Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ne demek bildiğim kadar anlatırım tabiki ama eksik yaa yanlış olmasından çekiniyorum bende ilk yaşadığı için.sperm alınma işlemi en son canım.aşılama yapılcağı gün.yumurtaların aşılama için yetrli büyüklüğe geldiğinde doktrn sana söylüyor zaten eşinle 3 4 gün ilişkiye girmemen gerekiyo sperm sayısının çokluğu için.bende senin kafanı karıştırmak istemem.doktoruna güven yeter herkesin uygulaması farklı olabilir dediğim gibi yanlış bişey söylemek istemiyorum.ilk tecrübem:1rolleyes:

tatlım aramıza hoşgeldin inşallah ilk aşılaman tutar burdan hamiş haberlerini alırız canım ben anlayamadım nası yani her gün göbekten iğnemi yapıyorsun iğnenin adı ne

teşekkürler ıtırcım senin için çok üzüldüm ama ümidini kaybetme bu ay birdaha denersin busefer tutar inşallah bir yerde okumuştum 2. ve 3. aşılamalarda şans daha fazla oluyormuş ben evet şu anda 150mm ganol-f iğne oldum 4 gün bugün bitti iğnelerim yarın dr randevum var bakalım ne olacak bilmiyorum

Kızlar hala test yaptırmayanlar var sanki aranızdaaaa CADIARZU

Darkinlife benım bugun 15.günüm 24ve 26 martta aşılamalarım olmuştu aslında ctesi test için çağırmıştı doktor ama ben gitmedim biraz daha beklim :çok üzgünüm:
ilkinde kan sonucunu alınca baya üzülmüştüm zaten sanki regl olcak gibiyim
hayırlısı :çok üzgünüm:

zenancım kaç gün kaldı senin kaçıncı gün bugünnn allah nasip eder bu defa inşallah güzelim iyi haberlerini bekliyorum

Canımcım bugun 15.günüm...
ya ilkinde kan sonucunu alınca bi süre psikolojim Zor yerine Geldi bunda beklim dedim
bilmiyorum ki bekledikçede da kötü oluyor Aslında
ama Regl olcak gibi kasıklarımda çok hafif sancı var :çok üzgünüm:

Sen nasılsın

arkadaşım inşallah regl olmazsında bizlere güzel haberi müjdelersin

benimde 8. günüm eşim bugün diyoki test alsak mı acaba:)) dedim daha dur.haftaya ptesi günü inş yapılır tabi adet olmazsam.sizde şişlik gaz problemi devam ediyomu.benim göğüslerimde hala şiş ve acıyo

benım bugun 15 .gun daha bugun karnım şişmeye başladı gögüslerimde ara ara sızlıyor ama geçiyor bu kullanılan ilaçlardanda olabilir ama bakalım ben 17.gun yani 9Nisanda kantestine gidicem ilkaşılamada 17.gunde adet olmuştum.. niş budefa adet olmam..inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun ...
idrar testi yapmamak içinde Zor tutuyorum kendimi yani laf aramızda :roflol:

sen sona gelmişsin artık inş mutlu son olur canım.güzel haberlerini bekliyoruzzzzz:dance:

kızlar aşılamanın 8.günü hem idar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde kan testi yaptırdım b hcg 25 çıktı napcamı bilmiyorum 2 gün sonra yine kan testi yapılacak sizce hamişmiyim benim gibi olan varmı aranızda lütfen yardım istiyorum????:uhm::uhm:

canım idrar testi pozitif bile verir. çünkü çatlatma iğnesindeki hormon hamilelik hormonu ile aynı. iğnenin etkisi 10 günde geçiyor. o yüzden bizi kan testi yapmaya 12. gün çağırıyorlar. yoksa erken gebelik testleri ile 7. gün belli olurdu canım.çok erken bir test olmuş.ama umarım hislerin doğrudur canımmmmm

Aaaa öteki sayfaya kan testi yaptır diye yazmıştım bende şimdi, harika haber gözün aydın, 8.günde böyle çıktıysa dahada yükselir o inşallah merak etme, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım nasıl istoyorum buradan hamişim diye yazmayı bir bilsen.rabbim bizlerede gösterecek o günleri en kısa zamanda.sende kendine dikkat et.en kısa zamanda hayırlı haberlerle görüşmek üzere....

dmeiraycım benim de kistler gitmiş vallaha
bugün klomene başladım of sevindim şu kistlerin gittiğine:dance:
inşallah darısı hamiş haberlerimize hepimizina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…