiyorda..Neyse dualarınızı bekliyorum.Ağlamak istemiyorum.Bitsin bu hasretlik kızlar ya ...
Benimde 2. aşılamam kızlar azıcık karnım ağrıyor ama duymazlıktan geliyorum :) 2-3 güne kadar belli olacak
Benimde 2. aşılamam kızlar azıcık karnım ağrıyor ama duymazlıktan geliyorum :) 2-3 güne kadar belli olacak
Arkadaşlar yarın büyük gün,herşey belli olacak..Gerçi içimden bebeğim olacak gibi de gelmiyorda..Neyse dualarınızı bekliyorum.Ağlamak istemiyorum.Bitsin bu hasretlik kızlar ya ...
selam arkadaşım. umutsuz olma lütfen. umarım beklediğin güzel haberi alırsın. ben de aşılama yaptırdım 1-2 güne kadar belli olacak. adet belirtilerim var ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum. bu arada ben de gaziantep'deyim. doktorlarımız konusunda birbirimize yardımcı olabiliriz.
Kızlar selam,uzun zamandır girmiyordum,nasılsınız bakalım? 25 martta 3. aşılamamı oldum. 8 Nisan da kan testine gideceğim.Heyecan dolu bekleyişteyim. Zaman zaman şiddetli bel ve kasık ağrım oluyor,regl gibi. Zaman zaman da hiç bir şey hissetmiyorum. Anlayacağınız karmaşık bir durumdayım. Bu durum ne anlama geliyor,benzer durum yaşayıpta olumlu sonuç alanlar var mı içinizde.Ayrıca daha evvelki aşılamalarımda olmadığı kadar gibi akıntım var.Şeniz:uhm:
slm. arkadaşlar bende sonunda aşılama yaptıracagım mutluyum belki yolun başı ama en azından hsg olayını atlattım bundan sonra hayılısı inşallah ilk aşılamada olur hepimize allah sabır versin hayırlı evlatlar versin
İyiyim Elmacım sağol.Hamilelik iyi işte bazen rahat bazende baş dönmesi mide bulantısı yuvarlanıp gidiyorum işte.Darkcım merhabalar, nasılsın ? hamilelik inşaallah iyi gidiyordur. Sefil nerelerde biliyor musun?
selam arkadaşım. umutsuz olma lütfen. umarım beklediğin güzel haberi alırsın. ben de aşılama yaptırdım 1-2 güne kadar belli olacak. adet belirtilerim var ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum. bu arada ben de gaziantep'deyim. doktorlarımız konusunda birbirimize yardımcı olabiliriz.
hayırlısı olsun cnm bende seninle aynı durumdayım sadece hsg çektirebildim
bu ayki adetimde başlayalım dedik aksi gibi haftasonuna denk geldi adetim. 3. günü gittim hastaneye ama bürsürü prosedür var, raporu 1 günde çıkartamadığım için iğneyi alamadım. iğne olmayıncada başlayamadım çünkü 3. günü başlamak gerekiyomu iğneye senağlama
bu konularda fazla tecrübe sahibi olmadığım için çok fazla yorum yapamıyorum ama hep yazılanları okuyorum gönlüm sizinle kızlarr
canım inşallah güzel haberlerini alırız burdan
aslında biliyormusun bazen çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum evde daha çok kafaya takıyorsun
ben de 1 aşılamam tutmayınca önce bi şok oldum ama kendimi toparladım
yakında 2 aşılamaya başlıcaz
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
meleklerimiz bizleri bekliyor ve bir gün mutlaka onlara kavuşacağız a.s.
senin de güzel haberlerini duyucaz burdana.s
canım inşallah güzel haberlerini alırız burdan
aslında biliyormusun bazen çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum evde daha çok kafaya takıyorsun
ben de 1 aşılamam tutmayınca önce bi şok oldum ama kendimi toparladım
yakında 2 aşılamaya başlıcaz
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
meleklerimiz bizleri bekliyor ve bir gün mutlaka onlara kavuşacağız a.s.
senin de güzel haberlerini duyucaz burdana.s
İNŞALLAH AŞILAMAN TUTARDE MELEĞİNE KAVUŞURSUN CNM a.s.
zenaan sen nasılsın senin bir belirtin varmı?cirinone jel kullanıyormusun?
canım aşılama içinmi iğne kullanımı Sordun anlayamadım ama ğer onun içinse aşılama için sorduysan ben 2.aşılamamı oldum ilkindede ikincisindede adetin 5.gunu iğnelere başladım.hemen hemen 7 tüp iğne oluyorum 7 iğne sonrasıda çatlatma iğnesi ve çatlatma iğnesinde 30 yada 36 saat sonra aşılama yapılıyor yani en azından ben boyle oldum..
Boş şans canım :içelim:
evet cnm doktor iğneye adetin 3 günü başlamam gerektiğini söledi.
aynı günde alamadığım için iğneyi o gün başlayamadım ve önümüzdeki adetimi beklemek zorundaymışım öle dedilerbenneyaptımki
cnm yaa 7 tüp iğne kullandığında kaç mg aldın her birinde 75 mi??
bana 450 lik yazmıştı bi aşılama sürecinde 450mg gonal f yetiyomu :uhm:
yoksa kişiden kişiye değişiyomu iğne kullanım gün sayısı benimkisi 6 gün olmuş olacaktı eğer alabilseydimkafamçokkarıştı
canım bana 75lik 7tüp menogon kulandırdı (yani toplam 525 mg yapıyor)
adetin 5.günü başladım 11.gün bitti ve
12.günde sabah 8de çatlatma iğnesi oldum 13.günde saat 16:30 gibi aşılamam yapıldı
her iki aşılamamda hemen hemen aynı oldu
canım iğne sayısı ve miligramı hem kişiden kişiye değişiyor hemde yumurtaların gelişimine bakmak için iğne kullanım haftasında ultrasonda takip için çağırıyorlar yumurtanın çapına göre iğneleri şukadar daha kullan yada bukadar yeterli diyorlar..
yani mesela bana ilk aşılamada 6tüp kullandırdı
ikinci aşılama 7 tüp kullandırdı değişiyor yani Canım Kafan karışmasın a.s
canım bana 75lik 7tüp menogon kulandırdı (yani toplam 525 mg yapıyor)
adetin 5.günü başladım 11.gün bitti ve
12.günde sabah 8de çatlatma iğnesi oldum 13.günde saat 16:30 gibi aşılamam yapıldı
her iki aşılamamda hemen hemen aynı oldu
canım iğne sayısı ve miligramı hem kişiden kişiye değişiyor hemde yumurtaların gelişimine bakmak için iğne kullanım haftasında ultrasonda takip için çağırıyorlar yumurtanın çapına göre iğneleri şukadar daha kullan yada bukadar yeterli diyorlar..
yani mesela bana ilk aşılamada 6tüp kullandırdı
ikinci aşılama 7 tüp kullandırdı değişiyor yani Canım Kafan karışmasın a.s
yaaa cnm buarada bana neden illa adetin 3 günü başlaman gerekli dedilerki demekki nabza göre şerbet veriyolar sağol cnm desteğin için:1hug:
sizlerle bunları paylaşmak beni çok mutlu ediyor, aksi olsa bu sorularla kendi kendimi yiyip iyice stres topuna dönerdim
inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize de bu seferde hamişliğin getirdiği değişikliklerden söz ederiz:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?