Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok teşekkür ederim. inşallah isteyen herkes bu güzelliği yaşar. ilk aşılamada ben de senin gibi hayal kırıklığına uğradığım için biraz zaman geçsin istedim. allah hepimizin yüzünü güldürsün.a.s.

Halay; Merhaba Ze_nan aynı gün aşılama yaptırmışız. Hayırlısı artık...

AMİN KIZLAR İNŞALLAH.....

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim benim 3. aşılamamdı çok fazla moralim bozulmadı ne bileyim belkide alıştım artık heralde işallah sizinkiler tutar yeni aşılama yaptıran arkadşlar sizinkiler hayırlı olsun işallah hamiş haberlerinizi alırız burdan insanın yalnız olmADIĞINI BİLMEK ÇOK GÜZEL hepiinize teşekkür ederim güzel haberlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim zenancım.bende doktoruma bir sorayım banada çift yapılsın cok merak ettim aceba seninki tuttumu işallah tutmuştur hamileysen eger yaz tamammı

canım ben de bugün sana yazacaktım evet benimde olmuştu kist ben daha regl olmadım pazartesi olucam daha doktora gitmedim genel de 2. günü gidiyorum kasıklarımda son bi haftadır ara ara ağrı oluyo ama senein ki gibi bi belirti yok
canım ya inşallah kurtulmuşuzdur şu kistlerden
hakkımızda hayırlısı vallaha mutlaka yaz doktordan sonra bende seni haberdar ederim

teşekkür ederim zenancım.bende doktoruma bir sorayım banada çift yapılsın cok merak ettim aceba seninki tuttumu işallah tutmuştur hamileysen eger yaz tamammı

hım bi Sor bakalım yapar belki çift
walla ilki tutmamdı ama bakalım belki bunda şansı yakalarım kısmet canım
umutlanmıyorum çokfazla çünkü sonra çok üzülüyorum
ama nebilim ya tutsa hissederdim diyorum inşallah tutar :asigim:
sanada BolşansCanım...

şimdi ne yapacaksın ıtıcım tüpbebişmi?? Canım
umarım bu defa meleğin gelir sanada :1hug:
inşallah bizede allah ii haberler vermek nasip eder..

arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız.sizde de göğüslerde hassasiyet karında şişlik oldumu aşılama sonrası benim şuan öylede.son güne kadar böyle devam ediyomu ilk aşılmam da

serbey cim aşılaman hayılırlı olsun canım
canım ilaçalrda dolayı şişlik oludu bende de
inşallah güzel haberlerini alırıza.s.

yağmurcum merhabalar ben de klomen ve çatlama iğnesi kist oluşturdu
bana doğum kontrol hapı vermedi :uhm: kafam karıştı
ben de regl olduğum 2 gün gidicem inşallah kist gitmiştir
umarım senin de aşılaman tutar,
allah yardımcımız olsuna.s.

canım ben sabah 5 te yola çıktım gündüz kahverengi olan reglim gece düzeldi.çok şükür kurtulmuşum kistlerden.yarın hayırlısıyla başlıyorum iğnelere çarşamba tekrar çağırdı kontrole.yine yollardayım yani.daha yenigeldim zaten oofff offf ne zaman bitecek bu yollar.inşallah seninkilerde gitmiştir.hayırlı haberlerini bekliyorum...

Demiraycım,

Canım sevindim kistlerinden kurtulduğuna.Hadi hep böyle iyi haberler gelsin senden inş..

evet canım yaa bende çok sevindim.şimdi içim çok rahat.inşallah bu rahatlıkla bu ay hamişler listesine girerim.tabiiii bütün isteyen herkesle beraber.sen nasılsın?herşey yolundadır inşallah.....

evet canım yaa bende çok sevindim.şimdi içim çok rahat.inşallah bu rahatlıkla bu ay hamişler listesine girerim.tabiiii bütün isteyen herkesle beraber.sen nasılsın?herşey yolundadır inşallah.....

İnşallah canım,rahat ol eninde sonunda olacak.Ama zamanını bilemiyoruz işte.Bu açıdan düşün.Belki rahat olmak seni olumlu etkiler.

ben artık kabullendim dedim ki napimm 3. aşılamada tutmazsa kredi çeker 2 kere de mikro yaptırırım diyordum.

Ve hep Allahım eğer olacaksa,olacağı varsa tüpe gerek kalmasın bebeğim borçlu doğmasın demiştim.

İnşallah borçlanmadan gelir bebeklerimiz hayırlısıyla.

Bu yiğeniniz çok yaramaz olacak Demiraycım beli yani.Bulandırıp duruyo midemi

Olsun ama buna da şükür.İnşallah sende böle Darkcım bu bulantıdan nası kurtulcam dersin bidaki ay :))

Bu yiğeniniz çok yaramaz olacak Demiraycım beli yani.Bulandırıp duruyo midemi

Olsun ama buna da şükür.İnşallah sende böle Darkcım bu bulantıdan nası kurtulcam dersin bidaki ay :))

yerim ben öyle yaramaz yeğeni.çok güzel bir duygudur heralde.allahım inşallah en kısa zamanda bizede tattırsın.kendine dikkat et.yeğenimede iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…