- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.381
canim cok sevindim senin adina!!Allah insallah hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib eder!Ben az once doktordan geldim malesef ilaclar yine ksite neden olmus ve 1 ay daha beklemek zorundayim 2. asilama icin...bunda da bir hayir vardir diyorum artik.
cnm ilaçlar derken mesela nelere ücret ödedin?aşılama için doktor benden 500 tl istedi bu devlet hastanesinde ücretsiz mi?bu işlem için fln hiç mi ücret almıyorlar?yoksa örneğin aşılamanın bir ilacı var onu sen alıyorsunda yapılan işlem için mi senden ücret almıyorlar?
Benim de Şubat'ta aşılamam olacak.
Lütfen ama lütfen ağrılı,acılı bir işlem mi şu aşılama nooooolur anlatın. :)
canım güzell dileklerin için için çok teşekkür ederim.bugün test yaptım pozitif çıktı. beta hcg 451hamileyim yani şükürler olsun rabbime ..herkesin gönlüne göre versin darısı burdaki tüm arkadaşlarımıza ve isteyenlere :109:
aminnn çok saol canım ya.darısı sizlere inş en kısa zamanda.öyle canım herşeyde bi hayır var ama benim anlamadığım doktorlar neden ilacı ona göre ayarlamıyorlar.bende de o sorun vaardı ve çok dikkatli bi şekilde azar azar dozunu yükselterek verdiler.çok şükür öyle bişey olmadı
ay canım çok sevindim,inşallah sağlıkli bi sekilde kucağına alırsın:)bizede dua et,bu arada kaçıncı aşılamandı,iğnemi kullandın klomen mi,benimde yarın 11 gibi 3.aşılamam yapılcak,inşallah tutar
ben eylulde basladim tedaviye once tablet ve igne birlikte verdi sonra 30 tane gelismis yumurtam olustu. cogul gebelik riskinden dolayi o ay kesinlikle tedaviyi durduruyoruz ve hamile kalmaman lazim dedi. ekimde tablet ve ignenin dozunu biraz alatarak yeniden tedavi basladi.fakat bu kezde gelismis yumurtam yine 14 taneydi. tekrar tedavi durduruldu. kasim ayinda ise tedaviye baslayamadim cunku kullandigim ilaclar kiste neden olmustur. en son arak ayinda yeniden basladim cok sukur ilk asilama asamasina bile gelebildim derken tutmadibugunde 2 tane kistim yuzunden tedaviyi durdurdu (cok bunaltti beni hastaneye gel gitler...
2.aşılamada negatif çıktı ya şimdi tüp bebek düşünüyoruz inşaallah bundan sonuç alırız en son ihtimal bu artık çok moralim bozuk :
canım benimde 2.aşılamam negatif çıktı senin sonuç kaçtı ? bende tüp bebek düşünmeye başladım ama son hakkımı da kullanmak istiyorum ne yapsam kafam çok karıştı
Allahım sen bize yardım et....amin
slm kızlar psikolojik olarak çökmüş durumdayım artık lütfen bana yardım edin bende aşılama düşünüyorum önümüzdeki ay ama başka bir şehirde doktora gidecem bulunduğum şehirde doktor yok güvenebileceğim ama eşimin mesleği gereği izin alması çok zor ben adetimin 2. günü gideyim diyorum tek başıma aşılama yapılacağı zamanda sen gel diyorum ama oda beni yalnız bırakmak istemiyor aşılama ne kadar sürüyor bilgi verirmisiniz bana lütfen yani adetin 2. günü başlayıp aralıksız olarak 15 gün boyunca doktora gitmemmi gerekiyor nasıl oluyor yoksa gidip ilaçlarımı alıp tekrar dönüp 15 gün sonra eşimle gitsem oluyormu çok karışık oldu sanırım kusura bakmayın ..
yok canım ne ağrısı,sadece rahim ağzına bi alet takıyolar,oda çok az acıyo ama kendini kasmazsan acımıyo,bir dakikalık bişey
benimde galiba pazartesi günü olucak ck korkuyorum(8
kızlar moralim çok bozukkk..dün 21mm olan yumurtam bugün gözükmüyordu...sanırım erken çatlamış..ama nasıl olur daha dün gözüküyordu..dün yumurta geliştirici iğne vuruldum..doktor bana pazar günü yumurtlamış olabilirisn dedi..ve cuma günü ilişkide bulunmuştum ymurta 72 saat durduğu için şans va dedi..korkulacak bişi yok dedi...bugün yarın ilişki önerdi..sadece adetimin 12 günü birlikte oldum..bugün 16.günüm..keşke diğer günlerde yapsaydım..doktorada dedim bileydim çalışırdık diye..oda yumurtlamanın olup olmadığını bilmiyorum dedi...şu an çok akıntım var...ve e2 tahlil sonuçlarımı aldım..ondada yumurtlamamın geç olgunlaştığını söylrdi doktor..sonuçları yazim...bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen....e2..235.00 SL 869.50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?