- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.181
Kızlar selam,benim aşılamadan sonra bugün 14.gün. az evvel idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Biraz canım sıkıldı.
Kızlar selam,benim aşılamadan sonra bugün 14.gün. az evvel idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Biraz canım sıkıldı.
serbeycim sağol canım. Yarın kan testine gitmem gerekiyor ama cuma gitmeyi düşünüyorum. Bu arada regl olmazsam biraz daha ümidim artar diye. Bu arada bir de sabah idrar testi yapacağim . Aslında sağlıklı olanın sabah ara idrar olduğunu biliyorum. Bakalım artık.
Darkinlife benım bugun 15.günüm 24ve 26 martta aşılamalarım olmuştu aslında ctesi test için çağırmıştı doktor ama ben gitmedim biraz daha beklim :çok üzgünüm:
ilkinde kan sonucunu alınca baya üzülmüştüm zaten sanki regl olcak gibiyim
hayırlısı :çok üzgünüm:
benım bugun 15 .gun daha bugun karnım şişmeye başladı gögüslerimde ara ara sızlıyor ama geçiyor bu kullanılan ilaçlardanda olabilir ama bakalım ben 17.gun yani 9Nisanda kantestine gidicem ilkaşılamada 17.gunde adet olmuştum.. niş budefa adet olmam..inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun ...
idrar testi yapmamak içinde Zor tutuyorum kendimi yani laf aramızda :roflol:
kızlar aşılamanın 8.günü hem idar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde kan testi yaptırdım b hcg 25 çıktı napcamı bilmiyorum 2 gün sonra yine kan testi yapılacak sizce hamişmiyim benim gibi olan varmı aranızda lütfen yardım istiyorum????:uhm::uhm:
dmeiraycım benim de kistler gitmiş vallaha
bugün klomene başladım of sevindim şu kistlerin gittiğine:dance:
inşallah darısı hamiş haberlerimize hepimizina.s.
Ay çatlicam yaptırsana bak Ecetuna yaptırmış ne güzel.
Olmazsa idrar yaptır belki çıkar idrarda.
Canım bırak regl belirtilerini şimdi.Zaten ilk zamanlarda hamile olduğunu uzun süre anlayamıyorsun bile.
darkcım zaten bende meraktan havale geçiricem... bugün16.gun.. benneyaptımki
korkuyorum test yapmaktan ilkinde çok ağladım diye ama yarın sabah ilk idrarla bi idrar testi yapıcam ...duruma görede kantestine giderim
hayırlısı bakalım...
eşimde sperm sorunu falan yok kısaca yazayım hızlı hareketlilik %98 spermiogram sayısı 78milyon ama olmuyor işte sadece prolaktinim engeldi ama sizce birdahaki aya hap etki edermi çok merak ediyorum
kızlar aşılamanın 8.günü hem idar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde kan testi yaptırdım b hcg 25 çıktı napcamı bilmiyorum 2 gün sonra yine kan testi yapılacak sizce hamişmiyim benim gibi olan varmı aranızda lütfen yardım istiyorum????:uhm::uhm:
sen sona gelmişsin artık inş mutlu son olur canım.güzel haberlerini bekliyoruzzzzz:dance:
ay inşallah canım Çok Saol....sevinmeyi hayal etmekten bile korkar oldum nedense?
ze_nannn sen daha test yapmadın mı? hadi ama sen benden de beter çıktın. bak sen benim hamiş olduğumu hissetmiştin. bence sen de olabilirsin. korkunun ecele faydası yok derler, içindeki karamsar havayı atıp o testi artık yapmanı tavsiye ederim. hadi bekliyoruz.
Tamam Canım yarın sabah ilk idrarla yapıcam testi...size yazarım burdan
aslımda şimdide yapasım var ama işyerime eczaneler Çok uzak... benneyaptımki
senın hamiş olduğum gerçekten içimden Geçmişti...
bi arkdaşımada senın tuttu hamişsin dedim dedim şimdi hamiş...
bikendimi hissedemedim :roflol:
kendini hissetmek daha zor oluyor. kesin çözüm test. benimde iş yerim şehir merkezine uzak. test alamıyordum sinir oluyordum. ama ne hikmetse bir önceki adet dönemimde evimizin yakınıda nöbetçi bir eczane bulunca hemen iki tane almıştım. ilkini o ay kullandım ama bişey çıkmadı. ikinciyi yapmadım o zaman. evde duruyordu 1 aydır test :) ayy inşallah sen de iyi bir haber vericen bize.a.s.
ze naaaaan hadi artık ay açar açmaz dedim belki testi yapmıştır ama yapmamışsın.
Inşallah Olmazsin Canim.merakla Bekliyorum.bugün Benim Aşilamadan Sonraki 9 .gün Aşilama Gününde Sayarsak 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?