- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.961
gelen şeyde pembemsiyle kahverengimsi bişey niye böyle olduğunu anlamadım şuanda dr zaten ulaşamam hafta sonu ya
kızlar 17 aşılama oldum.1 nisanda kan test için gidicektim ama maalesef az önce kana ma olmuş çok az birşey kahverengi ile karışık.ne olduğunu anlayamadım.üzgünüm
kızlar 17 aşılama oldum.1 nisanda kan test için gidicektim ama maalesef az önce kana ma olmuş çok az birşey kahverengi ile karışık.ne olduğunu anlayamadım.üzgünüm
ama ben jeli sabah yapmıştım.1 saat kadar filan oluyor lekelenme türü kahverengi ile karışık..inşallah hayırlısı
canım benimde kanamam olmuştu.3 gün sürdü az az.ama ilk günden sonra rengi koyulaştı ve kayboldu.dr um normal dedi.dişli aletle rahim ağzı açıldığı için oluyormuş.orası zedeleniyor ve kanıyor.aşılamam tutmadı gerçi ama...günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu
Merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum sizleri çok yakından takip ediyorum.3 Senelik evliyim ve pkoluyum.İlk aşılamam 20 mart ta oldu.Salı günü belli olacak,arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ve hepinizi çok seviyorum.Ben sizlere bu dönemde ne gibi belirtiler oluyo bana yardımcı olabilirmisiniz.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
günaydın bayanlar
dün ilk aşılamam yapıldı biraz zor geçti akşam ağrım vardı ve kanamam oldu azda olsa şu andada devam ediyor sizce böyle kanama olurmu
kızlar bende yarın sabah aşılama yaptırıcam kısmetse çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?