Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BANA DOKTORUM AŞILAMA GUNUNUDE SAY DEMİŞTİ BİKERE
YANI 10 GUN CUMA TEST YAPTIRCAN HADİ HAYIRLISI yerimseniben
AĞRIN FİLAN VARMI YAAD BAŞKA BİŞE

karın şişliğim azaldı.ama arada çok az kasıklarımda batma oluyo.ve göğüslerim hala acıyo.arada bi baş dönmesi var tansiyondan mı yada pskolojik mi bilmiyorum.fisfisfis

karın şişliğim azaldı.ama arada çok az kasıklarımda batma oluyo.ve göğüslerim hala acıyo.arada bi baş dönmesi var tansiyondan mı yada pskolojik mi bilmiyorum.fisfisfis

başdönmesi psikolojik olabilir...
ama diğer ağrılar normal canım tüm aşılama yaptıranlarda oluyor gögüslerimiz ve kasıklarımız ilaçların etkisi ilede ağrıyabilir.. hadi hayırlısı

inşallah canım nasıl istoyorum buradan hamişim diye yazmayı bir bilsen.rabbim bizlerede gösterecek o günleri en kısa zamanda.sende kendine dikkat et.en kısa zamanda hayırlı haberlerle görüşmek üzere....

demiraycım sağol canım inşallah hayırlı haberler veririz bizde

Son düzenleme:

merhabalar benim de 1. aşılamam sonrası kist oluştu canım ve 2. aşılama ya 1 ay ara verdim
ben bu aya tekrar başlıyorum aşılmamaya kistim gitmiş evet tam olarak regli olman gerekiyor bildiğim kadarıyla
canım üzülme kist gidiyo ben de panik olmuştum ama gitti
inşallah 3. aşılaman tutat da güzel haberlerini alırız

Arkadaşlar merhaba, bu hafta sonu doktora gittim ve doktorum artık aşılama dedi. Bana aşılamanın sürecini anlatır mısınız? Bir de hamiş kalanlar nelere dikkat ettiniz?

Adetliyken dr.a gideceksin.Sana yumurta geliştirici ilaçlar verilecek.Belirli aralıklarla gelişim gözlenecek.
İstenilen büyüklüğe gelince yumurtalar için çatlatma iğnesi yapılacak.

Çatlatma iğnesinde 24-36 saat sonra da aşılama yapılacak.Aşılamadan 2 saat önce eşin sperm verecek.2 saatte spermler yıkanıp,en iyileri seçilecek.

Aşılama zamanı bu spermler direkt rahme bırakılacak.15-20 dakika en az dinlendikten sonra hayata devam edeceksin.

2 hafta kadar sonra da kan testi istenir.Tutup tutmadığı belli olur.Bol şanslar.

canım merhaba.inş yeni tedavin iyi sonuçlanır.benimde adetlerim kahverengi lekelenme şeklinde başlıyo 4 gün falan sürüyo ve sonunda adet oluyorum.evet adetle bu kistler dağılıyo benimde tedavi sonrasında kist kalmıştı ve adetle dağılmıştı.

Arkadaşlar Birazcik Moralim Bozuldu Yaa Bu Akşam Hatta Demin Baktimda çok Az Pedime Kahverengi Akinti Gelmiş Bugün Aşilamanin 10.günü.sizlerde De Oldumuuu

Arkadaşlar Birazcik Moralim Bozuldu Yaa Bu Akşam Hatta Demin Baktimda çok Az Pedime Kahverengi Akinti Gelmiş Bugün Aşilamanin 10.günü.sizlerde De Oldumuuu

ilk aşılamam da ben de erken regl olmuştum ama senin durumun farklıda olabilir yarın zaten belli olur her şey ama sen her şeye hazırlıklı ol
hayırlısı olsun canım...

Belki yerleşme kanamasıdır canım.Hemen panik yapma.
Bende de bir kere adet erken gelmişti ama 10. gün de çok erken olmuş yani.

arkadaşlar bu arada benimde 2.aşılamam yapıldı cuma günü bakalım kuluçkaya yatmış tavuk gibi bekliyorum sonucu :)

Hayırlı olsun inşallah.

Ze_nann naptın canım sen?

Aşılamadan sonra pregnly mi oldun?
Benim bildiğim aşılamadan önce olunuyor o iğne???
Sanki bi gariplik var bu işte?????

Herşey güzel canım,hormonlardandır o.Sağlıklı bir çift bile aylarca deniyor da öyle tuturuyor.Acele etme olur sizin değerleriniz çok güzel.

eşimde sperm sorunu falan yok kısaca yazayım hızlı hareketlilik %98 spermiogram sayısı 78milyon ama olmuyor işte sadece prolaktinim engeldi ama sizce birdahaki aya hap etki edermi çok merak ediyorum

Etmez bir ay kullanmakla etse vermezdi dr. zaten.
Tüp bebektede bazen önce baskılamak için doğum kontrol kullandıklarını duymuştum.

senağlama kızlar ikinci aşılamamda hüsrann senağlama
dün akşam dedim bi test yapim wc ye bi girdim kahve akıntı zaten hep diyodum ben adet olcam adet olcam karnımda ağrıyodu azbişe kahve akıntı geldi pedimi koydum sabah baktım yine damladamla kahve lekeler gelmiş test mest yapmadım
bugun kesin regl olucam diğerindede tam 17.gunde olmuştum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: üçüncüü aşılamayıda hemen sırf tüpbebek raporu alabilmek için yaptırıp rapor alıp tüpe geçmek istiyorum ben yoruldum artık.. çok üzgünüm..

bende 9 aylık evliyim..yaklaşık 5 yıldır adet düzensizliğimden dolyı doğum kontrol hapı kullanmıştım.düğünden 15 günsonrada bıraktım..eşimin ısrarları çocuk konusunda beni bezdirdi.Bu ay regli olduktan sonra doktora kontrole gideceğiz.Tabi ki onun ısrarıyla..bana kalsa hiç çocuk olmasa da olur..sorunun ne olduğu belli olacak ...ve ben çokkk sıkıldım bu çocuk muhabbetlerinden eşimden duymaya,çevremden duymaya,,((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…