- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.161
evet canim simdi dogru oldu anladim:roflol:
bende diyorum doktor oyle bisey yapmadi falan diye ,persembe randovum var o gune kadar insallah adet gunum geliyo 2. gunu baslicam
spermle uygulama islemi ,yumurtalar uyarilip ,yukselincemi yapiliyo ,yoksa ignelerden sonra yumurtlama yukselsede yukselmesede sperm islemi yapiliyomu
canim ya insallah kafani agritmam inan hic bisekilde bilgim yok
burdan cok kisiyi okumaya calisiyorum ,kafam karisti ,cevap verdigin icin cok merci
aşılaman hayırlı olur inşallah
ilk aşılaman tutmassa bi kaç demene daha yapılıyor diye biliyorum ondan sonra tüp bebeğe geçiş yapılıyor diye duymuştum
evet aşılama tutmazsa 3 kez denenebiliyo.sonra tüp bebek.
tatlım aramıza hoşgeldin inşallah ilk aşılaman tutar burdan hamiş haberlerini alırız canım ben anlayamadım nası yani her gün göbekten iğnemi yapıyorsun iğnenin adı ne
Kızlar hala test yaptırmayanlar var sanki aranızdaaaa CADIARZU
zenancım kaç gün kaldı senin kaçıncı gün bugünnn allah nasip eder bu defa inşallah güzelim iyi haberlerini bekliyorum
Darkinlife benım bugun 15.günüm 24ve 26 martta aşılamalarım olmuştu aslında ctesi test için çağırmıştı doktor ama ben gitmedim biraz daha beklim :çok üzgünüm:
ilkinde kan sonucunu alınca baya üzülmüştüm zaten sanki regl olcak gibiyim
hayırlısı :çok üzgünüm:
arkadaşım inşallah regl olmazsında bizlere güzel haberi müjdelersin
benimde 8. günüm eşim bugün diyoki test alsak mı acaba:)) dedim daha dur.haftaya ptesi günü inş yapılır tabi adet olmazsam.sizde şişlik gaz problemi devam ediyomu.benim göğüslerimde hala şiş ve acıyo
benım bugun 15 .gun daha bugun karnım şişmeye başladı gögüslerimde ara ara sızlıyor ama geçiyor bu kullanılan ilaçlardanda olabilir ama bakalım ben 17.gun yani 9Nisanda kantestine gidicem ilkaşılamada 17.gunde adet olmuştum.. niş budefa adet olmam..inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun ...
idrar testi yapmamak içinde Zor tutuyorum kendimi yani laf aramızda :roflol:
kızlar aşılamanın 8.günü hem idar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde kan testi yaptırdım b hcg 25 çıktı napcamı bilmiyorum 2 gün sonra yine kan testi yapılacak sizce hamişmiyim benim gibi olan varmı aranızda lütfen yardım istiyorum????:uhm::uhm:
kızlar aşılamanın 8.günü hem idar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde kan testi yaptırdım b hcg 25 çıktı napcamı bilmiyorum 2 gün sonra yine kan testi yapılacak sizce hamişmiyim benim gibi olan varmı aranızda lütfen yardım istiyorum????:uhm::uhm:
inşallah canım nasıl istoyorum buradan hamişim diye yazmayı bir bilsen.rabbim bizlerede gösterecek o günleri en kısa zamanda.sende kendine dikkat et.en kısa zamanda hayırlı haberlerle görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?