- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.141
Önceki aşılamaların hapla mı olmuştu canım?
Hapla yapılan aşılamalar tüpe geçmede etkili olmuyor.
3aşılamadan sonra tüpe geçmek için aşılamaların illa iğneyle olması(Yumurta gelişiminin yani) lazımmış.
Bende bunu hep duyardım da inanamıyordum.Sonra 2.aşılamadan sonra 3. de tutmazsa tüpe geçemeyeceğimi iğneli bir aşılama daha yaptırmak zorunda olduğumu öğrenmiştim.
Benim ilki hapla(Ganophene ile) olmuştu.
Zaten dr. umutluysa şansın fazladır canım.Güven dr.una.
Doğal yoldan oldu evet.Kısmet işte.Hamilelik ilk zamanlar çok iyi geçecek gibiydi.Ama ben kaşındım belirti de belirti diye.Bulantılarım oluyor.Ağız tadıyla bişey yiyemiyorum.Olsun buna da şükür.
Darsı tüm isteyenlere.
Kola istiyoruuuummm :içelim: Ama zaten fazla içmiyorum jeyyar
Sen Şeker kızsın bikerem Şeker Kızdan niye korkayım beee
Bana bak seni Kolamla döverim :içelim:Çok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae
Sen napıyosun bakalım?Hiç görünmüyosun?İşler yoğun hııjeyyar
Doğal yoldan oldu evet.Kısmet işte.Hamilelik ilk zamanlar çok iyi geçecek gibiydi.Ama ben kaşındım belirti de belirti diye.Bulantılarım oluyor.Ağız tadıyla bişey yiyemiyorum.Olsun buna da şükür.
Darsı tüm isteyenlere.
Kola istiyoruuuummm :içelim: Ama zaten fazla içmiyorum jeyyar
Sen Şeker kızsın bikerem Şeker Kızdan niye korkayım beee
Bana bak seni Kolamla döverim :içelim:Çok üzgünüm çoooklaelaelaelaelae
Sen napıyosun bakalım?Hiç görünmüyosun?İşler yoğun hııjeyyar
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh şu kola yokmu bende istiyom ama kendimi tutuyom valla yanımda içen olursa bir yudumcuk alıyom okadder de olsun yaniiii biyerimiz şişer mazallahhhh sırnaşık şey
ah canım benım yaptıgım iş beklemek böle beklıyom nolcek dıye:uhm:senı takıp edıyom ben sırnaşık şeycanım benım ıkıncı topıgım kasım annelerı oldu içim acılıyo valla orada kolayıda accık iç ozamanklava::smiley-cool:öpüyorum kuşummmmmm
Itırcım,
Geçmiş olsun canım,hayırlısı demekki böyleymiş.Şimdi ne yaptıracaksınız?
Bi süre bekle istersen vücudun dinlensin.
üzme kendini ıtırcım bidahakine daha çok şansın olur ilaçlar yumurtalıkları daha çok etkiliyorya benimki 2.de tutmuştu belli olmuyor işte bünyeden bünyeye farkediyor kimisi ilkinde kimisi 2.de 3.de tutuyor tutsunda bundan sonrakinde tutsun bebişin yeterki sağlıklı olsun canım inşallah
canım benimde ilk aşılamam hapla olmuştu tutmayınca doktor ikincisini iğneli yapcez dedi tutmasaydı bende tüpe geçecektim ondan iğneye geçmiş benimkide rapor yazacaktık dedi tüp için
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sizleri 3 günden beri takip ediyorum.Hepinizin yaşadıklarınızı tek tek okudum.İNŞALLAH hepiniz sevinçli haberler verirsiniz.BEBİŞLERİNİZİ kucaklarınıza alırsınız.Benim ilk aşılamam olacak.şu anda göbeğimden iğne yapıyorum.bugün üçüncü günüm pazartesi dr gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun benim aşılamam ilkinde tutacak mı bakalım çok heyecanlıyım
Bir de kızlar ben geçen ayın 6 sında gece 24 e doğru regl olmuştum. Salı günü zaten reglimin üzerinde 2 gün geçmiş oluyor. Akıntım çok temiz şimdilik sadece kah belimde kah karın bölgemde hafif sancı tarzı şeyler hissediyorum. oooooooooooooooooooooffffffffffffffff ooofffffffffffffffffffffff
mrb kizlar ben yeni asilama tedavisine baslicam insallah tutar ,bu yontem tutmazsa bundan sonraki tedavi tup bebekmi olcak , yoksa olana kadar asilamaya devammi etcem ,doktorum verdi ama uygulamaya baslamadim adet gunumu bekliyorum ,asilama ile ilgili cokta bilgim yok bilginizi benimlede paylasirsaniz sevinirim
canım tedavin hayırlı olsun.inş ilk aşılamada tutar tüp bebeğe gerek kalmaz.belki okumuşsundur bende ilk aşılamayı yaptırdım bugün 1 hafta oldu.aşılama basit bi işlem canım 15 dk falan sürüyo sperm alınma işleminden sonra.aynı muayne oluyomuşsn gibi düşün.
canım kusura bakma pek açıklayıcı olmadı cevabım direk son aşamayı anlattım ben.
tabi ilk önce iğnelerle yumurta uyarılıyor.gelişimine göre sık sık kontrl edilerek aşılama gününe karar veriliyor.daha sonra yaptırcağın yere gidiyosun önce eşinden sperm alınıyo daha sonra bu spermler 15 dakikalık bi uygulamayla içine bırakılıyor.
mrb kizlar ben yeni asilama tedavisine baslicam insallah tutar ,bu yontem tutmazsa bundan sonraki tedavi tup bebekmi olcak , yoksa olana kadar asilamaya devammi etcem ,doktorum verdi ama uygulamaya baslamadim adet gunumu bekliyorum ,asilama ile ilgili cokta bilgim yok bilginizi benimlede paylasirsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?