- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.321
benim 1.aşılama oldu sonuç negatif 3 yıldır bekliyorum...eşimin anormal yapısı yüzde 20 normal yapısı yüzde 80 doktor sonuçları iyi buldu..hamilelik için engel değil dedi..2.aşılamamı yaptırmyı düşünüyorum..geçtiğim ay aşılama yaptırırken çok kanama oldu..doktor canımı yaktı..o yüzden başka doktora gitmek istiyorum..senin kanaman olmuşmuydu aşılama snasında
Merhaba kızlar bızde asılama dusunuyoruz malıyetı nedır acaba lutfen bılgı veerırmısınız bız huseyın ceyberıye gıtmeyı dusunuyoruz cok met etmısler ozel sıgortamızda var lutfen cevap verın daha onceden baska doktora gıttım ve yara tedavısı gordum esım saglıklı pk memnun kalmadık doktordan ılgılenmıyo cunku bı dolu ılac kullandım uc ay ama sonuc husran
,canım bu bın tl hersy dahıl mıcanım o gittiğin hastaneyede bağlı,ben ilk aşılamamı 600e yaptırmıstım,sigortamda var,biyere sordum 1000 tl demişti,şimdi devlet hastanesinde yaptırıyorum,sen ara fiyatı konusunda bilqi verirler sana
,canım bu bın tl hersy dahıl mı
arkadaşlar az önce doktorumu aradım..adet oldm dedim..geçmi yumurtladım madem geç adet oldum dedim..en fazxla 14 yada 15.günü olman gerekirdi idrarda kan testine baktır genede dedi..kafam çok karıştı umut etmelimiyim bilmiyorum kimse yazmıyo ya..benim durumumda olan varmı
canım ben 3kere yaptırdım hepsndede 17.gün oldum,bende suan hastanedym,doktora niye geç oluyorum dedim,o yumurtalıklarınla alakalı dedi,bende yumurtaların geç çatlamasına takmış durumdayım,geç çatlıyosa aşılamanın ne anlamı var
bencede ya...yumurtlama takibi eşliğinde aşılama oldum...ama aşılama günü doktor yumurtalarıma bakmadı...senin baktımı
Kızlar ben klomenle toplam 3kere aşılama yaptırdım,5 kerede aşılama yapılmadan kullandım,buqün doktor çok kullanmıssın artık iqneye gecelim gelecek ay dedi,ama ben bu ay boşa gitmesin diye tekrar klomenle aşılama yapılcak,gelecek ay iqneye başlicam,iqneyle hamile kalma oranı dahamı yüksek,beni bilgilendirin,korkuyorum iqnelerden,göbekten iqneyle yaptıranlar varmı aşılamayı
bende çok klomen kullandım..aşılama yaptırcam bu ay gene mecbur kullanıcam.iğne ne işe yarıyor.klomenle aynı görevimi yapıyor...iğneyi kimler kullanıyoe?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?