Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benimde bebişim de aşılama yoluyla olacak şimdi tahlilleri yaptırdım ama burda aşılama yapmıyorlar. Bursa yada İzmitte yaptırıcaz.Acaba buralarda bildiginiz iyi merkezler varmı?

Canım bende bursa veya izmitte merkez arıyorum eğer bulabilirsek birbirimizi haberdar edelim olurmu.Ben karamürdelde oturuyorum mayıs ayında tedaviye başlamak istiyorum....

saol canım tavsiyen için bende aşılama gunleri evde dinlendim Hep ama Ertesi gun işbaşı yaptım diğer aşılamamda hep karın ağrım vardı tutmadı ama Şimdi Hiç ağrım filan yok gerçi daha 1hafta oldu aşılama olalı bkalım ctesi kontrol var büyük ihtimal kantesti ile beta-hcg ye bakalım dicek ama yapmicam regl gunumu beklicem
çünkü ilk aşılamamda kantesti sonucunu öğrenince Çok ağlamıştım
en iisi yaptırmadan beklemek benneyaptımki

Ay canımm üzülme dicem ama biliyorum o duyguyu kelimelerle anlatırlır gibi bişe değil :çok üzgünüm: bende çok kez yaşadım bunu bende eve geldikten sonra hıçkıra hıçkıra hıçkıra böyle çok ağladım.. ama zamanla alışırız desekte Boş ALIŞILMIYOR yani en azından ben alışamadım..
ama inanıyorum allah bigun bizim meleklerimizide kanatlandırıp bize yollicak inşallah
a.s.

arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırıcam çarşamba günü.bikaç yere daha yazdım ama kimseden cevap gelmedi daha önce aşılama yaptıranlar muhakkak ilaç kullanmış.ben bu dr.ctesi gittim çarşamba yumaurtan çatlıcak gel aşılama yapalım dedi normal mi nolur bi akıl verin yoksa boşuna ümitlenmeyeyim

evet benimde bu ikinci aşılamam ve ikisindede önce yumurta geliştirci iğne ardındanda çatlatma iğnesi verdi doktorum ki çoğu kişi böyle oluyor ...
ama doktor sana oyle dedi ise bi bildiği vardır demekki yumurtan ilaçsız gerekli olgunluğa erişmişki aşılama ilede şansın olabileceğini düşündüki Aşılama yapalım dedi
her aşılamada şans %10-15 dir zaten
ne kendinni çok kaptır nede ümitsizliğe kapıl ..iyi düşün iyi olsun moralini yüksek tut
inşallah tutar canım a.s

zenancım saol .kendimi kaptırmak değilde eşim çok ümitlendi ona çok üzülürüm.ben zaten biraz daha farkındayım olayların bu ölesine bi aşılama inanın ümidim bile yok.bakalım nasip

öyle deme :) bakarsın olurrrrrr inşallah
benımmde eşim ilkinde nasıl üzülmüştü olmadı diye ama ikincide alıştı şimdi bekliyoruz
bakalım Kısmet süprizzzzz

canım aşılaman hayırlı olsun
ze nannn ın da dediği gibi
doktorun öyle uygun görmüştür mesala bende bana önce iğne verecek sandım
ama önce hap daha sonra çatlama iğnesi verdi
canım şimdi sen sakin ol
ve içini rahat tut ümidini hiç bir zaman kaybettme
allah hayırlısıyla bize hamiş haberlerini verdirsina.s.

canım inşallah güzel haberlerini alırız burdan
aslında biliyormusun bazen çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum evde daha çok kafaya takıyorsun
ben de 1 aşılamam tutmayınca önce bi şok oldum ama kendimi toparladım
yakında 2 aşılamaya başlıcaz
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
meleklerimiz bizleri bekliyor ve bir gün mutlaka onlara kavuşacağız a.s.
senin de güzel haberlerini duyucaz burdana.s

slm. arkadaşlar bende sonunda aşılama yaptıracagım mutluyum belki yolun başı ama en azından hsg olayını atlattım bundan sonra hayılısı inşallah ilk aşılamada olur hepimize allah sabır versin hayırlı evlatlar versin

hayırlısı olsun cnm bende seninle aynı durumdayım sadece hsg çektirebildim
bu ayki adetimde başlayalım dedik aksi gibi haftasonuna denk geldi adetim. 3. günü gittim hastaneye ama bürsürü prosedür var, raporu 1 günde çıkartamadığım için iğneyi alamadım. iğne olmayıncada başlayamadım çünkü 3. günü başlamak gerekiyomu iğneye senağlama
bu konularda fazla tecrübe sahibi olmadığım için çok fazla yorum yapamıyorum ama hep yazılanları okuyorum gönlüm sizinle kızlarr

inş. arkadaşalar burda hamileyim demek nasip olur.ama artık hiç ümidim kalmadı .eğer bu siteyi keşfetmemiş olsaydım işi bu kadar detaylı bilmesdeydim şuan çok daha fazla umudum olurdu. sadece ailem mutlu olsun die çarşamba günü aşılamayı yaptırcanm sadece onların şuanki mutluluğunu bozmamak için.

Arkadaşlar yarın büyük gün,herşey belli olacak..Gerçi içimden bebeğim olacak gibi de gelmiyorda..Neyse dualarınızı bekliyorum.Ağlamak istemiyorum.Bitsin bu hasretlik kızlar ya ...

selam arkadaşım. umutsuz olma lütfen. umarım beklediğin güzel haberi alırsın. ben de aşılama yaptırdım 1-2 güne kadar belli olacak. adet belirtilerim var ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum. bu arada ben de gaziantep'deyim. doktorlarımız konusunda birbirimize yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…