- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.041
kızlar hala oralarda olan varmı?çok canım sıkkın bugün sevk almak için hastaneye gittim.gelirkende sağlık ocağına uğrayıp bi test yaptırmak geldi içimden neden bilmiyorum üzülmek için ayrıca bi çaba sarf etmeye başladım galiba.hemen önümden biri daha idrar verdi.onunki pozitif benimki negatif tabiki.kapıda 1-2 dakika konuştuk bayanla ben istemiyorum zaten 2 tane çocuğum var dedi benim olmadığını öğrenince inşallah seninki pozitif tir dedi.negatif olduğunu duyunca hiç kimsenin yüzüne bile bakmadan çıkp geldim.ben ne zaman pozitif sonuç alıcam.kafayı yemek üzereyim...
Arkadaşlar ben kocaelide yaşıyorum bana aşılama için merkez önerebilirmisiniz her yerde yaptırmak istemiyorumda....güvenilir olmasını istiyorum
Şeniz darkcım demek kalbini gördün bebişin pıtır pıtır.
çok sevindim.sağlıkla büyüt canım. a.s.
zenan 14. günüm hiç bir belirtim yok bekliyorum adetim 2 gün geçti ama crinone yaparmı? bilmiyorum sen kullanıyormusun yada bir bilgin varmı?
Bendede ıslaklık yapıyor o jel.selam kızlar bende cumartesı gunu aşılama oldum crınone jel kullanıyorum sizdede oluyormu hafif bir ıslaklık ayrıca karnım şiş benim:sm_confused:
zenan 14. günüm hiç bir belirtim yok bekliyorum adetim 2 gün geçti ama crinone yaparmı? bilmiyorum sen kullanıyormusun yada bir bilgin varmı?
sevgili bayanlar benim sormak istediğim aşılamanın ardından karnımda bi şilik ve 2-3 gündürde sık wc ye gitme hissi geliyor böyle şeyler olur mu hiç
inşallah demiraycım dr görüştüm yarın bir idralde baktır dedi cesaret edemiyorum hem idralde çıkarmı? hemen çok korkuyorum
Özellikle hamiş olan arkadaşlar ne olur birşey söyleyin. İnanın bu durum psikolojimi dahi etkiliyor. Ayrıca kasıklarıma dokunduğumda ağrıyor. Hadi onu ilaçlardan olabilir diyorum. Ama bir bel ve karın ağrısı, ardından hiç birşey hissetmemek çok garib ve huzursuzluk verici.
Kızlar yok mu Kocaelinde aşılama yaptıran???
Canım kimseden ses çıkmadı ben biraz araştırdım Anadolu sağlık merkezi var gebzede bana uzak kalıyo ama mecbur oraya gidicem.Artık hapla çatlama iğnesiyle uğraşamıycam bir an önce olucaksa olsun çok bunaldım....
Aramızda yok demekki canım.Olsa fikirlerini söylerlerdi şimdiye.
Hayırlısı canım.Aşılama daha kontrollü tabiki.Çok beklediysen artık aşılamaya geç.
bir senedir yumurtlama tedavisi gördüm doktorum buna devam etmekte kadarlı ama sürekli kist oluşuyo bidaha bidaha başa dönmekten bıktım.Doktorumuda değiştiriyorum zaten.2 merkez buldum canım onları araştırıyorum
canım sana bişey sorucam izin verirsen.Adetliykenmi ilk kontrol için gidilmeli yoksa her hangi bir günde gidebilirmiyim hangisi daha iyi olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?