Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı de canım,sakın isyan etme.Olacak seninde birgün mutlaka.Aşılama yaptıranların her zaman kendi kendine olma ihtimali bile var.
O kadar kötü değil durumumuz yani.

Arkadaşlar ben kocaelide yaşıyorum bana aşılama için merkez önerebilirmisiniz her yerde yaptırmak istemiyorumda....güvenilir olmasını istiyorum

Kızlar yok mu Kocaelinde aşılama yaptıran???

Kızlar yok mu Kocaelinde aşılama yaptıran???

Canım kimseden ses çıkmadı ben biraz araştırdım Anadolu sağlık merkezi var gebzede bana uzak kalıyo ama mecbur oraya gidicem.Artık hapla çatlama iğnesiyle uğraşamıycam bir an önce olucaksa olsun çok bunaldım....

selam kızlar bende cumartesı gunu aşılama oldum crınone jel kullanıyorum sizdede oluyormu hafif bir ıslaklık ayrıca karnım şiş benim:sm_confused:

zenan 14. günüm hiç bir belirtim yok bekliyorum adetim 2 gün geçti ama crinone yaparmı? bilmiyorum sen kullanıyormusun yada bir bilgin varmı?

canım bende ilk aşılamamda kullanmıştım o jeli bende gecikme yapmadı.herzaman olduğu gibi 2 gün önceden reglim gelmişti.inşallah hamişsindir o yüzden gecikiyordur..

sevgili bayanlar benim sormak istediğim aşılamanın ardından karnımda bi şilik ve 2-3 gündürde sık wc ye gitme hissi geliyor böyle şeyler olur mu hiç

Selam,kızlar ne olur bana birşey söyleyin. 25 martta 3. aşılamamı oldum. 8 nisan da kan tahliline gideceğim.
Anlayamadığım şey;bir regl sancısı gibi belimde ve karnımda ağrılar oluyor bir de hiç birşey hissetmiyorum. Nedir bu durum yaaa

Özellikle hamiş olan arkadaşlar ne olur birşey söyleyin. İnanın bu durum psikolojimi dahi etkiliyor. Ayrıca kasıklarıma dokunduğumda ağrıyor. Hadi onu ilaçlardan olabilir diyorum. Ama bir bel ve karın ağrısı, ardından hiç birşey hissetmemek çok garib ve huzursuzluk verici.

arkadaşlar ben ankaraya geldim. internet ve kk incelemelerimden sonra bir prof dan ön görüşme randevusu aldım. allah iyilerle karşılaştırsın dedim çıktım yola. Hakan şatıroğlu ile görüşüceğim inşaallah. neler olacak bakalım. sizlerden bilgi almaya çalışacağım. sorularımı cevaplarsanız çoook sevinirim. allah herkesin yardımcısı olsun.

selam kızlar bende cumartesı gunu aşılama oldum crınone jel kullanıyorum sizdede oluyormu hafif bir ıslaklık ayrıca karnım şiş benim:sm_confused:
Bendede ıslaklık yapıyor o jel.
Karın şişliğide normal.

zenan 14. günüm hiç bir belirtim yok bekliyorum adetim 2 gün geçti ama crinone yaparmı? bilmiyorum sen kullanıyormusun yada bir bilgin varmı?

Ya yapsana kan testi napacaksın idrarı.ya çıkmazsa onda varsa da.

sevgili bayanlar benim sormak istediğim aşılamanın ardından karnımda bi şilik ve 2-3 gündürde sık wc ye gitme hissi geliyor böyle şeyler olur mu hiç

Şişlik oluyodu bende de.Ama sık wc ihtiyacı iyiye işaret gibi.Fazla dinleme yine de kendini sonra üzülmeyin diye :sm_confused:
Benim sık wcye gittiim zaman hamilelikte oldu.

inşallah demiraycım dr görüştüm yarın bir idralde baktır dedi cesaret edemiyorum hem idralde çıkarmı? hemen çok korkuyorum

Benim tam adet günü silik çıktı ben biliyodum bi hafta öncesinde kandan öğrenmiştim zaten.

Canım gebeliktede oluyor bunlar aşılama ilaçlarındanda o yüzden ayırdetmek çok zor oluyor.Hayırlısı inşallah.

Aramızda yok demekki canım.Olsa fikirlerini söylerlerdi şimdiye.
Hayırlısı canım.Aşılama daha kontrollü tabiki.Çok beklediysen artık aşılamaya geç.

Aramızda yok demekki canım.Olsa fikirlerini söylerlerdi şimdiye.
Hayırlısı canım.Aşılama daha kontrollü tabiki.Çok beklediysen artık aşılamaya geç.

bir senedir yumurtlama tedavisi gördüm doktorum buna devam etmekte kadarlı ama sürekli kist oluşuyo bidaha bidaha başa dönmekten bıktım.Doktorumuda değiştiriyorum zaten.2 merkez buldum canım onları araştırıyorum

canım sana bişey sorucam izin verirsen.Adetliykenmi ilk kontrol için gidilmeli yoksa her hangi bir günde gidebilirmiyim hangisi daha iyi olur....

Elif26 Genelde ilk kontroller adetin 3 ila 5. günleri içinde olmalı doktorum bana böyle dedi
ben hep adetin 3. ve 5. gunleri arası gidiyorum ama en iisi 3.gün gitmekmiş..
keşke birde aşılama denese doktorun belki şansın olur
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…