- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.101
aa baya olmuşşş ya :) inşallah hayırlı haberlerler geliriz..
bende pek belirti filan Yok bi ara bi kasıklarım belim baya ağrıdı ama şimdi bişe Yok sadece sabah gögüsleri hafiffff sızladı okadar..
ya senı umutlandırmak istemem ama hamişsin gibi geçti içimden
canım çok teşekkür ederim. inşallah isteyen herkes bu güzelliği yaşar. ilk aşılamada ben de senin gibi hayal kırıklığına uğradığım için biraz zaman geçsin istedim. allah hepimizin yüzünü güldürsün.a.s.
canım çok saol inş ii habeler ile geliriz
doktora bende sormuştum niye çift diye aslında türkiyede prosedür çift tir ama bunu uygulayan çok az merkez var tabi gene sana kalmış istersen tek yapalım dedi tabi bizde çift istedik.. normalde aşılama dan sora ilişki öneriyolarya benım de doktorum ilişki yerine birer gun ara İle 1ayda 2aşılama yapıyor..bi şubatta yaptık tutmadı şimdi 24-26 martta tekra yapıldı hala bekliyorum canım
ssenınde gönlünden Geçen Dilek Ne ise gerçek Olsun Canım
kayra06 canım yanlış hatırlamıyorsam seninde ilaçlardan dolayı kist oluşmuştu ne yaptın tekrar gittin mi doktora bende yarın ankaradayım inşallah.bugün regl oldum.ama geçen ay yani kistin oluştuğu ay gibi reglim damla damla ve kahverengi geliyor doktoru aradım görmeden bişey söyleyemeyiz dedi gidicem artık.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
teşekkür ederim zenancım.bende doktoruma bir sorayım banada çift yapılsın cok merak ettim aceba seninki tuttumu işallah tutmuştur hamileysen eger yaz tamammı
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim benim 3. aşılamamdı çok fazla moralim bozulmadı ne bileyim belkide alıştım artık heralde işallah sizinkiler tutar yeni aşılama yaptıran arkadşlar sizinkiler hayırlı olsun işallah hamiş haberlerinizi alırız burdan insanın yalnız olmADIĞINI BİLMEK ÇOK GÜZEL hepiinize teşekkür ederim güzel haberlerinizi bekliyorum
kızlar çok üzgünüm aşılamam tutmadı ümitlerim bi daha ki aya kaldı.
arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız.sizde de göğüslerde hassasiyet karında şişlik oldumu aşılama sonrası benim şuan öylede.son güne kadar böyle devam ediyomu ilk aşılmam da
zenancım merhaba merak ettim çift aşılama nasıl oluyor?ve neden saa çift aşılama yapıldı aceba çift aşılamada tutma oranı daha yüksek oldugundanmı yapıldı ben ilk defa duydum öyle birşeyin yapılabildigini bende nisan 8 yada 9 hastalanırsam aşılamam yapılacak gecen ay yapılacaktı fakat klomen ve çatlatma ignesi bende kist olusturdu dogum kontrol hapı ile eritiyoruz bana aşılahakkında biraz bilgi verirmisi tutması için neler yapmak lazım ve inşallah aşılaman tutmuştur canım mutlu haberler alırsın inşallah:teytey::teytey:
serbey cim aşılaman hayılırlı olsun canım
canım ilaçalrda dolayı şişlik oludu bende de
inşallah güzel haberlerini alırıza.s.
canım ben de bugün sana yazacaktım evet benimde olmuştu kist ben daha regl olmadım pazartesi olucam daha doktora gitmedim genel de 2. günü gidiyorum kasıklarımda son bi haftadır ara ara ağrı oluyo ama senein ki gibi bi belirti yok
canım ya inşallah kurtulmuşuzdur şu kistlerden
hakkımızda hayırlısı vallaha mutlaka yaz doktordan sonra bende seni haberdar ederim
Demiraycım,
Canım sevindim kistlerinden kurtulduğuna.Hadi hep böyle iyi haberler gelsin senden inş..
evet canım yaa bende çok sevindim.şimdi içim çok rahat.inşallah bu rahatlıkla bu ay hamişler listesine girerim.tabiiii bütün isteyen herkesle beraber.sen nasılsın?herşey yolundadır inşallah.....
Bu yiğeniniz çok yaramaz olacak Demiraycım beli yani.Bulandırıp duruyo midemi
Olsun ama buna da şükür.İnşallah sende böle Darkcım bu bulantıdan nası kurtulcam dersin bidaki ay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?