E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.061
zenan 14. günüm hiç bir belirtim yok bekliyorum adetim 2 gün geçti ama crinone yaparmı? bilmiyorum sen kullanıyormusun yada bir bilgin varmı?
Selam,kızlar ne olur bana birşey söyleyin. 25 martta 3. aşılamamı oldum. 8 nisan da kan tahliline gideceğim.
Anlayamadığım şey;bir regl sancısı gibi belimde ve karnımda ağrılar oluyor bir de hiç birşey hissetmiyorum. Nedir bu durum yaaa
Elif26 Genelde ilk kontroller adetin 3 ila 5. günleri içinde olmalı doktorum bana böyle dedi
ben hep adetin 3. ve 5. gunleri arası gidiyorum ama en iisi 3.gün gitmekmiş..
keşke birde aşılama denese doktorun belki şansın olur a.s
canım bu adetimde gidiyorum karar verdim doktorumu da değiştiriyorum.Gebzedeki anadolu sağlık merkezine gidicem doktorlarınıda araştırdım hepsi tecrübeli ve güvenilir bir yer.Eşimde problem olmadığı için aşılamadan sonuç almamız yüksek ihtimal bakalım hayırlısı olur inşallah.Merkezke iletişime geçtim bile ücret konusu için bana bilgi vericekler.Benim aşılama ücretleri hakkında hiç bilgim yok sen nekadardır biliyormusun canım.ilgin için teşşekkürler..
arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.
Arkadaşlar benim 2. aşılamam da hüsranla sonuçlandı :çok üzgünüm: Ama soru soran arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Benim karnım ve belim kasıklarım çok ağrıdı regl oldum, bir arkadaşımın kasıkları ve karnı çok ağrıdı şu an 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi, bir arkadaşım sadece bel ağrısıyla doktora gitti bebek düşünmüyordu hamile çıktı. Gördüğünüz gibi her bünye farklı tepki veriyor başkaları ile kıyaslamayın kendinizi. Hepinizi öpüyorum. a.s.
canım ben birer gün ara ile çift aşılam Oldum ilki tutmadı
şimdi ikinciyi yaptırdık bekliyorum...
bizim çift aşılama ücreti eşimin sperm tahlilileri benım aşılamadan önce kullandığım iğneler ile birlikte Toplam 750 Ytl ye falan geldi
ama fiyatlar heryerde faklı oluyor senın dediğin hasteneyi çok metediyorlar
sana Bol şans hakkında hayırlısı Ne ise o olsun... şutarafagitti
Teşeklürederim canım inşallah sende bende ve tüm anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin rabbim.Ben internetten buldum burayı kocaelide nerdeyse tek merkez.Ulaşımı biraz zordu ama izmit merkezden servisleri varmış benim için daha iyi olucak.Hepimiz içinhayırlısı ...
arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.
Elifcim Benim Tüm Tahlillerim Yapilmişti Hsg De çektirmiştim.sadece Aşilama Için 260 Ytl ödedik Dün..daha önce Bi Merkezlede Görüşmüştük Oda Tahliller Zaten Var Sizde Sadece Aşilama Işlemi Olacak Oda 300 Ytl Demişti.ama Ben Ilaç Kullanmadim çatlama Iğneside Kullanmadim
Saol Zenan Inş. Hepimiz O Mutluluğu Yaşariz. Benim Biraz Ağrim Var Kasiklarim Ve Belim Normal Mi Bu .
Elif Düne Kadar Bende çok Terettütdeydim Dr. Ndn Bana Ilaç Veya Iğne Vermedi Die.dün Sordum Gerek Görmedim Dedi Zaten Yumurtan Var Ve çatlamiş Durumda Dedi. Bilmiyorum Ama Umutlandirdi Beni.sana Diyebileceğim Bu Işlem Belki Basit Ama Kişiden Kişiye Farkli Olabiliyor.sen De Sonuçta Bi Hamilelikte Var Eminim Allahin Izniyle Olur Canim.ben Hiç Aşilamaya Yanaşmamiştim.sorun Eşimdeydi.ama Ondada Düzelme Var Gerisi Nasip Ve şans .sen Daha şanslisin Bi Hamilelik Olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?