- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.201
BANA DOKTORUM AŞILAMA GUNUNUDE SAY DEMİŞTİ BİKERE
YANI 10 GUN CUMA TEST YAPTIRCAN HADİ HAYIRLISI yerimseniben
AĞRIN FİLAN VARMI YAAD BAŞKA BİŞE
karın şişliğim azaldı.ama arada çok az kasıklarımda batma oluyo.ve göğüslerim hala acıyo.arada bi baş dönmesi var tansiyondan mı yada pskolojik mi bilmiyorum.fisfisfis
inşallah canım nasıl istoyorum buradan hamişim diye yazmayı bir bilsen.rabbim bizlerede gösterecek o günleri en kısa zamanda.sende kendine dikkat et.en kısa zamanda hayırlı haberlerle görüşmek üzere....
arkadaşlar benim 2. aşılama hüsran oldu. cuma günü kanama başlamıştı kahverengi hala hastalamadım tam olarak. çok küçük bir kist oluşmuş. dr buay tedavi yok dedi. Tam olarak hastalanınca mı kayboluyor bu kist bilen var mı? Bir de benim gibi günlerce kahcerengi hastalanmayı yaşayan var mı? Kistten mi kaynaklanıyor bu?
Arkadaşlar merhaba, bu hafta sonu doktora gittim ve doktorum artık aşılama dedi. Bana aşılamanın sürecini anlatır mısınız? Bir de hamiş kalanlar nelere dikkat ettiniz?
arkadaşlar benim 2. aşılama hüsran oldu. cuma günü kanama başlamıştı kahverengi hala hastalamadım tam olarak. çok küçük bir kist oluşmuş. dr buay tedavi yok dedi. Tam olarak hastalanınca mı kayboluyor bu kist bilen var mı? Bir de benim gibi günlerce kahcerengi hastalanmayı yaşayan var mı? Kistten mi kaynaklanıyor bu?
Arkadaşlar Birazcik Moralim Bozuldu Yaa Bu Akşam Hatta Demin Baktimda çok Az Pedime Kahverengi Akinti Gelmiş Bugün Aşilamanin 10.günü.sizlerde De Oldumuuu
Arkadaşlar Birazcik Moralim Bozuldu Yaa Bu Akşam Hatta Demin Baktimda çok Az Pedime Kahverengi Akinti Gelmiş Bugün Aşilamanin 10.günü.sizlerde De Oldumuuu
arkadaşlar bu arada benimde 2.aşılamam yapıldı cuma günü bakalım kuluçkaya yatmış tavuk gibi bekliyorum sonucu :)
ama kızlar ben aşılamadan sonra 3 gün arayla pregly 1500 iğne oluyorum taki 10 nisanda son iğnem ve 12 sinde doktor sonucu getir dedi peki bunların etkisi nasıl geçmiş olcak onu anlayamıyorum bu iğneleri zaten vuruluyorum kafayı yicem sağolun desteğiniz için....
slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim 3 kez aşılama yaptırdım 3 üde tutmadı 2 kez aşılama yaptırdığım yer benden hsg ve hormon testleri istememişti şimdiki doktorum hsg istedi hormon testleri istedi hsg temiz çıktı tüpler açık çıktı fakat hormon testlerinde sadece prolaktinim yüksekti 48 şimdi hap tedavisinden sonra 2.78e kadar düştü 3.aşılamam da tutmadı bu ay çatlamayan yumurtalarım kist oluştu bu ay ise doğum kontrole başladım kist için benim merak ettiğim bu doğum kontrol sadece bir ay kullanılacak benim birdahaki aya hamiş kalmamı engellemezmi sizce birdahaki aya kısmetse aşılamam var bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
eşimde sperm sorunu falan yok kısaca yazayım hızlı hareketlilik %98 spermiogram sayısı 78milyon ama olmuyor işte sadece prolaktinim engeldi ama sizce birdahaki aya hap etki edermi çok merak ediyorum
Ay çatlicam yaptırsana bak Ecetuna yaptırmış ne güzel.
Olmazsa idrar yaptır belki çıkar idrarda.
Canım bırak regl belirtilerini şimdi.Zaten ilk zamanlarda hamile olduğunu uzun süre anlayamıyorsun bile.
darkcım zaten bende meraktan havale geçiricem... bugün16.gun.. benneyaptımki
korkuyorum test yapmaktan ilkinde çok ağladım diye ama yarın sabah ilk idrarla bi idrar testi yapıcam ...duruma görede kantestine giderim
hayırlısı bakalım...
Tamam Canım yarın sabah ilk idrarla yapıcam testi...size yazarım burdan
aslımda şimdide yapasım var ama işyerime eczaneler Çok uzak... benneyaptımki
senın hamiş olduğum gerçekten içimden Geçmişti...
bi arkdaşımada senın tuttu hamişsin dedim dedim şimdi hamiş...
bikendimi hissedemedim :roflol:
Yap artık yarın sabah.Eninde sonunda öğreneceksin zaten.Beklemekle varsa bebeğine haksızlık olur sadec.Çünkü ona göre ilaçlar verir dr.un.
Yoksa da bir an önce kendini toparlamaya bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?