- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.341
ben ilk asilamami 2 ocakta oldum fakat 3 gundur asiri sekilde adet sancim var daha dogrusu adet belirtisi...beklemek gercekten cok zormus16 ya da 17 sinde test yap dedi doktor sabirsizlikla bekliyorum ( Allah yardimcimiz olsun...
almina aynı gün aşılama yaptırmışız seninle benim ağrılarım yokyani en başta karın bel ağrısı ve mide bulantısı vardı.2-3 gündür yok ama mide bulantısı bugün tekrar başladı.gerçekten zor beklemek ama yapacak bişey yok.allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hiçbir yuvasız çocuksuz bırakmasın. aminn test yaptırınca haber ver burdan olur mu?ben de yazarım sonucu
kızlar aranızda progesteron testi yaptıran varmı?
ben yaptırdım bugün 20. gündeyim 44 çıktı sonuç bu yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına geliyormuş, umarım o yumurta döllenmiştirde sonuç için daha 6 gün var beklemek sıkıntılı
ben yaptirdim pazartesi gunu 9.3 ckti benim. Amerikada yasiyorum ben burdaki olcumler farkliymis.banada normal yumurtalar catladi ama bunu hamilelik olacak diye yorumlayamayiz dedi. ama tabiki eger istenilenden dusuk ciksaydi ekstra progesteron ilaci vereceklerdi. hayirlisiyla tutmustur insallah bebislerimiz
Arkadaşlar merhaba, banada yardımcı olurmusunuz? 8 yıllık evliyim 7 yaında bir kızım var kardeş istiyor ısrarla 5 aydır deniyoruz ama olmuyor çevremde böyle 2.bebek olmayan arkadaşlar var şimdi nasıl bir yol izlemem gerek fikir verirmisiniz?
Merhaba kızlar, ben geçen perşembe aşılama yaptırdım. doktor 1 hafta sonra gel kan testi yapalım ve ultrasonda bakalım dedi. bana biraz erken geldi. sizce 1 haftada belli olurmu???
kusura bakma canim saat farkindan dolayi gecikmeli yaziyorum. benim bildign adet agrilarim devam ediyor. 3 gundurde akintim basladi. Sen ne zaman yapacaksin peki test?Bana doktorum sali yap dedi ama dayanamayip pazarteside yapabilirim:) insallah guzel haberler veririz birbirimize!
asilamadan bir hafta sonra progesteron seviyene bakiyorlar. gebelik testi asilamanin 14. gunu yapiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?