Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar 29 aralıkta aşılamam olmuştu bugün kan verdim yarın sonucum açıklanacak adat olmadım umarımda olmam . ercelfcim seni merak ediyorum bugün seninde belli olacaktı nerelerdesin tatlım inşallah ikimizinde güzel haberlerini burda paylaşırız beklemek çok zor ne güzel bugün belli olcak diyodum sağlık ocağında sonucu yarın verecekler napalım((

ben ilk asilamami 2 ocakta oldum fakat 3 gundur asiri sekilde adet sancim var daha dogrusu adet belirtisi...beklemek gercekten cok zormus 16 ya da 17 sinde test yap dedi doktor sabirsizlikla bekliyorum( Allah yardimcimiz olsun...

önümüzdeki hafta aşılama olacak doktor bana dün klomen verdi 5 gün kullan gel dedi sonra menogonla devam edecekmişi,z gerekirse puregonda verebilirmiş kafam allak bullak oldu.

ben ilk asilamami 2 ocakta oldum fakat 3 gundur asiri sekilde adet sancim var daha dogrusu adet belirtisi...beklemek gercekten cok zormus 16 ya da 17 sinde test yap dedi doktor sabirsizlikla bekliyorum( Allah yardimcimiz olsun...

almina aynı gün aşılama yaptırmışız seninle benim ağrılarım yokyani en başta karın bel ağrısı ve mide bulantısı vardı.2-3 gündür yok ama mide bulantısı bugün tekrar başladı.gerçekten zor beklemek ama yapacak bişey yok.allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hiçbir yuvasız çocuksuz bırakmasın. aminn test yaptırınca haber ver burdan olur mu?ben de yazarım sonucu

kızlar aranızda progesteron testi yaptıran varmı?

ben yaptırdım bugün 20. gündeyim 44 çıktı sonuç bu yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına geliyormuş, umarım o yumurta döllenmiştirde sonuç için daha 6 gün var beklemek sıkıntılı

kusura bakma canim saat farkindan dolayi gecikmeli yaziyorum. benim bildign adet agrilarim devam ediyor. 3 gundurde akintim basladi. Sen ne zaman yapacaksin peki test?Bana doktorum sali yap dedi ama dayanamayip pazarteside yapabilirim:) insallah guzel haberler veririz birbirimize!

ben yaptirdim pazartesi gunu 9.3 ckti benim. Amerikada yasiyorum ben burdaki olcumler farkliymis.banada normal yumurtalar catladi ama bunu hamilelik olacak diye yorumlayamayiz dedi. ama tabiki eger istenilenden dusuk ciksaydi ekstra progesteron ilaci vereceklerdi. hayirlisiyla tutmustur insallah bebislerimiz

Arkadaşlar merhaba, banada yardımcı olurmusunuz? 8 yıllık evliyim 7 yaında bir kızım var kardeş istiyor ısrarla 5 aydır deniyoruz ama olmuyor çevremde böyle 2.bebek olmayan arkadaşlar var şimdi nasıl bir yol izlemem gerek fikir verirmisiniz?

evet yumurtalar çatlamış umarım döllenip rahme tutunmuşlardır, progesteron rahim iç tabakasında embriyonun tutunması için uygun şartları sağlıyor hayırlısı olsun bakalım, sonucunu yaz buraya inş. güzel haberlerle gelirsin bende 19 ocakta yaptırıcam test çok heyecanlıyımmmm

5 ay daha çok kısa bir süre bana göre. doktor takibinde yumurta takibi yaptırabilirsin ,

Merhaba kızlar, ben geçen perşembe aşılama yaptırdım. doktor 1 hafta sonra gel kan testi yapalım ve ultrasonda bakalım dedi. bana biraz erken geldi. sizce 1 haftada belli olurmu???

önemli deil tatlım.benim akıntım uzun zamandır var ayrıca 2 gündür adet olacakmışım gibi karın ağrım ve aşırı derece de bel ağrısı var.teste gelince doktor bana pazartesi ya da salı dedi ama ben de salı yapacağım. hayırlısını diliyorum rabbimden sonuçu burdan yazarım canım

arkadaşlar 28 aralıkta aşılama oldum 11 ocakta yani tam 14 gün sonra kan testim 0.100 çıktı ben progestan fitil kullanıyorum doktor kesmeyelim belki geç döllenmedir dedi eğer 1 hafta daha adet olmazsan gel tekrar bakalım kanda dedi.bugün 5. gün ve ben hala adet olmadım.bebek olduğunu pek sanmıyorum da progestana rağmen adet olursunuz deyip duruyo doktor ama ben okudum hep bıraktıktan sonra geliyomuş adet.ama benim adet belirtlerim yok.çok sinir bozucu bir durum.salı günü tekrar kan vericem.öncesinde sinirden gebelik testini çıkmayacağını bile bile evde ben kendim yapıcam yani.

Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…