- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.301
anormal yapı ne kadar..bnimde eşimde 1.evre varikosel çıktı fakat tahlil sonuçları çok iyi.doktor engel değil dedi..ne kadardır istiyosun bebek
denemekten başka çarem yokki zaten,tüp bebek yaptıracgn yeri iyi araştır mutlaka ama inşallah gerek kalmaz
malesef sonuç negatif benimde tatlım.aynen yani bende de yine hüsran( neyse hayırlısı olsun hakkımızda.
morfolojisi ameliyattan önce %10du,sonuçları normale döndü ama olmadı,2 senedir istiyoruz,eğer doktor gerek görmediyse yaptırmayın,senin kaçıncı aşılaman
aşılamadan kaçıncı gün kan testi yaptırdın bende 12.gün yaptırdım 0,170 çıktı
Ilk aşılamada 16. Gün oldum 2.aşılamda 14.gün oldum yani 2 gün geçikti şuana kadar, ama ilk aşılamada 15.gün kan testi 0 çıkmıştı
allahım inşallahhh bizede o güzel duyguyu nasip edicek ben bunu hissediyorm...ama zamanı var belliki...yoksa umutsuzluğa düşmek neyimize..ben sonuc alınca başladım hüngür hüngür ağlamaya neden neden dedim..ama sonrasında çok pişman oldum oysaki allah en büyük umut kapısı değil mi ..işte uzun zamandır bekliyorum bebeğimi..allahım inşallah bana ve benim gibi isteyen bütün bebek hasretiyle yanan kullarınada nasip etsin...
sizin sorun neydi...
bizim sebepsiz olmuyo..bi soun yok görünürde..
bu senin için çok iyi yani çalışman...ben ev hanımıyımm artık kabuslar görüyorum yengemi görüyorum kızı 4.aylık hamile..bana hepsi acıyarak bakıyo rüyamda..hiç bi sebep yok..neden olmuyo neden diye soruyorlar..normalde bu soruyu hayattada çok duydum ya.....bebk rüyalarıda görüyorum..psikolojim biraz altüst oluyo...etrafımdaki herkes doğurdu...ve güzel anların keyiflerini doyasıya yaşıyorşlar...o kadar uzaklaştımki artık herşeyden imseyle görüşmek istemiyorum neredeyse ((çünkü sürekli bebklerinde bahsedip duracaklar..zaten bu konuda yüreğim acıyoo zor hakikaten allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?