- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.261
canım çok değişik birşey değilmi aşılamadan sonra insan ne düşüneceğini kestiremiyor benimde bugün 5.günüm ve bu ilk aşılamam ama hep tutmadığı geliyo aklıma tuttuysa benim için acayip bi sürpriz olucak umarım seninde tutar ve burda paylaşırız sevine sevine göbek atarız.....
3 gün önce ilk aşılamam yapıldı.Gonal F iğne iğle yumurtam büyütüldü ve prengly çatlatma iğnesi vuruldu.17 ocakta sonucumu alacağım.Benim için dua edin.
sonuç yine aynı koca bi negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff((((((((((
Kızlar bende 21 aralıkta aşılamamı yaptırdım,buqün 15.günüm,bütün adet belirtilerim var,galiba bu ayda olmadı(
canım bende 23 aralıkta oldum.cuma test yaptırıcam ben.sen test yaptırmayaı düşünmüyomusun.ben ilk aşılamada 15.gün test yaptırdım negatif cıkmıştı 16.günü adet olmustum zaten:) adet belirtilerin varsa bebek olmucak diye bişi yok biçok kişide adet olcan sanıp hamile olduklarını öğrenmişler.hayırlısı olsun.
inşallah pozitif çıkar sonucun,buraya hemen yaz,ben test yaptırmıcam,aşılamadan 17 gün sonra adet oluyorum,beklicem bakalım,test yaptırıp olmadığını öğrenince daha çok üzülüyo insan,dediğın gibi hamilelikle adet belirtileri aynı ama hamilelik sanki bana çok uzak geliyo,konduramıyorum
kızlar geçen ay aşılama yaptırdım dün sonucu öğrendim negatif dendiaşılama esnasında çok kanama yaşadım eve gelincede kan pıhtısı ve akıntım oldu..canım yandığı için aynı doktora gitmek istemiyorum..bu gittiğim doktor bana adetin 3.günü gel dedi tekrrdan..ama şimdi başka doktorla görüştüm bana adetin 5.günü gel dedi..sizce ne yapmalıyım..
canım ya haıyrlısı olsun hakkında belkide olmuştur bu sefer.ama varya aynı duyguları yasıyoruz seninle aynen bende sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyor bana hiç kalmadım kalamıcam gibiçok kötü bir duygu.bana doktorum adet olsanda yaptır dedi o yüzden yaptırıyorum yoksa bendede umut yok hatta bugün yavasyavas adet agrısı gibi belim agrımaya basladı.offf ya cok zormuş.2senedir olmuyor bizim bu 2.aşılamada olmazsa vay halimize tüp bebek için uğrascaz artık yapcak birşey yok.önceleri diyoduk yok tedavi oluruz olur bebek baksana tedavide oluyoruz gene yok.
Merhaba,
Aşılama olacak isen ne kadar erken ignelere başlarsan yumurtalar o kadar erken uyarılmış oluyor. Ben devlet hastanesinde tedavi oluyorum ordaki doktor adetin 5. gününe kadar ignelere başlanabilir demişti.Çok fazla kanaman olması bence iyi değil . Rahim agzı yaralarında çocuk olmadı ve kadınların tedavi olduktan sonra çocukları oldunu duymuştum. Bence bu konuyu bir danış.İnşallah en kısa sürede kucan bebişle dolar.
bende 2 senedir bekliyorum,aslında bu benim 3.asılamam ama birinciyi saymıyorum eşimde sorun cıkmıştı,dedim ya hamileliği konduramıyorum diye haklıyım çünkü leke geldi biraz önce,ben aşılamayla kesin olur diyodum ama olmuyo,sen haplamı iğneylemi yaptırıyosun aşılamanı,doktor bana 4kez denicez hapla dedi,canım çok sıkkın
koızlar bana yardım edın ben asılama yaptrmk ıstyrm ızmırden huseyın ceyberı ye gtmk ıstyorum tanıyanınız varmıarkadaşlar aşılama için klomen kaçıncı gün başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?