Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy evet ya...gerçekten çok tuhaf bi durum. ama ben unutmaya çalışıyorum aşılama yaptırdığımı ne iyi ne kötü düşünmek istemiyorum ama umutluyum diyebilirim.inşallah tatlım tutsun hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişleri atarız göbekleri

3 gün önce ilk aşılamam yapıldı.Gonal F iğne iğle yumurtam büyütüldü ve prengly çatlatma iğnesi vuruldu.17 ocakta sonucumu alacağım.Benim için dua edin.

selam kızlar aşılamada 12.13.günde olup belirtisi olan var mı cok merak ediyorum.13.günüm benim cuma günü test günüm 2.aşılamam ve hiç umudum yok sperm sayısından dolayı 5milyon enjekte edildi çünkü çok heyecanlıyım artık bu da olmasa tüp bebek niyetindeyiz ama çok zor geliyor psikolojim bozuldu bu hormon ilaçlarından.bu arada benim 2-3 gündğr sabahları kalkınca acaip midem bulanıo bu kadar erken bulantı olcagını sanmam,duphaston hap progesteron içeriyo ve estrofem diye bi hap kullanıyorum bunlar mide bulantısı mı yapuo acaba cok fenayım.cevap verirseniz sevinirim.hepimiz için hayırlısını diliyorum allahtan.

Kızlar bende 21 aralıkta aşılamamı yaptırdım,buqün 15.günüm,bütün adet belirtilerim var,galiba bu ayda olmadı(

canım bende 23 aralıkta oldum.cuma test yaptırıcam ben.sen test yaptırmayaı düşünmüyomusun.ben ilk aşılamada 15.gün test yaptırdım negatif cıkmıştı 16.günü adet olmustum zaten:) adet belirtilerin varsa bebek olmucak diye bişi yok biçok kişide adet olcan sanıp hamile olduklarını öğrenmişler.hayırlısı olsun.

kızlar geçen ay aşılama yaptırdım dün sonucu öğrendim negatif dendiaşılama esnasında çok kanama yaşadım eve gelincede kan pıhtısı ve akıntım oldu..canım yandığı için aynı doktora gitmek istemiyorum..bu gittiğim doktor bana adetin 3.günü gel dedi tekrrdan..ama şimdi başka doktorla görüştüm bana adetin 5.günü gel dedi..sizce ne yapmalıyım..

inşallah pozitif çıkar sonucun,buraya hemen yaz,ben test yaptırmıcam,aşılamadan 17 gün sonra adet oluyorum,beklicem bakalım,test yaptırıp olmadığını öğrenince daha çok üzülüyo insan,dediğın gibi hamilelikle adet belirtileri aynı ama hamilelik sanki bana çok uzak geliyo,konduramıyorum

canım ya haıyrlısı olsun hakkında belkide olmuştur bu sefer.ama varya aynı duyguları yasıyoruz seninle aynen bende sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyor bana hiç kalmadım kalamıcam gibiçok kötü bir duygu.bana doktorum adet olsanda yaptır dedi o yüzden yaptırıyorum yoksa bendede umut yok hatta bugün yavasyavas adet agrısı gibi belim agrımaya basladı.offf ya cok zormuş.2senedir olmuyor bizim bu 2.aşılamada olmazsa vay halimize tüp bebek için uğrascaz artık yapcak birşey yok.önceleri diyoduk yok tedavi oluruz olur bebek baksana tedavide oluyoruz gene yok.

Merhaba,

Aşılama olacak isen ne kadar erken ignelere başlarsan yumurtalar o kadar erken uyarılmış oluyor. Ben devlet hastanesinde tedavi oluyorum ordaki doktor adetin 5. gününe kadar ignelere başlanabilir demişti.Çok fazla kanaman olması bence iyi değil . Rahim agzı yaralarında çocuk olmadı ve kadınların tedavi olduktan sonra çocukları oldunu duymuştum. Bence bu konuyu bir danış.İnşallah en kısa sürede kucan bebişle dolar.

bende 2 senedir bekliyorum,aslında bu benim 3.asılamam ama birinciyi saymıyorum eşimde sorun cıkmıştı,dedim ya hamileliği konduramıyorum diye haklıyım çünkü leke geldi biraz önce,ben aşılamayla kesin olur diyodum ama olmuyo,sen haplamı iğneylemi yaptırıyosun aşılamanı,doktor bana 4kez denicez hapla dedi,canım çok sıkkın

ben iğne kullanmadım..sadece adetin 5.günü klomen kullanmaya başlamıştım ve daha sonra 1 tane daha çatlatma iğnesi.şimdi gi,deceğim doktor 5.gün gel dio e o zaman klomene aşlamam gerekmezmi 5.günün sabahı

canım kıyamam allah bidahakine nasip eder inşallah.biliyorum çok üzgünsün cok sinirlisin suanda insan umut ediyor bekliyor sonra her ay adet ol bekle bekle cok can sıkıcı gercektende.ben ilkini üniversite hastensinde yaptırdım iğneli olmadı.ikinci aşılamada özele gittim bende sorun yok hormonlarım düzgün ve tüplerim açık eşimde sorun var.o yüzden hapla yapıldı bu sefer 5 gün klomen içtim ve 2günde iğne vurndum menepor mu neydi öle bişi 18.5 oldu yumurtam ve catlatma vuruldum 38.saat aşılamam yapıldı.bizimde sperm değerleri düşük hareketlilik oranı düşük o yüzden 2.aşılamadan sonra tüp bebek diye konustuk doktorda öyle dedi.yaşımda 29 benim.düşünsene bu aşılamada 5 milyon sperm enjekte edildi.ilkinde 3 milyondu.yani bizim aşılamayla sansımız baya az.bide artık olmucak bişi için vuduma daha fazla hormon almak istemiyorum tekrar aşılama düşünmüyorum çok hayal kırıklığı oluyor zaten.tüp bebek düşünücez ama onada hiç hazır değilm insanın her seyi etkileniyor kendimi kötü hissediyorum muayene bile olmakk istemiyorum o bacaklarını ac yok ultrasona gir yok rahim filmi derken cok kötü oldum çok zormuş allah hepimize sabır versin bu yolda ve yardımıcımız olsun.sizde sorun neydi tatlım erkek sorunu yoksa daha deneyeblirsiniz ama cok düşükse bence aşılama zaman kaybı ve fazladan hormon alımı.

arkadaşlarım merhaba ben dün akşam aşılama olum bugün 1günüm ve bugün ne ağrım nede hiç birşeyim var bu normalmi nezaman eğer olumluysa karın ağrıları falan başlar ya insanda hiç bir belirti olmayınca hamilelik yokmuş gibi geliyo insana bilgisi olan varmı bu konuda aşılama olupta tutan arkadaşlar yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…