Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Her ay yeni bir umut demek. Regl olduğumda önce çok üzülüyorum. Sonra hızla toparlanıp önüme bakıyorum. Çünkü Allah'a şükrediyorum her hastaneye gittiğimde. Beni böylesine güzel bir sebepten dolayı hstaneye götürdüğü için. Diğer dermansız hastalıkları gördükçe. Ve inanıyorum ki mutlaka bir mükafatı olacaktır. Çocuk olsun ya da olmasın. Üçüncü aşılamaya geçicez artık. 1.de olduğu gibi heyecanlıyım. Herkesin dilediği gibi olur inşallah.u çocuk meselesinden sonra şükredecek daha çok şey bulmaya başladım.

Ze_nancım nolur çok üzme kendini vardır bundada bi hayır
Allah belkide bizleri sınıyordur bakalım kullarım ne kadar sabırlı çabuk pes edeceklermi mi diye bu kadar çabuk isyan etme nolur üzme bizleridesenağlama

arkadaşlar allah hepimize sabır versin gerçekten,size akıl dadışmak istiyorum ben yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor en son rahim filmi çektirdim sol tüp kapalı çıktı bundan başka eşim de ya da bende bir sorun yok filmden sonra doktor bir 3 ay ara verelim dinlen sonra aşılama yaparız dedi,acaba diyorum doktora söylesemde direkt tüp bebek mi yapsak bir taraf tıkalı nasılsa hiç vakit kaybetmesek mi doktor kabul eder mi içim içimi yiyor yani

Tüp bebek kararını heyet veriyor. Aşılama kararını da. Eğer özel de yaptırmayacaksan tabi. Ama bence aşılama denemelisin. Bir defa olsun.Hormon tahlillerine bakıldı mı? Onlar da çok önemli. Aşılamayı eğer hiç bir sorun yoksa yapıyorlar zaten. Sorun çıkarsa direk tüp bebek kararı çıkıyor. Hayırlsı olsun...

sibelcim sadece sol tüpün tıkalı olduğu için aşılama şansın var eğer ikiside tıkalı olsaydı aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe geçirirlerdi.
bendede sağ tüpte aşırı derecede incelme var 3 kez aşılama yaptırma şansımız var olmassa tüp bebeğe geçicez.
bildiğim kadarıyla aşılama imkanlarını değerlendirmeden tüm bebeğe geçemiyosun cnm

Sezin Seninde Aşilaman Hayirli Olsun Bu Arada.

Ze Nan Canim çok üzüldüm Yaa Ama Sen Yinede Bi Test Yapsan.ne Bileyim Belki Pozitif çikar.bende Yarin Test Yapsam Mi Diyorum.moralim Bozuldu Benimde....

kızlar hormon testlerimde herşey normal tüp bebeği özel merkezde yaptıracağım para falan hiç umrumda değil acaba bir kere olsun aşılamayı denesem mi

BANA KALIRSA GİT TÜP YAPTIR DERİM HİÇ UĞRAŞMA.BİZDE MERKEZE GİTTİĞİMZDE DİREK TÜP DEMİŞTİK SORUN SADECE BENDE PKO.DOKTRUM GÜLMÜŞTÜ DAHA DURUN EN SON TÜP FALAN DEMİŞTİ VE AŞILAMAYA GEÇTİK.HAKKINDA HAYIRLISI ARKADAŞIM

serbey-elalı-derram... kızlar cevaplarınız ve desteğiniz çok teşşkür ederim :enbuyukkk:
isyan asla ve asla etmem etmiyorumda evet rabbim bizi sınıyor ama bi melek artık bizimde hakkımız diyede içimden geçmiyor değil...:a015:
hala regl olmayı bekliyorum tam olmadı azaz kahvelekeden başka bişe gelmiyor..şimdilik
bakalım cuma yada ctesi yenitedavi başlangıcı için giderim zaten kontrole...bakalım budefa ne dicek doktorum kesin oda üzülücek.. budefa oda umutluydu ama olmadı işte
zaten ben geçen sefer tutmadığı zaman kontrole gittiğimde yanında kendimi tutamayıp ağlamıştım inşallah budefada oyle olmam... senağlama
şimdi bitkisel otlara dahada fazla yönelicem buay ilka da çayı içmeye başlicam
bide bi karışım buldum içinde yok yok özellikle bebeği olmayan çiftlerede öneriliyormuş çiftler berabaer kullanmalıymış sizde bi bakın..
http://www.mucizekarisim.com/fayda.htm
sayfayı sonuna kdar okuyun uygulucam ben belki faydası olur...
sizde deneyin derim...

Zenan bu karışımı deneyen birini tanıyor musun? Bence iyi raştırmalısın. Bu tür şeyler bana biraz ticari amaçlı geliyor. Tabiki alternatif tıp var. Ama karışım olan şeylere pek inanamıyorum. Araştırmak lazım. İyi şanslar...

kızlar hormon testlerimde herşey normal tüp bebeği özel merkezde yaptıracağım para falan hiç umrumda değil acaba bir kere olsun aşılamayı denesem mi

meraba bu sitenin takipçilerindenim ama ilk kez mesaj yazıyorum. bizim de her şey normal ama bebek yok.3,5 senelik evliyiz bizim gittiğimiz ürolog(izmir dokuz eylülde bir doç.)aşılamayı kesinlikle atlamamızı söyledi.çünkü aşılama doğal seleksiyondur.tüp bebekte beklediğimiz anomaliler vs. yine bile az görülüyor.ama aşılama ile yumurta dölleneceği spermi kendisi seçiyor,doğal yolla hamileliğe en yakın yöntem aşılama dedi.bu yüzden bu hakkını mutlaka kullan ve 3 aşılama sonunda hala gebelik oluşmadı ise sonra tüp bebeğe geç dedi.ben de uğraşmadan bir seferde tüp bebekle bu işi garantilemek istemiştim çünkü.ama bu sözlerin üstüne bu gün 2. aşılamaya başlıycaz.yi ne de seçim senin tabi ki..

kızlar selam bende yumurtlama takibi ardından da aşılam ayptırmak istiyorum bana önerebileceğiniz İstanbul Avrupa yakasında bir doktor var mı?

canım üzüldüm yaaaa. nedir bu 2 gündür? moralim bozuldu. aynı duyguları yaşadım. 3. aşılamayı ben de o sebepten yaptırdım valla. allah dermansız dert vermesin canım yaaaa. allahtan tüp şansımız var buna da şükür..

:bbo:darkincim evet aşılamadan 24 saat önce vuruldum ondan sonra dr um her 3 günde 1 pregly 1500 lük vurulacaksın dedi ama çatlama iğnesinin değeri 5500 dü bu eğer hamilelik olursa desteklemek için kullanılıyomuş bu çünkü düşük doz en sonuncu iğnem ayın 10 nunda ve ben 12 sinde test yaptırıp druma götürücem tam 15.gün oluyo.kafamçokkarıştı
ama okadar karışığım ki anlatamam darkincim allahtan hayırlısı ama 1 günlükte olsa anne olacağını hisstemek çok güzel di...:a015:

Bende Doktrumu Aradim Akinti Için Hastasi Varmiş Seni Ariyacaz Dediler Bekliyorum.oof Acaba Varmi Yok Mu.hamdi Bey I Mi Arasam:))))) Sinirlerim Bozuldu Sanirim

Bende Doktrumu Aradim Akinti Için Hastasi Varmiş Seni Ariyacaz Dediler Bekliyorum.oof Acaba Varmi Yok Mu.hamdi Bey I Mi Arasam:))))) Sinirlerim Bozuldu Sanirim

:çok üzgünüm:Canım seni çok iyi anlıyorum ama sakin olmalıyız benimde adet sancılarım başladı bugün aşılamamın 11.günü bende çok kötüyüm bütün gece ağladım.allah bize sabır versin:çok üzgünüm:

canım doru işte tüpbebiş şansımız var allahtan.. senağlama
napalım kısmet boyle imiş deyip avunuyorum...senın daha belli olmadı 3.aşılama sonucun dimi? bende ya buay ya öbür ay 3.aşılamayıda yaptırp yaz iznimde tüpbebek merkezi araştırmasına giricem eşim ile...
demin jinemed tüpbebek merkezini aradım bilindik biyer..dedilerki
3aşılamadan sora tüpbebek için heyete girip rapor alıp geliceksiniz
ssk ile Tüpbebek 2000ytl+ilaçların %20sini ödicekmişiz
(ilaçlarda 1500-200arası imiş yani%20si 300-400ytl yapıo)
ya bana fiat uygun geldi !!! sence nasıl

senağlamaCanım üzüldüm ama bir umut ta olsa belki hamile olabilirsin bence herihtimale karşı test yaptır bazen hamileliktede böle lekelenmeler oluyomuş eğer adette olsan sakın bozma moralini biliyorum elimizde değil ama napalım benimde aşılamamın 11.günü ve adet sancılarım başladı bütün gece ağladım ama sabah kalktım herşey aynı hiç bir şeyi değiştirememişim.bazen şükretmeliyiz en azından aşılama ve tüp bebekte olsa şansımız var nolur üzülme umarım sonunda bizde güleriz...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…