Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelen şeyde pembemsiyle kahverengimsi bişey niye böyle olduğunu anlamadım şuanda dr zaten ulaşamam hafta sonu ya

olabilir canım bendede olmuştu. bir miktar gelmesi sorun değil.
büyük ihtimalle spekulum rahmi açarken olmuştur.Yada belki bilmediğin bir yaran vardır.Takma kafana Aktuelin dediği gibi hayatını normal yaşa,fazla düşünme hormonların etkilenmesin.

kızlar 17 aşılama oldum.1 nisanda kan test için gidicektim ama maalesef az önce kana ma olmuş çok az birşey kahverengi ile karışık.ne olduğunu anlayamadım.üzgünüm

kızlar 17 aşılama oldum.1 nisanda kan test için gidicektim ama maalesef az önce kana ma olmuş çok az birşey kahverengi ile karışık.ne olduğunu anlayamadım.üzgünüm

bu zamanlarada oluyor içeride hafif kanamalar toplanıp zamanla aşagıya kahverengi dönüyor.Kullandığın ilaç eğer kullandığı jel geçikmelere yol açıyor.
Sakin ol, akıcı bir kanama olmadıktan sonra ağrılar ve lekelenmeler normal.
Tutmanın yada tutmamanın bir belirtisi değil bu.

ayrıca 17 olmuşun aşılamanı 12 gün sonra bakılıyor niçin ayın 1 benim biraz aklım karıştı.

Canım bugünde çıkardı kan testinde yaptırsaydın.Pazartesi yaptır sen kan testini.Salıyı bekleme.
Jeldende olabilir.Bendede geçen oldu.Jeli koyarken biraz zorlamışım.Dr. ondan olabilir dedi.
Takma kafana olur inşallah.

ama ben jeli sabah yapmıştım.1 saat kadar filan oluyor lekelenme türü kahverengi ile karışık..inşallah hayırlısı

kullandığın jel geri gelibilir.Sabahleyin dikkat et eğer jel toplu olarak neredeyse vajinandaysa büyük parçalar şeklindeyse, umut verici değil ,pazartesi test yaptırmanda darkinlife yazdığı gibi yaptır.

benim aşılamamda hep öyle oldu adete bir iki gün kala jel kahverengi ve yeşil renkte ama sabahları vajinayı olduğu gibi kaplıyordu.test günü hep adet oldumda ben.( bu sadece benim deneyimim)

merhabalar cnm 15/03/ bende ilk tüp bebek transferi yapıldı bende kullandım cronıne jel'i normalde 24/03 adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve çok sevindim tuttu diye 26 ve 27 si hafif kahve rengi sabah ve akşam lekelenmeler oldu ama 27/03 test negatif çıktı sonuçta belli olmuyor inşallah senin tutmuştur cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz kendine dikkat et allaha emanet ol...

Merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum sizleri çok yakından takip ediyorum.3 Senelik evliyim ve pkoluyum.İlk aşılamam 20 mart ta oldu.Salı günü belli olacak,arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ve hepinizi çok seviyorum.Ben sizlere bu dönemde ne gibi belirtiler oluyo bana yardımcı olabilirmisiniz.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu
canım benimde kanamam olmuştu.3 gün sürdü az az.ama ilk günden sonra rengi koyulaştı ve kayboldu.dr um normal dedi.dişli aletle rahim ağzı açıldığı için oluyormuş.orası zedeleniyor ve kanıyor.aşılamam tutmadı gerçi ama...

merhabalar aramıza hoş geldin ayışığı
güzel haberlerini alırız inşallaha.s.

arkadaslar ben yeni katıldım kulübe bende aşılama yaptırdım beklıyorum sonucu nisanın 4 de belli olacak kan testiyle ben umudumu kesmiyorum ne dersiniz olurmu?

canım hoş geldın cokta ıyı ettın burası cok güzel :asigim: sen ümidini kesme canım tabıkı olur olmaz diye bişiy yok ama bizim bebekler biraz nazlı olacak ehh olsun okadar napalım inşaallah tutar canım dualarım senınle a.s.

arkadaslar ben yeni katıldım kulübe bende aşılama yaptırdım beklıyorum sonucu nisanın 4 de belli olacak kan testiyle ben umudumu kesmiyorum ne dersiniz olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…