Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anormal yapı ne kadar..bnimde eşimde 1.evre varikosel çıktı fakat tahlil sonuçları çok iyi.doktor engel değil dedi..ne kadardır istiyosun bebek

morfolojisi ameliyattan önce %10du,sonuçları normale döndü ama olmadı,2 senedir istiyoruz,eğer doktor gerek görmediyse yaptırmayın,senin kaçıncı aşılaman

morfolojisi ameliyattan önce %10du,sonuçları normale döndü ama olmadı,2 senedir istiyoruz,eğer doktor gerek görmediyse yaptırmayın,senin kaçıncı aşılaman

benim 1.aşılama oldu sonuç negatif 3 yıldır bekliyorum...eşimin anormal yapısı yüzde 20 normal yapısı yüzde 80 doktor sonuçları iyi buldu..hamilelik için engel değil dedi..2.aşılamamı yaptırmyı düşünüyorum..geçtiğim ay aşılama yaptırırken çok kanama oldu..doktor canımı yaktı..o yüzden başka doktora gitmek istiyorum..senin kanaman olmuşmuydu aşılama snasında

Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, 3. AŞILAMAM VE dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık

bekle derim bi kaç gün daha normalde aşılamadan kaç gün sonra regl oluyosun ben bu ay ilk kez aşılama yaptırdım 2.için yola devam edicem..fakat benim bugün 16.gün henüz adet olmadım..olmazsam tekrar kan testimimi yaptırsam çünkü benim doktor 12.günü istedi kan tahlili..

Ilk aşılamada 16. Gün oldum 2.aşılamda 14.gün oldum yani 2 gün geçikti şuana kadar, ama ilk aşılamada 15.gün kan testi 0 çıkmıştı

Allahım inşallahhh bizede o güzel duyguyu nasip edicek ben bunu hissediyorm...ama zamanı var belliki...yoksa umutsuzluğa düşmek neyimize..ben sonuc alınca başladım hüngür hüngür ağlamaya neden neden dedim..ama sonrasında çok pişman oldum oysaki Allah en büyük umut kapısı değil mi ..işte uzun zamandır bekliyorum bebeğimi..Allahım inşallah bana ve benim gibi isteyen bütün bebek hasretiyle yanan kullarınada nasip etsin...

inşallah canım amin

senin sorunun neydi

bu senin için çok iyi yani çalışman...ben ev hanımıyımm artık kabuslar görüyorum yengemi görüyorum kızı 4.aylık hamile..bana hepsi acıyarak bakıyo rüyamda..hiç bi sebep yok..neden olmuyo neden diye soruyorlar..normalde bu soruyu hayattada çok duydum ya.....bebk rüyalarıda görüyorum..psikolojim biraz altüst oluyo...etrafımdaki herkes doğurdu...ve güzel anların keyiflerini doyasıya yaşıyorşlar...o kadar uzaklaştımki artık herşeyden imseyle görüşmek istemiyorum neredeyse((çünkü sürekli bebklerinde bahsedip duracaklar..zaten bu konuda yüreğim acıyoo zor hakikaten Allah yardımcımız olsun

evet çok zor düşünmemek lazım inşallah bir gün olacak, bizleri ugraştıracak ama olacak inanıyorum,

ilk defa degerim 2.5 çıktı düşün artık ona bile seviniyorum en azından 0 degil diye bir gelişme oluyor diye

ufak teselliler napalım, şimdi bir kitap okuyacam düşünce gücü diye en azından beni biraz olsun rahatlatır diye düşünüyorum

kızlar size birşey söylüyeyimmi bizde hiç bir sorun yok kendi isteğimle aşılama oluyorum eşimin spermiogram testi çok güzel doktorum bu sonuçlarla normal yollada olur diyor fakat ben sabırsızım aşılamayı kendi isteğimle oldum benim sorunum sadece prolaktin yüksekliği ve düşürdük ilaçla eşimin ileri hareketlisi %95 çıktı fakat ben bu iyi sonuçla hamile kalamadım hatta 2. aşılamamı oldum 4 gün önce ama yinede umutlu değilim dicem şuki tutmayan arkadaşlar eşimin sperm sayıları çok güzel olmasına rağmen ben gebe kalamadım 2.aşılama ile beklemedeyim kötü olanlarda canını sıkmasın çünkü rabbim ol diyecek ve de olacak inşallah aşılamalarımız tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…