Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zenan 14. günüm hiç bir belirtim yok bekliyorum adetim 2 gün geçti ama crinone yaparmı? bilmiyorum sen kullanıyormusun yada bir bilgin varmı?

canım yeni gördüm sorunu walla kusurra bakma a.s.
benım ilk aşılamamda adet günümden 1gun önce adetim geldi .
hatta adet olmadan bikaç gun evvel belim ağrımıştı
bide kahve leke gelmişti işte bikaç gun sorada adet olmuştum
adet geldiği gun aşılamanın tam 17. günü idi ..
bende progestan fitil kullanmıştım hiç gecikme falan yapmadı
ama Jel inan Hiç kullanmadım Canım...
ben sana haftasonuna kadar biraz daha sabret ondan sora test yaptır derim Canım
...
benımde şuan bel-karın-kasık ve bacak ağrım var bilmiyorum ama tutmadı gibi geliyor :çok üzgünüm:

[/B]
canım senle hemen hemen aynı zamanda aşılama olmuşuz benımde 2. aşılamam
bendede aynı adet ağrılana benzer bel ve kasık ağrısı oluyor sora birden gidiyor bi bakıyorum hiç bişe Yok bende anlayamıyorum bi farklılık bacaklarımında sızlaması
ilkindede belim ve karnım ağrımıştı tutmadı
yine mi tutmadı diye düşünüyorum :çok üzgünüm:
ikimiz içinde hayırlısı olsun...

canım bu adetimde gidiyorum karar verdim doktorumu da değiştiriyorum.Gebzedeki anadolu sağlık merkezine gidicem doktorlarınıda araştırdım hepsi tecrübeli ve güvenilir bir yer.Eşimde problem olmadığı için aşılamadan sonuç almamız yüksek ihtimal bakalım hayırlısı olur inşallah.Merkezke iletişime geçtim bile ücret konusu için bana bilgi vericekler.Benim aşılama ücretleri hakkında hiç bilgim yok sen nekadardır biliyormusun canım.ilgin için teşşekkürler..

Arkadaşlar benim 2. aşılamam da hüsranla sonuçlandı :çok üzgünüm: Ama soru soran arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Benim karnım ve belim kasıklarım çok ağrıdı regl oldum, bir arkadaşımın kasıkları ve karnı çok ağrıdı şu an 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi, bir arkadaşım sadece bel ağrısıyla doktora gitti bebek düşünmüyordu hamile çıktı. Gördüğünüz gibi her bünye farklı tepki veriyor başkaları ile kıyaslamayın kendinizi. Hepinizi öpüyorum. a.s.

canım ben birer gün ara ile çift aşılam Oldum ilki tutmadı
şimdi ikinciyi yaptırdık bekliyorum...
bizim çift aşılama ücreti eşimin sperm tahlilileri benım aşılamadan önce kullandığım iğneler ile birlikte Toplam 750 Ytl ye falan geldi
ama fiyatlar heryerde faklı oluyor senın dediğin hasteneyi çok metediyorlar
sana Bol şans hakkında hayırlısı Ne ise o olsun...
şutarafagitti

arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.

Canım inşallah umutların boşa çıkmaz ve 15 gün sonra müjdeli haberi alırsın.Sakin ol stres yapma olurmu.İnsanın elinde olmuyo ama beklemek zorundasın unutma...

canım benıımmmm hayırlısı Olsun umarım 3de tutar..
dediklerin doğru aslında herkesde farklı belirtiler oluyor....
benimde 2.aşılamam bende adet gunume kadar beklim diyorum 9-10 nisan gibi olurum çünkü kasıklarım ve belim ağrıyo gine tutmadı belki....

Teşeklürederim canım inşallah sende bende ve tüm anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin rabbim.Ben internetten buldum burayı kocaelide nerdeyse tek merkez.Ulaşımı biraz zordu ama izmit merkezden servisleri varmış benim için daha iyi olucak.Hepimiz içinhayırlısı ...

Elifcim Benim Tüm Tahlillerim Yapilmişti Hsg De çektirmiştim.sadece Aşilama Için 260 Ytl ödedik Dün..daha önce Bi Merkezlede Görüşmüştük Oda Tahliller Zaten Var Sizde Sadece Aşilama Işlemi Olacak Oda 300 Ytl Demişti.ama Ben Ilaç Kullanmadim çatlama Iğneside Kullanmadim

amin canım saol
senın içinde hayırlısı olsun allah kalbine Göre versin ...

saol canım benimde eşiminde bütün tetkikleri yapılmıştı belki yeniden istemezler.Sadece hsg yok zaten bir kez hamile kalmıştım belki gerek görülmez isterlerse onuda yaptırırız.bana hangi ilaçları gerek görülür bilemem çok yardımcı oldun canım teşekkürlera.s.

Elif Düne Kadar Bende çok Terettütdeydim Dr. Ndn Bana Ilaç Veya Iğne Vermedi Die.dün Sordum Gerek Görmedim Dedi Zaten Yumurtan Var Ve çatlamiş Durumda Dedi. Bilmiyorum Ama Umutlandirdi Beni.sana Diyebileceğim Bu Işlem Belki Basit Ama Kişiden Kişiye Farkli Olabiliyor.sen De Sonuçta Bi Hamilelikte Var Eminim Allahin Izniyle Olur Canim.ben Hiç Aşilamaya Yanaşmamiştim.sorun Eşimdeydi.ama Ondada Düzelme Var Gerisi Nasip Ve şans .sen Daha şanslisin Bi Hamilelik Olmuş

sorun sadece bende canım eşimin sperm oranı 78milyon çıktı ve doktoru çok iyi dedi benim yumurtlamada problemim var yumurtalarım gelişito ama ilaçsız çatlayamıyo.Buayda böyle problem yaşadım şimdi adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için..

merbaha arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bende bir defa aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım psikolojim çok bozuldu ve adetim çok geçikti hala adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…