Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar.
bende polikistik ovel hastalığı vardı doktorum önce adet olmam için ilaç verdi ve ilaçların bitiminde adetimin 1. günü çağırdı yumurtalarımın çok küçük oldugunu söledi.şimdi yumurtaların büyümesi için menopur diye bir iğne kullanıyorum 11. iğnemi vuruldum 2 iğnem daha var yumurtalarının sayısı çok ama büyüklüğü yeterli değil dedi.eğer kaliteli 6-7 yumurtam olursa doktor hemen aşılamaya geçiceğiz dedi.benim sormak istediğim aşılamayı ssk karşılıyormu doktorum özel doktor aşılama için 500 tl ücret var dedi.acaba devlet hastanelerindeki ücrette aynı mı?

ben şuan devlet hastanesinde yaptırıyorum,hiç para almıyolar,özelde yaptırdığımda 600 civarı tuttu,bende polikistikoverim,perşembe aşılamam yapılcak

ilk asilamamin 14. gununde lekelenmem oldu ( tutmadi malesef...adetimin ilk 3 gununde yeniden igne kullanmaya baslayacagim...

hayırlısı olsun canım bu arada aşılamadan sonra bugün 16. günüm ben hala fırsat bulup gidemedim test yaptırmaya ama adette olmadım.allah izin verirse yarın yaptırayım artık diyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin

insallah hamilesindir canim! 14. gunde normalde hasta olmak gerekiyor sanirim ya da tutmadiysa oncesinde de olabiliyorsun. benim yarin randevum var insallah bir terslik yoksa yarin igneye baslayacagim tekrar.haftayada 2. asilamam yapilir insallah.
sonucunu yaz olur mu?insallah bu ayin guzel haberini senden aliriz!

ben sadece ilaçlara para veriyorum,ben ankarada kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidiyorum,orda almıyolar,ama özelde her işlem için ücret alıyolar

cnm ilaçlar derken mesela nelere ücret ödedin?aşılama için doktor benden 500 tl istedi bu devlet hastanesinde ücretsiz mi?bu işlem için fln hiç mi ücret almıyorlar?yoksa örneğin aşılamanın bir ilacı var onu sen alıyorsunda yapılan işlem için mi senden ücret almıyorlar?

Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim birinci yılında çocuk düşüncemiz yoktu fakat ilaç kullanmadığım halde 10 kilo küsür aldım, adet düzensizliği nedeniyle önceden bu kadar geç olmadığı olmamıştı.3 ay geciktiğini bilirim kusma vs. gebelik şüphesiyle doktora gittim çok defa olmadığımı öğrendim.İstanbul Zeynep Kamile gitmeye başladım interfilite bölümüne araştırma yaptılar 1 sene sürdü araştırmaları bir sürü test ve o en son rahm filmi çok zordu hepsi temiz çıktı rapor temiz eşimdede sorun yok şimdi aşılama yöntemine geçicez en son 1 ay oldu doktora gideli aşı ilaçlarını aldık devlet çok az karşılıyormuş 380 lira tuttu, ve aşılamaya adetin 2. günü gel dedi fakat adet olamıyorum, yakındaki hastaneye gittim acileten ultrasyonda baktı birşey yok yumurtalar çatlamıyor dedi, sökücü verdi kullandım 3 gündür bekliyorum regle olunca aşıya başlıycam sizce tutar mı, Benim gibi olan var mı...

ben ssklı olarak 380 lira ödedim

anladım cnm peki yumurtaların normalmiymiş yoksa yumurtaların büyümesi için sana iğne yada hap verdiler mi?benim doktorumda zeynep kamilde ama ben onun özel muaynehanesine gidiyorum.

Rapor diye bir kağıt tutuşturdular elimize herşey normal dediler, yumurtadan bahsetmediler.
Başka hastaneye gittim Türkan Saylan Hastanesinde yumurtanın çatlayamadığını söyledi doktor, büyütme için her hangi birşey vermedi boyutuyla ilgili bir bilgimde yok ilk aşılama olucak kısmetse fakat gider gitmez aşılamamı yapılır yumurta kontrolu mu yaparlar bilmiyorum.

anladım cnm benimde şu anda yumurta takibi yapılıyor eger 6-7 tane kaliteli yumurta olursa eger pazartesi yada salı benimde aşılamam olucak sanırım.çok stresli işler ya şimdiden bir telaş sardı içimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlarrrr merhabalarr aşılamaylaa ilgilii merak ettiklerimmi cevaplarmısınn lütfenn:26:

öncelikle ne kadar süredir bebek için bekliyorsunuzz ?

aşılamadan önce herhangi bir tedavii süreci uygulandımı ( klomen (yumurtalık geliştirici+ yumurta çatlatıcı iğne ) gibii ..?

aşılama süresince yaşadıklarınız tedavii süreciii ne kadar sürüyorr ne gibi kontroller yapılıyor artıı özel hastanelerde masrafıı nedir ?

bunları cevaplarsanız çok memnunn olurummm

bana gelince tam bir yıldır çocuk için bekliyorum yumurta geliştirici klomen 2 ay kullandım 3. ayda çatlatıcı iğne oldum 4. ayda rahimm filmii ve sonuçç hüsran 2 aydırda hiç bir teedavi uygulamıyorum bu ay itibariyle tam bir senem dolduu vee son kezz aşılama ilede şansımı denemek istiyorum :18: bu arada 2 farklı doktora gittim ne eşimde ne bende ikimizdede hiçbirr problem yok söeldikleri tek şey sabırlı olucaksınızz

canım güzell dileklerin için için çok teşekkür ederim.bugün test yaptım pozitif çıktı. beta hcg 451 hamileyim yani şükürler olsun rabbime ..herkesin gönlüne göre versin darısı burdaki tüm arkadaşlarımıza ve isteyenlere :109:

canim cok sevindim senin adina!!Allah insallah hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib eder!Ben az once doktordan geldim malesef ilaclar yine ksite neden olmus ve 1 ay daha beklemek zorundayim 2. asilama icin...bunda da bir hayir vardir diyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…