E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.081
merbaha arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bende bir defa aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım psikolojim çok bozuldu ve adetim çok geçikti hala adet olmadım
Arkadaşlar benim 2. aşılamam da hüsranla sonuçlandı :çok üzgünüm: Ama soru soran arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Benim karnım ve belim kasıklarım çok ağrıdı regl oldum, bir arkadaşımın kasıkları ve karnı çok ağrıdı şu an 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi, bir arkadaşım sadece bel ağrısıyla doktora gitti bebek düşünmüyordu hamile çıktı. Gördüğünüz gibi her bünye farklı tepki veriyor başkaları ile kıyaslamayın kendinizi. Hepinizi öpüyorum. a.s.
arkadaşlar ben ankaraya geldim. internet ve kk incelemelerimden sonra bir prof dan ön görüşme randevusu aldım. allah iyilerle karşılaştırsın dedim çıktım yola. Hakan şatıroğlu ile görüşüceğim inşaallah. neler olacak bakalım. sizlerden bilgi almaya çalışacağım. sorularımı cevaplarsanız çoook sevinirim. allah herkesin yardımcısı olsun.
arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.
merbaha arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bende bir defa aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım psikolojim çok bozuldu ve adetim çok geçikti hala adet olmadım
kızlar çok üzgünüm aşılamam tutmadı ümitlerim bi daha ki aya kaldı.
kızlar çok üzgünüm aşılamam tutmadı ümitlerim bi daha ki aya kaldı.
ITIRCIM ÜZÜLME BENDE İLK AŞILAMA SONUCUMDA ÇOK ÜZÜLMÜŞ AĞLAMIŞTIM AMA BURDAKİ ARKADAŞLAR ÇOK DESTEK OLDULAR
BAKALIM BENDE HALA BEKLİYORUM 2Cİ AŞILAMAM NE OLACAK ...
İÇİNE KAPANMA GEL BURDA KONUŞURUZ :)
canım ne zaman alacaksın sonucu. ben de 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. inşallah pazartesi belli olacak.
canım ne zaman alacaksın sonucu. ben de 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. inşallah pazartesi belli olacak.
BELİRTİN FALAN VARMI , NORMALMİSİN ??? PEKİ ALLAHIM İNŞALLAH BUSEFER GELİR BEBİŞLER..
belirtim yok şimdilik. yalnız biraz fazla uykum geliyor ama bahardandır diyorum. aşılama olalım bugün 16 gün oldu ve test yaptırmadım. biraz geçirip yaptırmak istiyorum. pazartesine kadar olmazsam kan testine gidicem. inşallah ikimz de hayırlı haberle geliriz. sende belirti var mı
CANIM ASLINDA BENIM YARN KONTROLUM VAR DOKTOR KESİN KANTESTİ YAPALIM DİCEK BEN ÇİFT AŞILAMA OLDUM İLKİ İÇİN YARIN 12 GUN İKİNCİSİ İÇİN YARIN 11 GUN OLMUŞ (24VE 26MARTTA YAPILDI AŞILAMALAR) OLACAK AMA KONTROLE GİTMİCEM İLKİNDE KAN TESTİ YAPTIRINCA SONUÇ KÖTÜ ÇIKINCA ÇOK ETKİLENMİŞTİM ŞİMDİ 9-10NİSANA KADAR BEKLİCEM OZAMAN ADET OLMAM LAZIM İNŞALLAH OLMAM :asigim:
İNŞALLLAH SENDE POZİTİF SONUÇ ALIRSIN TATLIM... :smiley-cool:
zenancım merhaba merak ettim çift aşılama nasıl oluyor?ve neden saa çift aşılama yapıldı aceba çift aşılamada tutma oranı daha yüksek oldugundanmı yapıldı ben ilk defa duydum öyle birşeyin yapılabildigini bende nisan 8 yada 9 hastalanırsam aşılamam yapılacak gecen ay yapılacaktı fakat klomen ve çatlatma ignesi bende kist olusturdu dogum kontrol hapı ile eritiyoruz bana aşılahakkında biraz bilgi verirmisi tutması için neler yapmak lazım ve inşallah aşılaman tutmuştur canım mutlu haberler alırsın inşallah:teytey::teytey:
Arkadaşlar ben ikinci aşılamamı oldum 26 mart 2008'de. Bugün 10.gün ve sabah lekelenme oldu. Normalde aşılamadan 15 gün sonra hasta olmuştum. Daha bir hafta var. Progestan adlı bir ilaç kullanıyorum aynı zamana. 20.günü adetin yani dün başladım.O erken olmasına sebep olabilir mi?
Bir de benim adetimden 10 gün önce göğüs ağrım başlıyıp, b,rkaç gün önce tamamen kayboluyor. Siz de de oluyor mu bu şekilde?
Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?