- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.221
senağlama kızlar ikinci aşılamamda hüsrann senağlama
dün akşam dedim bi test yapim wc ye bi girdim kahve akıntı zaten hep diyodum ben adet olcam adet olcam karnımda ağrıyodu azbişe kahve akıntı geldi pedimi koydum sabah baktım yine damladamla kahve lekeler gelmiş test mest yapmadım
bugun kesin regl olucam diğerindede tam 17.gunde olmuştum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: üçüncüü aşılamayıda hemen sırf tüpbebek raporu alabilmek için yaptırıp rapor alıp tüpe geçmek istiyorum ben yoruldum artık.. çok üzgünüm..
arkadaşlar allah hepimize sabır versin gerçekten,size akıl dadışmak istiyorum ben yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor en son rahim filmi çektirdim sol tüp kapalı çıktı bundan başka eşim de ya da bende bir sorun yok filmden sonra doktor bir 3 ay ara verelim dinlen sonra aşılama yaparız dedi,acaba diyorum doktora söylesemde direkt tüp bebek mi yapsak bir taraf tıkalı nasılsa hiç vakit kaybetmesek mi doktor kabul eder mi içim içimi yiyor yani
ilk aşılamam da ben de erken regl olmuştum ama senin durumun farklıda olabilir yarın zaten belli olur her şey ama sen her şeye hazırlıklı ol
hayırlısı olsun canım...
kızlar hormon testlerimde herşey normal tüp bebeği özel merkezde yaptıracağım para falan hiç umrumda değil acaba bir kere olsun aşılamayı denesem mi
serbey-elalı-derram... kızlar cevaplarınız ve desteğiniz çok teşşkür ederim :enbuyukkk:
isyan asla ve asla etmem etmiyorumda evet rabbim bizi sınıyor ama bi melek artık bizimde hakkımız diyede içimden geçmiyor değil...:a015:
hala regl olmayı bekliyorum tam olmadı azaz kahvelekeden başka bişe gelmiyor..şimdilik
bakalım cuma yada ctesi yenitedavi başlangıcı için giderim zaten kontrole...bakalım budefa ne dicek doktorum kesin oda üzülücek.. budefa oda umutluydu ama olmadı işte
zaten ben geçen sefer tutmadığı zaman kontrole gittiğimde yanında kendimi tutamayıp ağlamıştım inşallah budefada oyle olmam... senağlama
şimdi bitkisel otlara dahada fazla yönelicem buay ilka da çayı içmeye başlicam
bide bi karışım buldum içinde yok yok özellikle bebeği olmayan çiftlerede öneriliyormuş çiftler berabaer kullanmalıymış sizde bi bakın..
http://www.mucizekarisim.com/fayda.htm
sayfayı sonuna kdar okuyun uygulucam ben belki faydası olur...
sizde deneyin derim...
kızlar hormon testlerimde herşey normal tüp bebeği özel merkezde yaptıracağım para falan hiç umrumda değil acaba bir kere olsun aşılamayı denesem mi
senağlama kızlar ikinci aşılamamda hüsrann senağlama
dün akşam dedim bi test yapim wc ye bi girdim kahve akıntı zaten hep diyodum ben adet olcam adet olcam karnımda ağrıyodu azbişe kahve akıntı geldi pedimi koydum sabah baktım yine damladamla kahve lekeler gelmiş test mest yapmadım
bugun kesin regl olucam diğerindede tam 17.gunde olmuştum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: üçüncüü aşılamayıda hemen sırf tüpbebek raporu alabilmek için yaptırıp rapor alıp tüpe geçmek istiyorum ben yoruldum artık.. çok üzgünüm..
Bende Doktrumu Aradim Akinti Için Hastasi Varmiş Seni Ariyacaz Dediler Bekliyorum.oof Acaba Varmi Yok Mu.hamdi Bey I Mi Arasam:))))) Sinirlerim Bozuldu Sanirim
canım üzüldüm yaaaa. nedir bu 2 gündür? moralim bozuldu. aynı duyguları yaşadım. 3. aşılamayı ben de o sebepten yaptırdım valla. allah dermansız dert vermesin canım yaaaa. allahtan tüp şansımız var buna da şükür..
senağlamaCanım üzüldüm ama bir umut ta olsa belki hamile olabilirsin bence herihtimale karşı test yaptır bazen hamileliktede böle lekelenmeler oluyomuş eğer adette olsan sakın bozma moralini biliyorum elimizde değil ama napalım benimde aşılamamın 11.günü ve adet sancılarım başladı bütün gece ağladım ama sabah kalktım herşey aynı hiç bir şeyi değiştirememişim.bazen şükretmeliyiz en azından aşılama ve tüp bebekte olsa şansımız var nolur üzülme umarım sonunda bizde güleriz...:çok üzgünüm:senağlama kızlar ikinci aşılamamda hüsrann senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?