- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.241
canım ben de orda oldum aşılamamı 4 ocakta belli olcak.sen 3 aşılamanı da orda mı yaptırdın?bana biraz ilgisiz geldiler.doktor senle muhattap olmuyor hemşire de alelacele açıklama yapıyor.aşılamammın yapıldığı gün hele öyle ilgisizdiler ki moralim çok bozuk ayrımıştım ordan..senin nasıldı?
son aşılamam ordaydı diğerlerini başka bi merkezde olldum.
ben çok memnun kalmıştım çok pozitiflerdi.hiç tedavi olmuyomuş gibiydim.hemşirelerle aram çok iyiydi dr.umda severdi beni.hatta hamile kaldığımda hepsi çok sevinmişlerdi.çok yoğun oldukları için acele edebilirler cnm.ama işlerini iyi biliyorlar şüphen kalmasın.ve içini ferah tut.telaşlanma .allh inş.gönlüne göre verir.bende çok okurdum bu yazıları hep aşılaması tutanları okumaya çalışırdım.morelim hiç bozulmaz yüksek tutardım.hep poztif bak cnm.
her şey gönlünce our cnm inş.
saol canım bana umut oldun..inşallah ben de hamileyimdir..5 gün sonra öğrenicem çok heyecanlıyım ...
canım sonucunu öğrendiysen bizede haber ver olurmu öptüm.
canım yarın yaptırıcam testimi dua edin nolur...
arkadaşlar merhaba.bugün bende ilk aşılamamı yaptırdım.dilerim rabbim emeklerimizin karşılığını verir.hayırlısıyla bizimde bebişimiz olur.benim için geri sayım başladı :98:
arkadaşlar iyigeceler bugün doktordaydım yumurtam 19 mm olmuş bugece saat 4 te çatlatma iğnem var çarşamba günü saat 5te aşılamam olacak yalnız aklım karıştı şimdi benim adetin 3.günü puregon iğne başladım bugün yumurtam oluştuğundan çatlatma iğnem olacak aşılama gününüde katarsak hesaba adetin 11.günü aşılamam yapılacak gün erken değilmi 14.gün olması gerekmezmiydi benim gibi bukadar erken olmanlar varmı yada gün önemli değil yumurta oluştuğu günmü önemli bilgilendirirseniz sevinirim ben oğluma 4.aşılamada hamile kaldım o tarihe geri döndümde hesapladım o aşılama 14.günümde olmuş ltf kızlar ya bir yardım edin bana iyice tecrübesizleştim ben ya yardım ltf adetin 11.gümn aşılama normalmi...
benimde yarın sonuç günüm ve çokkk hayecanlıyım hayal kırıklığına uğramak istemiyorummm arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin benden ..3 yıllık özlemim sona ersin inşallah.
arkadaşlar iyigeceler bugün doktordaydım yumurtam 19 mm olmuş bugece saat 4 te çatlatma iğnem var çarşamba günü saat 5te aşılamam olacak yalnız aklım karıştı şimdi benim adetin 3.günü puregon iğne başladım bugün yumurtam oluştuğundan çatlatma iğnem olacak aşılama gününüde katarsak hesaba adetin 11.günü aşılamam yapılacak gün erken değilmi 14.gün olması gerekmezmiydi benim gibi bukadar erken olmanlar varmı yada gün önemli değil yumurta oluştuğu günmü önemli bilgilendirirseniz sevinirim ben oğluma 4.aşılamada hamile kaldım o tarihe geri döndümde hesapladım o aşılama 14.günümde olmuş ltf kızlar ya bir yardım edin bana iyice tecrübesizleştim ben ya yardım ltf adetin 11.gümn aşılama normalmi...
inşallah aşılama yapan arkadaşlarımızın bebişleri olur:))bende çok merak ediyorum aşılama nasıl yapılıyor ve tüp bebekten farkı nedir kızlar??
benimde yarın sonuç günüm ve çokkk hayecanlıyım hayal kırıklığına uğramak istemiyorummm arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin benden ..3 yıllık özlemim sona ersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?