- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.121
selam kızlar bende cumartesı gunu aşılama oldum crınone jel kullanıyorum sizdede oluyormu hafif bir ıslaklık ayrıca karnım şiş benim:sm_confused:
arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.
canım ben birer gün ara ile çift aşılam Oldum ilki tutmadı
şimdi ikinciyi yaptırdık bekliyorum...
bizim çift aşılama ücreti eşimin sperm tahlilileri benım aşılamadan önce kullandığım iğneler ile birlikte Toplam 750 Ytl ye falan geldi
ama fiyatlar heryerde faklı oluyor senın dediğin hasteneyi çok metediyorlar
sana Bol şans hakkında hayırlısı Ne ise o olsun... şutarafagitti
kızlar çok üzgünüm aşılamam tutmadı ümitlerim bi daha ki aya kaldı.
canım ne zaman alacaksın sonucu. ben de 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum. inşallah pazartesi belli olacak.
Arkadaşlar ben ikinci aşılamamı oldum 26 mart 2008'de. Bugün 10.gün ve sabah lekelenme oldu. Normalde aşılamadan 15 gün sonra hasta olmuştum. Daha bir hafta var. Progestan adlı bir ilaç kullanıyorum aynı zamana. 20.günü adetin yani dün başladım.O erken olmasına sebep olabilir mi?
Bir de benim adetimden 10 gün önce göğüs ağrım başlıyıp, b,rkaç gün önce tamamen kayboluyor. Siz de de oluyor mu bu şekilde?
Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler...
selam kıslarrrr nasılsınızzz neler yapıyorsunuz aşılama olacaklar bekleyenler varmı bakiim ben bi geçmişeeee
merhaba canım hpşgeldin.
Olmaz mı var ama inatla test yaptırmıyorlar dövcem ben bunları :)
ay bende dayanamamıştım dürtmüştü bişii beni hatırlarmısın 12.günümde yapmıştım testii allaha şükür pozitifide gördüm.insan korkuyor işte neyapsın arkadaşlarda negatif çıkarmı acaba diye korkmaktan cesaret edemiyorlar 12.gün bittimi yapıcan testi hemen öğrencen valla :içelim:
darkinlife sormuşsun neyaptın diye canım ben valla ALLAHA emanet gidiyom bakalım hayırlısıyla 9 ayı tamamlarsam çok şükredicem valla şanssızlıklar peşimi bırakmıyor ama bunada şükür diyom hep bebeğime bişii olmasında ben herşeye razıyımmm napiiim rabbim bebeğimi nasip etsin bana kollarıma alayım sağlıcaklada rabbimden gelene eyvallah derim heppp yaaa.bu arad alerjilerimle tansiyonumla uğraşıyordum bu günde bel ağrım başladı ama korkuttu beni bayaaa ayağıma bileklerime falan indi valla bel fıtığı ameliyatı olmuştmum geçen sene 4 taneden biri gitmişti o zamanda bacağıma vuruyordu aklıma geldi tırstım valla yaaa sorma
canım ben sabah 5 te yola çıktım gündüz kahverengi olan reglim gece düzeldi.çok şükür kurtulmuşum kistlerden.yarın hayırlısıyla başlıyorum iğnelere çarşamba tekrar çağırdı kontrole.yine yollardayım yani.daha yenigeldim zaten oofff offf ne zaman bitecek bu yollar.inşallah seninkilerde gitmiştir.hayırlı haberlerini bekliyorum...
demiraycım canım çooook sevindim vallaha kistlerden kurtulmana
canım hadi hayırlısı yollarda geçiyor vaktin ama inşallah bu aşılaman bize güzel haberlerini de getirir
sağol canım ya inşallah benim de belli olduğunda mutlaka haber veririm
kendine dikkat et canım
destek olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ederim şu an adetimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi adetim gelince tekrar dr arıcam o zaman karar vericez napıcamıza dr daha önceki yapılan 2 aşılamamı saymıyor onlar yanlış yapılmış diyor bilmiyorum ne olcak ne yapcamı şaşırdım tüp bebekten çok korkuyorum dr sıcak bakmıyor ona gerek kalmıcak diye ısrar ediyor bakalım ne yapıcaz
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sizleri 3 günden beri takip ediyorum.Hepinizin yaşadıklarınızı tek tek okudum.İNŞALLAH hepiniz sevinçli haberler verirsiniz.BEBİŞLERİNİZİ kucaklarınıza alırsınız.Benim ilk aşılamam olacak.şu anda göbeğimden iğne yapıyorum.bugün üçüncü günüm pazartesi dr gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun benim aşılamam ilkinde tutacak mı bakalım çok heyecanlıyım
Hoşgeldin canım,umarım ilk aşılaman tutar.
teşekkürler DaRKiNLiFe seninde bebişin hayırlı olsun.hamiş olmana çok sevindim.doğal yoldan hamile kalmıştın değil mi bebeğine ve sana sağlık diliyorum.hamileliğin nasıl geçiyor seni üzüyor mu bebişin .
darkım canım nasılsın demek canın kolamı istiyo jeyyar kız zararı olur fındıga içme sakın zaten normaldede zararlı senı nasıl takıp edıyom demi kork benden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?