Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

son aşılamam ordaydı diğerlerini başka bi merkezde olldum.
ben çok memnun kalmıştım çok pozitiflerdi.hiç tedavi olmuyomuş gibiydim.hemşirelerle aram çok iyiydi dr.umda severdi beni.hatta hamile kaldığımda hepsi çok sevinmişlerdi.çok yoğun oldukları için acele edebilirler cnm.ama işlerini iyi biliyorlar şüphen kalmasın.ve içini ferah tut.telaşlanma .allh inş.gönlüne göre verir.bende çok okurdum bu yazıları hep aşılaması tutanları okumaya çalışırdım.morelim hiç bozulmaz yüksek tutardım.hep poztif bak cnm.
her şey gönlünce our cnm inş.

saol canım bana umut oldun..inşallah ben de hamileyimdir..5 gün sonra öğrenicem çok heyecanlıyım ...

arkadaşlar merhaba.bugün bende ilk aşılamamı yaptırdım.dilerim rabbim emeklerimizin karşılığını verir.hayırlısıyla bizimde bebişimiz olur.benim için geri sayım başladı :98:

arkadaşlar merhaba.bugün bende ilk aşılamamı yaptırdım.dilerim rabbim emeklerimizin karşılığını verir.hayırlısıyla bizimde bebişimiz olur.benim için geri sayım başladı :98:

canım çok değişik birşey değilmi aşılamadan sonra insan ne düşüneceğini kestiremiyor benimde bugün 5.günüm ve bu ilk aşılamam ama hep tutmadığı geliyo aklıma tuttuysa benim için acayip bi sürpriz olucak umarım seninde tutar ve burda paylaşırız sevine sevine göbek atarız.....

arkadaşlar iyigeceler bugün doktordaydım yumurtam 19 mm olmuş bugece saat 4 te çatlatma iğnem var çarşamba günü saat 5te aşılamam olacak yalnız aklım karıştı şimdi benim adetin 3.günü puregon iğne başladım bugün yumurtam oluştuğundan çatlatma iğnem olacak aşılama gününüde katarsak hesaba adetin 11.günü aşılamam yapılacak gün erken değilmi 14.gün olması gerekmezmiydi benim gibi bukadar erken olmanlar varmı yada gün önemli değil yumurta oluştuğu günmü önemli bilgilendirirseniz sevinirim ben oğluma 4.aşılamada hamile kaldım o tarihe geri döndümde hesapladım o aşılama 14.günümde olmuş ltf kızlar ya bir yardım edin bana iyice tecrübesizleştim ben ya yardım ltf adetin 11.gümn aşılama normalmi...

yumurtanın oluştuğu gün önemli canım takılma böyle şeylere bebişine konsantre ol bol şans diliyorum...

arkadaşlar bende 2 adet arası yani adetin 16. günü 6 güne kadar kahverengi siyahımsı leke görüyorum ama miktarı çokça bu konu hakkında bilgisi olan varsa ne olur cevap yazsın ve rahim duvarımda zar gibi incelmiş neden böyle bilen varsa acil yardım[daha önce 2 tüpbebek 2 aşılama deneyimim oldu aşılama olacaktım yumurta kendiliğinden gelişip çatlamış dedi ve bunun dışında çok ilaç kullandım bunlarla alaksı varmı yoksa daha başka ciddi bir sorunummu var bilmiyorum bu konuda acil cevap]:18:

umarım arkadaşım yumurtanın oluştuğu gün önemlidir sadece ne bileyim işte insan böyle konularda hassas oluyor vede ince eleyip sık dokuyor bende glb detayına kadar merak ediyorum nebileyim işte adetin 11.gününe denk gelince aşılama biraz tuaf geldi bana oğlumdada dediğim gibi 14.günümde olmuş mesela hesapladığımda sonuç o çıkıyo takvimde inşallah doğrdurda 11.günü yapılan aşılamam doğrudur

benimde yarın sonuç günüm ve çokkk hayecanlıyım hayal kırıklığına uğramak istemiyorummm arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin benden ..3 yıllık özlemim sona ersin inşallah.

benimde yarın sonuç günüm ve çokkk hayecanlıyım hayal kırıklığına uğramak istemiyorummm arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin benden ..3 yıllık özlemim sona ersin inşallah.

hadi bakalım inşallah olur.yarın güzel haberlerini okurum inşallah bu sayfadan.sonucu mutlaka bildir bize...

bunun tam zamanı hangi gün ne olur benide aydınlatın.adetin 2.günü doktora gideceğim eeeeeeeee sonra ne zaman aşılama yapılacak aradan kaç gün geçecek,ne olur cevap yazın...

Son düzenleme:
inşallah aşılama yapan arkadaşlarımızın bebişleri olur:))bende çok merak ediyorum aşılama nasıl yapılıyor ve tüp bebekten farkı nedir kızlar??

inşallah aşılama yapan arkadaşlarımızın bebişleri olur:))bende çok merak ediyorum aşılama nasıl yapılıyor ve tüp bebekten farkı nedir kızlar??

aşılama tüp bebeğin ön şartlarından biri olarak sayılıyor yani önce aşılama yapılıp sonuç alınamayanlarda tüp bebeğe geçiliyor.aşılama tüp bebeğe göre daha az maliyetli.birde aşılamada kadından yumurta toplanması gerekmezken tüp bebek için yumurta toplanıyor o da anestezi gerektirecek kadar ağrılı bir işlem...

canım benim RABBİM bebek haberini yarın en güzel şekilde verdirsin inşallah. özellikle dua edeceğim senin için ben de 2 gün arkadan seni takip ediyorum: herkese herkese RABBİM en güzelini kalbindekini tez zamanda nasip etsin...

kızlar merhaba bugün aşılamanın 6. günü günler geçmek bilmiyor.ayrıca niyeyse hiç ümidimde yok.göğüslerim acayip şişti bunu soracaktım size progestan kullanıyorum arnızda içipte göğüsleri şişen oldumu????

Herkese merhaba;
Ben de dün aşılama yatırdım.Tüp bebek yaptırmak istemiştim ama sadece 2 tane folükül geliştiği için doktorum aşılama yapalım dedi.Benimle aynı durumda olan var mı acaba?Şansım nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…