Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
serbeycim sağol canım. Yarın kan testine gitmem gerekiyor ama cuma gitmeyi düşünüyorum. Bu arada regl olmazsam biraz daha ümidim artar diye. Bu arada bir de sabah idrar testi yapacağim . Aslında sağlıklı olanın sabah ara idrar olduğunu biliyorum. Bakalım artık.

Kızlar selam,benim aşılamadan sonra bugün 14.gün. az evvel idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Biraz canım sıkıldı.

İnşallah kan testin pozitif çıkar canım.a.s.

bebişko inşallah ilaçlardan dolayı pozitif çıkmamıştır da gerçekten pozitiftir canım.

Ecetuna tebrikler canım kucağına almak da nasip olsun.

Ay çatlicam yaptırsana bak Ecetuna yaptırmış ne güzel.
Olmazsa idrar yaptır belki çıkar idrarda.
Canım bırak regl belirtilerini şimdi.Zaten ilk zamanlarda hamile olduğunu uzun süre anlayamıyorsun bile.

Canım inşallah yanıltıcı bi sonuç değildir diyorum ben. 12 gün yaptır tekrar bakalım.a.s.

dmeiraycım benim de kistler gitmiş vallaha
bugün klomene başladım of sevindim şu kistlerin gittiğine:dance:
inşallah darısı hamiş haberlerimize hepimizina.s.

çooook şükürrrr canım çok sevindim inşallah bu defa tutacak aşılamamız.benim içimden öyle geçiyor.(yada öyle istediğim içinde olabilir) ama olsun iyi düşünelim iyi olsun...

ama kızlar ben aşılamadan sonra 3 gün arayla pregly 1500 iğne oluyorum taki 10 nisanda son iğnem ve 12 sinde doktor sonucu getir dedi peki bunların etkisi nasıl geçmiş olcak onu anlayamıyorum bu iğneleri zaten vuruluyorum kafayı yicem sağolun desteğiniz için....

eşimde sperm sorunu falan yok kısaca yazayım hızlı hareketlilik %98 spermiogram sayısı 78milyon ama olmuyor işte sadece prolaktinim engeldi ama sizce birdahaki aya hap etki edermi çok merak ediyorum

eşinin sayı ve hareketi iyimiş baya özellikle haraket çok ii ama tutmamış üzülme vardır bi hayır çünkü bu işler kader,kısmet ve şans meselesi... ben artık buna inandım Canım
en kısa zamanda gönlünden geçen Dilek Gerçek Olsun

bence 8.gun erken gibi...12.gunde bizi kantestine çağırmalarının mutlaka bi anlamı vardır diyorumben demekki iğnelerin etkisi ancak geçiyor bizi yanıltmasın diye
ama inşallah senınki ilaçların etkisi değildir inşallah..inşallah Doğrudur :asigim:
allah yüzünü güldürsün...

ay inşallah canım Çok Saol....sevinmeyi hayal etmekten bile korkar oldum nedense?

ze_nannn sen daha test yapmadın mı? hadi ama sen benden de beter çıktın. bak sen benim hamiş olduğumu hissetmiştin. bence sen de olabilirsin. korkunun ecele faydası yok derler, içindeki karamsar havayı atıp o testi artık yapmanı tavsiye ederim. hadi bekliyoruz.

Tamam Canım yarın sabah ilk idrarla yapıcam testi...size yazarım burdan
aslımda şimdide yapasım var ama işyerime eczaneler Çok uzak... benneyaptımki
senın hamiş olduğum gerçekten içimden Geçmişti...
bi arkdaşımada senın tuttu hamişsin dedim dedim şimdi hamiş...
bikendimi hissedemedim :roflol:

arkadaşlar benim 2. aşılama hüsran oldu. cuma günü kanama başlamıştı kahverengi hala hastalamadım tam olarak. çok küçük bir kist oluşmuş. dr buay tedavi yok dedi. Tam olarak hastalanınca mı kayboluyor bu kist bilen var mı? Bir de benim gibi günlerce kahcerengi hastalanmayı yaşayan var mı? Kistten mi kaynaklanıyor bu?

kendini hissetmek daha zor oluyor. kesin çözüm test. benimde iş yerim şehir merkezine uzak. test alamıyordum sinir oluyordum. ama ne hikmetse bir önceki adet dönemimde evimizin yakınıda nöbetçi bir eczane bulunca hemen iki tane almıştım. ilkini o ay kullandım ama bişey çıkmadı. ikinciyi yapmadım o zaman. evde duruyordu 1 aydır test :) ayy inşallah sen de iyi bir haber vericen bize.a.s.

Arkadaşlar merhaba, bu hafta sonu doktora gittim ve doktorum artık aşılama dedi. Bana aşılamanın sürecini anlatır mısınız? Bir de hamiş kalanlar nelere dikkat ettiniz?

UMUTLANMAK İSTEMİYORUM AMA İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH CANIM :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…