Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde ilk aşılamam hapla olmuştu tutmayınca doktor ikincisini iğneli yapcez dedi tutmasaydı bende tüpe geçecektim ondan iğneye geçmiş benimkide rapor yazacaktık dedi tüp için

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh şu kola yokmu bende istiyom ama kendimi tutuyom valla yanımda içen olursa bir yudumcuk alıyom okadder de olsun yaniiii biyerimiz şişer mazallahhhh sırnaşık şey

ah canım benım yaptıgım iş beklemek böle beklıyom nolcek dıye:uhm:senı takıp edıyom ben sırnaşık şeycanım benım ıkıncı topıgım kasım annelerı oldu içim acılıyo valla orada kolayıda accık iç ozaman klava::smiley-cool:öpüyorum kuşummmmmm

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh şu kola yokmu bende istiyom ama kendimi tutuyom valla yanımda içen olursa bir yudumcuk alıyom okadder de olsun yaniiii biyerimiz şişer mazallahhhh sırnaşık şey

O kadar kusurumuz olsun di mi

Bende bekliyodum beklemek iyidir canısı a.s.

Takip et walla seni görünce seviniyorum. Kasım anneleri seni çok seviyooşutarafagitti

azcık içiyom ki bak şupurrrtt :içelim:

Ama mide bulantımı hemen bastırıyo.

Itırcım,

Geçmiş olsun canım,hayırlısı demekki böyleymiş.Şimdi ne yaptıracaksınız?

Bi süre bekle istersen vücudun dinlensin.

canım dr belki bu ay dinlendire bilirim dedi yarın arıcam bakalım ne dicek daha önceki aşılamalarım hapla olup sadece prenğli igne vuruldum okadar son aşılamamdada göbekten igne vurulmuştum bakalım bundan sonra ne olcak sen nasısın kola içiyormuşsun kendine dikkat et teşekkür ederim desteğine

papatyacım canım çok sağol işallah bi dakine tutarda benimde yüzüm güler bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

canım benimde ilk aşılamam hapla olmuştu tutmayınca doktor ikincisini iğneli yapcez dedi tutmasaydı bende tüpe geçecektim ondan iğneye geçmiş benimkide rapor yazacaktık dedi tüp için

canım sizin iğneyle yada hapla dediğiniz nasıl benim adetimin 5. günü ganopen içiyorum sabah akşam daha sonra yani adetin 11 yada12.günü dr gidip yumurtalara bakıyoruz daha sonrada aşılamanın bir gün öncesi denilen saatte iğneyi yapıp dr olan randevumuza gidiyoruz sizin yaptırdıklarınız böyle olmadımı?

tatlım aramıza hoşgeldin inşallah ilk aşılaman tutar burdan hamiş haberlerini alırız canım ben anlayamadım nası yani her gün göbekten iğnemi yapıyorsun iğnenin adı ne

selam,kızlar bende salı sedromu başladı.25 nisan da 3.aşılamam yapılmıştı, salı günü doktor kan testine çağırdı. Ama ben perşembe gitmeyi istiyorum. en azından 2 gün daha geçerse biraz daha ümitle giderim.

Bir de kızlar ben geçen ayın 6 sında gece 24 e doğru regl olmuştum. Salı günü zaten reglimin üzerinde 2 gün geçmiş oluyor. Akıntım çok temiz şimdilik sadece kah belimde kah karın bölgemde hafif sancı tarzı şeyler hissediyorum. oooooooooooooooooooooffffffffffffffff ooofffffffffffffffffffffff

mrb kizlar ben yeni asilama tedavisine baslicam insallah tutar ,bu yontem tutmazsa bundan sonraki tedavi tup bebekmi olcak , yoksa olana kadar asilamaya devammi etcem ,doktorum verdi ama uygulamaya baslamadim adet gunumu bekliyorum ,asilama ile ilgili cokta bilgim yok bilginizi benimlede paylasirsaniz sevinirim

canım yazdıklarını okudum.inş son tedavin olur bebişini kucağına alırsın.stres yapma dicem ama mümkün değil biliyorum.inş hamilesindir arkadaşım gzel haberini bekliyoruz...

canım tedavin hayırlı olsun.inş ilk aşılamada tutar tüp bebeğe gerek kalmaz.belki okumuşsundur bende ilk aşılamayı yaptırdım bugün 1 hafta oldu.aşılama basit bi işlem canım 15 dk falan sürüyo sperm alınma işleminden sonra.aynı muayne oluyomuşsn gibi düşün.

canim ya nasil sperm alinma islemi ,dogrudan igne vurulmucakmiyim ben
doktorum bana 7 tane igne verdi adetimin 2. gunu baslicam ,persembeyede randovu verdi ,zaten bikac igne vurulduktan sonra doktora gitcem ,sperm alinma islmei falan dedin anlamadim ,ben fransadayim turkiyede hic tedavi olmadim

canım kusura bakma pek açıklayıcı olmadı cevabım direk son aşamayı anlattım ben.

tabi ilk önce iğnelerle yumurta uyarılıyor.gelişimine göre sık sık kontrl edilerek aşılama gününe karar veriliyor.daha sonra yaptırcağın yere gidiyosun önce eşinden sperm alınıyo daha sonra bu spermler 15 dakikalık bi uygulamayla içine bırakılıyor.

evet canim simdi dogru oldu anladim:roflol:
bende diyorum doktor oyle bisey yapmadi falan diye ,persembe randovum var o gune kadar insallah adet gunum geliyo 2. gunu baslicam
spermle uygulama islemi ,yumurtalar uyarilip ,yukselincemi yapiliyo ,yoksa ignelerden sonra yumurtlama yukselsede yukselmesede sperm islemi yapiliyomu
canim ya insallah kafani agritmam inan hic bisekilde bilgim yok
burdan cok kisiyi okumaya calisiyorum ,kafam karisti ,cevap verdigin icin cok merci

aşılaman hayırlı olur inşallah
ilk aşılaman tutmassa bi kaç demene daha yapılıyor diye biliyorum ondan sonra tüp bebeğe geçiş yapılıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…