Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merbaha arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bende bir defa aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım psikolojim çok bozuldu ve adetim çok geçikti hala adet olmadım

hoşgeldin aramıza canım
sanırım ilk aşılaman tutmadı...buayda adetin gecikti değilmi doru anladım
ee test yapsana korkma öylede böylede Sonuç Ne ise çıkacak süprizzzzz
hayırlıs Olsun inşallah..

beyazcım benimde aşılamam tutmadığında çok üzülmüştüm:çok üzgünüm:
amam bak burada güzel haberler alıyoruz a.s
inaşllah senin de en yakın zaman da güzel haberlerini alırıza.s.

hoşgeldin nurcum ben de ankaradayım hakkında hayırlısı sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim
gittiğim merkez ya da doktor.........
allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.

canım aşılaman hayırlı olsun
bilirim biraz zor geçiyo insan merakla bekliyo
inşallah 15 gün sonun da hamiş haberlerini alırıza.s.

merbaha arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bende bir defa aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım psikolojim çok bozuldu ve adetim çok geçikti hala adet olmadım

aramıza hoşgeldin
benim de 1. aşılamam tumadı ümitle tekrar denicem bukadar çabuk pes etme
canım zenan haklı test yaptırsana ya da yaptırdın mı yada doktorun bişey söyledimi gecikmeyle ilgili..:uhm:

kayra06 canım yanlış hatırlamıyorsam seninde ilaçlardan dolayı kist oluşmuştu ne yaptın tekrar gittin mi doktora bende yarın ankaradayım inşallah.bugün regl oldum.ama geçen ay yani kistin oluştuğu ay gibi reglim damla damla ve kahverengi geliyor doktoru aradım görmeden bişey söyleyemeyiz dedi gidicem artık.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

kızlar çok üzgünüm aşılamam tutmadı ümitlerim bi daha ki aya kaldı.

ITIRCIM ÜZÜLME BENDE İLK AŞILAMA SONUCUMDA ÇOK ÜZÜLMÜŞ AĞLAMIŞTIM AMA BURDAKİ ARKADAŞLAR ÇOK DESTEK OLDULAR
BAKALIM BENDE HALA BEKLİYORUM 2Cİ AŞILAMAM NE OLACAK ...
İÇİNE KAPANMA GEL BURDA KONUŞURUZ :)

canım ne zaman alacaksın sonucu. ben de 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. inşallah pazartesi belli olacak.

canım ne zaman alacaksın sonucu. ben de 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. inşallah pazartesi belli olacak.

CANIM ASLINDA BENIM YARN KONTROLUM VAR DOKTOR KESİN KANTESTİ YAPALIM DİCEK BEN ÇİFT AŞILAMA OLDUM İLKİ İÇİN YARIN 12 GUN İKİNCİSİ İÇİN YARIN 11 GUN OLMUŞ (24VE 26MARTTA YAPILDI AŞILAMALAR) OLACAK AMA KONTROLE GİTMİCEM İLKİNDE KAN TESTİ YAPTIRINCA SONUÇ KÖTÜ ÇIKINCA ÇOK ETKİLENMİŞTİM ŞİMDİ 9-10NİSANA KADAR BEKLİCEM OZAMAN ADET OLMAM LAZIM İNŞALLAH OLMAM :asigim:
İNŞALLLAH SENDE POZİTİF SONUÇ ALIRSIN TATLIM... :smiley-cool:

BELİRTİN FALAN VARMI , NORMALMİSİN ??? PEKİ ALLAHIM İNŞALLAH BUSEFER GELİR BEBİŞLER..

belirtim yok şimdilik. yalnız biraz fazla uykum geliyor ama bahardandır diyorum. aşılama olalım bugün 16 gün oldu ve test yaptırmadım. biraz geçirip yaptırmak istiyorum. pazartesine kadar olmazsam kan testine gidicem. inşallah ikimz de hayırlı haberle geliriz. sende belirti var mı

arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız.sizde de göğüslerde hassasiyet karında şişlik oldumu aşılama sonrası benim şuan öylede.son güne kadar böyle devam ediyomu ilk aşılmam da

aa baya olmuşşş ya :) inşallah hayırlı haberlerler geliriz..
bende pek belirti filan Yok bi ara bi kasıklarım belim baya ağrıdı ama şimdi bişe Yok sadece sabah gögüsleri hafiffff sızladı okadar..
ya senı umutlandırmak istemem ama hamişsin gibi geçti içimden

zenancım merhaba merak ettim çift aşılama nasıl oluyor?ve neden saa çift aşılama yapıldı aceba çift aşılamada tutma oranı daha yüksek oldugundanmı yapıldı ben ilk defa duydum öyle birşeyin yapılabildigini bende nisan 8 yada 9 hastalanırsam aşılamam yapılacak gecen ay yapılacaktı fakat klomen ve çatlatma ignesi bende kist olusturdu dogum kontrol hapı ile eritiyoruz bana aşılahakkında biraz bilgi verirmisi tutması için neler yapmak lazım ve inşallah aşılaman tutmuştur canım mutlu haberler alırsın inşallah:teytey::teytey:

Arkadaşlar ben ikinci aşılamamı oldum 26 mart 2008'de. Bugün 10.gün ve sabah lekelenme oldu. Normalde aşılamadan 15 gün sonra hasta olmuştum. Daha bir hafta var. Progestan adlı bir ilaç kullanıyorum aynı zamana. 20.günü adetin yani dün başladım.O erken olmasına sebep olabilir mi?
Bir de benim adetimden 10 gün önce göğüs ağrım başlıyıp, b,rkaç gün önce tamamen kayboluyor. Siz de de oluyor mu bu şekilde?
Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler...

canım çok saol inş ii habeler ile geliriz
doktora bende sormuştum niye çift diye aslında türkiyede prosedür çift tir ama bunu uygulayan çok az merkez var tabi gene sana kalmış istersen tek yapalım dedi tabi bizde çift istedik.. normalde aşılama dan sora ilişki öneriyolarya benım de doktorum ilişki yerine birer gun ara İle 1ayda 2aşılama yapıyor..bi şubatta yaptık tutmadı şimdi 24-26 martta tekra yapıldı hala bekliyorum canım
ssenınde gönlünden Geçen Dilek Ne ise gerçek Olsun Canım

canım belki bebişin yerleşme kanamasıdir
her bayanda değil ama bazı bayanlarda olurmuş :)
allah gönlüne göre versin inş.
http://www.e-gebelik.net/hafta_hafta_gebelik/hafta_1_4.asp
bi oku .... :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…