Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bende cumartesı gunu aşılama oldum crınone jel kullanıyorum sizdede oluyormu hafif bir ıslaklık ayrıca karnım şiş benim:sm_confused:

hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız canım crinone jel bende kullandım hem bulantı hem şişlik yapıyor vücutta ödem su toplanmasına neden oluyor ben 10 hf bıraktım ve şişliklerim geçtiii ama yararlı bir jel ıslaklık ta normall meraak etme

arkadaşlar dün aşılama yaptırdım eşimin değerleri yüksek çıktı çok şaşırdım dr. ümitli olduğunu söledi bakalım 15 gün nasıl geçicek.

ohhh ohhh hayırlısı olsun canımmm inşallah yüzün gülerrr bebeğinin müjdesini alırız burdan dikkatli olll emi yormamaya gayret et kendini beslenmene de dikkat et bu dönem tedbir iyidir

zenancım kaç gün kaldı senin kaçıncı gün bugünnn allah nasip eder bu defa inşallah güzelim iyi haberlerini bekliyorum

kızlar çok üzgünüm aşılamam tutmadı ümitlerim bi daha ki aya kaldı.

üzme kendini ıtırcım bidahakine daha çok şansın olur ilaçlar yumurtalıkları daha çok etkiliyorya benimki 2.de tutmuştu belli olmuyor işte bünyeden bünyeye farkediyor kimisi ilkinde kimisi 2.de 3.de tutuyor tutsunda bundan sonrakinde tutsun bebişin yeterki sağlıklı olsun canım inşallah

hayırlısı olsun halaycımmm umarım yerleşmeden kaynaklanan bir lekelenmedir aklıma ilk hamişsin gibi geldi hayırlısı bakalımmm pazartesi test yap sende belli olur

merhaba canım hpşgeldin.

Olmaz mı var ama inatla test yaptırmıyorlar dövcem ben bunları :)

ay bende dayanamamıştım dürtmüştü bişii beni hatırlarmısın 12.günümde yapmıştım testii allaha şükür pozitifide gördüm.insan korkuyor işte neyapsın arkadaşlarda negatif çıkarmı acaba diye korkmaktan cesaret edemiyorlar 12.gün bittimi yapıcan testi hemen öğrencen valla :içelim:

darkinlife sormuşsun neyaptın diye canım ben valla ALLAHA emanet gidiyom bakalım hayırlısıyla 9 ayı tamamlarsam çok şükredicem valla şanssızlıklar peşimi bırakmıyor ama bunada şükür diyom hep bebeğime bişii olmasında ben herşeye razıyımmm napiiim rabbim bebeğimi nasip etsin bana kollarıma alayım sağlıcaklada rabbimden gelene eyvallah derim heppp yaaa.bu arad alerjilerimle tansiyonumla uğraşıyordum bu günde bel ağrım başladı ama korkuttu beni bayaaa ayağıma bileklerime falan indi valla bel fıtığı ameliyatı olmuştmum geçen sene 4 taneden biri gitmişti o zamanda bacağıma vuruyordu aklıma geldi tırstım valla yaaa sorma

Bencede.ECETUNAnın 16 gün olmuş ya hala bekliyo .

Ben çatlıyorum burda.

Geç yapıncada sonuç değişmiyo ki,hem erken öğrenirsek erkenden progestan takviyesine başlanır gebelik varsa.

Canım Allah bebişini korusun inşallah bitanem.Aman dur aklına gelmesin kötü şeyler.Güzel günleri düşünelim,bebişleri kucağımıza alacağımız günleri.

İçini ferah tut canım.Bebeğin çok güçlü zaten biliyosun nasıl şaşırttı seni :)
Geçmiş olsun,çok dikkat et .a.s.

demiraycım canım çooook sevindim vallaha kistlerden kurtulmana
canım hadi hayırlısı yollarda geçiyor vaktin ama inşallah bu aşılaman bize güzel haberlerini de getirir
sağol canım ya inşallah benim de belli olduğunda mutlaka haber veririm
kendine dikkat et canım

inşallah canım nasıl istoyorum buradan hamişim diye yazmayı bir bilsen.rabbim bizlerede gösterecek o günleri en kısa zamanda.sende kendine dikkat et.en kısa zamanda hayırlı haberlerle görüşmek üzere....

destek olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ederim şu an adetimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi adetim gelince tekrar dr arıcam o zaman karar vericez napıcamıza dr daha önceki yapılan 2 aşılamamı saymıyor onlar yanlış yapılmış diyor bilmiyorum ne olcak ne yapcamı şaşırdım tüp bebekten çok korkuyorum dr sıcak bakmıyor ona gerek kalmıcak diye ısrar ediyor bakalım ne yapıcaz

Önceki aşılamaların hapla mı olmuştu canım?

Hapla yapılan aşılamalar tüpe geçmede etkili olmuyor.

3aşılamadan sonra tüpe geçmek için aşılamaların illa iğneyle olması(Yumurta gelişiminin yani) lazımmış.

Bende bunu hep duyardım da inanamıyordum.Sonra 2.aşılamadan sonra 3. de tutmazsa tüpe geçemeyeceğimi iğneli bir aşılama daha yaptırmak zorunda olduğumu öğrenmiştim.
Benim ilki hapla(Ganophene ile) olmuştu.

Zaten dr. umutluysa şansın fazladır canım.Güven dr.una.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sizleri 3 günden beri takip ediyorum.Hepinizin yaşadıklarınızı tek tek okudum.İNŞALLAH hepiniz sevinçli haberler verirsiniz.BEBİŞLERİNİZİ kucaklarınıza alırsınız.Benim ilk aşılamam olacak.şu anda göbeğimden iğne yapıyorum.bugün üçüncü günüm pazartesi dr gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun benim aşılamam ilkinde tutacak mı bakalım çok heyecanlıyım

Hoşgeldin canım,umarım ilk aşılaman tutar.

darkım canım nasılsın demek canın kolamı istiyo jeyyar kız zararı olur fındıga içme sakın zaten normaldede zararlı senı nasıl takıp edıyom demi kork benden :roflol:

Doğal yoldan oldu evet.Kısmet işte.Hamilelik ilk zamanlar çok iyi geçecek gibiydi.Ama ben kaşındım belirti de belirti diye.Bulantılarım oluyor.Ağız tadıyla bişey yiyemiyorum.Olsun buna da şükür.
Darsı tüm isteyenlere.

darkım canım nasılsın demek canın kolamı istiyo jeyyar kız zararı olur fındıga içme sakın zaten normaldede zararlı senı nasıl takıp edıyom demi kork benden :roflol:

Kola istiyoruuuummm :içelim: Ama zaten fazla içmiyorum jeyyar

Sen Şeker kızsın bikerem Şeker Kızdan niye korkayım beee

Bana bak seni Kolamla döverim :içelim:Çok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae

Sen napıyosun bakalım?Hiç görünmüyosun?İşler yoğun hııjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…