- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- 96
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.001
Kızlar benimde bebişim de aşılama yoluyla olacak şimdi tahlilleri yaptırdım ama burda aşılama yapmıyorlar. Bursa yada İzmitte yaptırıcaz.Acaba buralarda bildiginiz iyi merkezler varmı?
KIZLAR BUGÜN 3. AŞILAMAM YAPILDI ve bekleme günleri başladı yeniden.
canım ben aşılama günü sadece yattım o da dinlendim yani
bide çok ağır iş yapmadım 1-2 gün
bana doktorum öyle dedi ondan sonrada normal devam ediyosun hayatına
evet bende aşılamam da hastanede 30 dak yattım a.s
kızlar iyi geceler...bu akşam arkadaşlara gittik,hamile olduğunu söyledi tabi onun adına çok sevindim ama kendim için de o kadar üzüldüm eve geldim bir güzel ağladım.allahım ne olur artık bana ve bütün isteye herkese nasip et...
arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırıcam çarşamba günü.bikaç yere daha yazdım ama kimseden cevap gelmedi daha önce aşılama yaptıranlar muhakkak ilaç kullanmış.ben bu dr.ctesi gittim çarşamba yumaurtan çatlıcak gel aşılama yapalım dedi normal mi nolur bi akıl verin yoksa boşuna ümitlenmeyeyim
KIZLAR BUGÜN 3. AŞILAMAM YAPILDI ve bekleme günleri başladı yeniden.
zenancım saol .kendimi kaptırmak değilde eşim çok ümitlendi ona çok üzülürüm.ben zaten biraz daha farkındayım olayların bu ölesine bi aşılama inanın ümidim bile yok.bakalım nasip
arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırıcam çarşamba günü.bikaç yere daha yazdım ama kimseden cevap gelmedi daha önce aşılama yaptıranlar muhakkak ilaç kullanmış.ben bu dr.ctesi gittim çarşamba yumaurtan çatlıcak gel aşılama yapalım dedi normal mi nolur bi akıl verin yoksa boşuna ümitlenmeyeyim
saol canım tavsiyen için bende aşılama gunleri evde dinlendim Hep ama Ertesi gun işbaşı yaptım diğer aşılamamda hep karın ağrım vardı tutmadı ama Şimdi Hiç ağrım filan yok gerçi daha 1hafta oldu aşılama olalı bkalım ctesi kontrol var büyük ihtimal kantesti ile beta-hcg ye bakalım dicek ama yapmicam regl gunumu beklicem
çünkü ilk aşılamamda kantesti sonucunu öğrenince Çok ağlamıştım
en iisi yaptırmadan beklemek benneyaptımki
slm. arkadaşlar bende sonunda aşılama yaptıracagım mutluyum belki yolun başı ama en azından hsg olayını atlattım bundan sonra hayılısı inşallah ilk aşılamada olur hepimize allah sabır versin hayırlı evlatlar versin
Benimde 2. aşılamam kızlar azıcık karnım ağrıyor ama duymazlıktan geliyorum :) 2-3 güne kadar belli olacak
Arkadaşlar yarın büyük gün,herşey belli olacak..Gerçi içimden bebeğim olacak gibi de gelmiyorda..Neyse dualarınızı bekliyorum.Ağlamak istemiyorum.Bitsin bu hasretlik kızlar ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?