- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.361
merhaba arkadaşlar.
bende polikistik ovel hastalığı vardı doktorum önce adet olmam için ilaç verdi ve ilaçların bitiminde adetimin 1. günü çağırdı yumurtalarımın çok küçük oldugunu söledi.şimdi yumurtaların büyümesi için menopur diye bir iğne kullanıyorum 11. iğnemi vuruldum 2 iğnem daha var yumurtalarının sayısı çok ama büyüklüğü yeterli değil dedi.eğer kaliteli 6-7 yumurtam olursa doktor hemen aşılamaya geçiceğiz dedi.benim sormak istediğim aşılamayı ssk karşılıyormu doktorum özel doktor aşılama için 500 tl ücret var dedi.acaba devlet hastanelerindeki ücrette aynı mı?
ben şuan devlet hastanesinde yaptırıyorum,hiç para almıyolar,özelde yaptırdığımda 600 civarı tuttu,bende polikistikoverim,perşembe aşılamam yapılcak
ilk asilamamin 14. gununde lekelenmem oldu( tutmadi malesef...adetimin ilk 3 gununde yeniden igne kullanmaya baslayacagim...
Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm
aşılama içinde mi hiç para vs istemediler devlet hepsini karşılıyor mu bu tip masrafların acaba?
hayırlısı olsun canım bu arada aşılamadan sonra bugün 16. günüm ben hala fırsat bulup gidemedim test yaptırmaya ama adette olmadım.allah izin verirse yarın yaptırayım artık diyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin
ben sadece ilaçlara para veriyorum,ben ankarada kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidiyorum,orda almıyolar,ama özelde her işlem için ücret alıyolar
cnm ilaçlar derken mesela nelere ücret ödedin?aşılama için doktor benden 500 tl istedi bu devlet hastanesinde ücretsiz mi?bu işlem için fln hiç mi ücret almıyorlar?yoksa örneğin aşılamanın bir ilacı var onu sen alıyorsunda yapılan işlem için mi senden ücret almıyorlar?
ben ssklı olarak 380 lira ödedim
anladım cnm peki yumurtaların normalmiymiş yoksa yumurtaların büyümesi için sana iğne yada hap verdiler mi?benim doktorumda zeynep kamilde ama ben onun özel muaynehanesine gidiyorum.
Rapor diye bir kağıt tutuşturdular elimize herşey normal dediler, yumurtadan bahsetmediler.
Başka hastaneye gittim Türkan Saylan Hastanesinde yumurtanın çatlayamadığını söyledi doktor, büyütme için her hangi birşey vermedi boyutuyla ilgili bir bilgimde yok ilk aşılama olucak kısmetse fakat gider gitmez aşılamamı yapılır yumurta kontrolu mu yaparlar bilmiyorum.
Benim de Şubat'ta aşılamam olacak.
Lütfen ama lütfen ağrılı,acılı bir işlem mi şu aşılama nooooolur anlatın. :)
insallah hamilesindir canim! 14. gunde normalde hasta olmak gerekiyor sanirim ya da tutmadiysa oncesinde de olabiliyorsun. benim yarin randevum var insallah bir terslik yoksa yarin igneye baslayacagim tekrar.haftayada 2. asilamam yapilir insallah.
sonucunu yaz olur mu?insallah bu ayin guzel haberini senden aliriz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?