Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aminnn çok saol canım ya.darısı sizlere inş en kısa zamanda.öyle canım herşeyde bi hayır var ama benim anlamadığım doktorlar neden ilacı ona göre ayarlamıyorlar.bende de o sorun vaardı ve çok dikkatli bi şekilde azar azar dozunu yükselterek verdiler.çok şükür öyle bişey olmadı

canım ilaçlar derken,yumurta geliştirici ilaçlardan bahsettim,ben klomen ve ovitrelle kullandım,olmazsa gelcek ay rapor çıkartıp iqne alcam,devlet hastanesinde aşılama icin ücret alınmıyo bildiğim kadarıyla

ay canım çok sevindim,inşallah sağlıkli bi sekilde kucağına alırsın:)bizede dua et,bu arada kaçıncı aşılamandı,iğnemi kullandın klomen mi,benimde yarın 11 gibi 3.aşılamam yapılcak,inşallah tutar

ben eylulde basladim tedaviye once tablet ve igne birlikte verdi sonra 30 tane gelismis yumurtam olustu. cogul gebelik riskinden dolayi o ay kesinlikle tedaviyi durduruyoruz ve hamile kalmaman lazim dedi. ekimde tablet ve ignenin dozunu biraz alatarak yeniden tedavi basladi.fakat bu kezde gelismis yumurtam yine 14 taneydi. tekrar tedavi durduruldu. kasim ayinda ise tedaviye baslayamadim cunku kullandigim ilaclar kiste neden olmustur. en son arak ayinda yeniden basladim cok sukur ilk asilama asamasina bile gelebildim derken tutmadi bugunde 2 tane kistim yuzunden tedaviyi durdurdu(cok bunaltti beni hastaneye gel gitler...

amin canım saol.ediyorum valla sürekli rabbim bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın diye.inş hayırlısıyla sizede nasip olur.benim 1. aşılamada tuttu gonal-f kullandım.polikistik overliyim canım yumarta gelişiminde problem yaşadım çok. aşılama yapılacağı ay 5 kutu kullandım dozu artırılarak.çok sıkıntıya girdim anlayacağın ve tutmaz 5 kutu gonal f üzerine diye düşünürken aldım güzel haberi çok şükür.inş tutar canım sizinkide bide benim eşimin sperm sayısıda biraz düşük çıktı keçi boynuzu suyu içirdim tavsiye ederim sizlerede.aşılama için sperm verdiğimizde canlı sperm sayısının tavan yaptığını söyledi doktor. kendim de yumurtam gelişsin diye incir yedim.

anladığım kadarıyla senin yumurtanın oluşup gelişmesinde bi sorun yok maşallah neden hem ilaç hem iğne vermiş.ahh canım o hastaneye git gel işini biliyorum insan ipin ucunu bırakacak dereceye geliyo ama ne yapacaksın.biraz mücadele etmek sabretmek gerekiyor.ben hep kendimi herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok diyerek avuttum sakinleştirtim ama mücadelemi de ettim gerisi rabbime kalmış dedim .çok şükür...

anladığım kadarıyla senin yumurtanın oluşup gelişmesinde bi sorun yok maşallah neden hem ilaç hem iğne vermiş.ahh canım o hastaneye git gel işini biliyorum insan ipin ucunu bırakacak dereceye geliyo ama ne yapacaksın.biraz mücadele etmek sabretmek gerekiyor.ben hep kendimi herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok diyerek avuttum sakinleştirtim ama mücadelemi de ettim gerisi rabbime kalmış dedim .çok şükür...[/QUOTE]

evet canim benim ne yumurtlamamda sorun var ne de baska bir seyde. esiminde hersey mukemmel. fakat bu ilaclar yuzunden kistim olustu insallah bir aya gecer diye umuyorum. burda asilama tedavisine hem igne hem tabletle baslaniyormus.nedenini bilemiyorum.tabi bana her ikisinide vermemeleri gerektigini 2 ay igne ilac kullandiktan sonra anladilar! bunda da bir hayir vardir zamani gelmemistir ya da soyledigin gibi herkesin cocugu olmak zorunda degil diye dusunmek lazim...

benimde ilk aşılamam sonuç negatif, ama bende çikolata kisti var başarı oranı daha düşüktü hayırlısı olsun herkes için

slm kızlar psikolojik olarak çökmüş durumdayım artık lütfen bana yardım edin bende aşılama düşünüyorum önümüzdeki ay ama başka bir şehirde doktora gidecem bulunduğum şehirde doktor yok güvenebileceğim ama eşimin mesleği gereği izin alması çok zor ben adetimin 2. günü gideyim diyorum tek başıma aşılama yapılacağı zamanda sen gel diyorum ama oda beni yalnız bırakmak istemiyor aşılama ne kadar sürüyor bilgi verirmisiniz bana lütfen yani adetin 2. günü başlayıp aralıksız olarak 15 gün boyunca doktora gitmemmi gerekiyor nasıl oluyor yoksa gidip ilaçlarımı alıp tekrar dönüp 15 gün sonra eşimle gitsem oluyormu çok karışık oldu sanırım kusura bakmayın ..

merhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza. ilk defa aşılama yaptırcaz ve tedirginim. 4 yıl evliyim, hiç bir problem yok bizde am maalesef çocuğumuz olmuyor. bu ay gonal f iğneler ile yumurtalar geliştircez. bu iğneler ne kadar tutuyor bir bilginiz varmı? rapor çıkartıoruz ve emekli sandığa bağlıyız. aşılama sonrası dikkat etmem gereken bişeyler varmı?

şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar,

bende 2,5 senelik evliyim bi düşük yaptım ondan sonra kist ameliyatı oldum ve daha sonra eşimde ve bende problem olmadığına rağmen hamile kalamadım eşimin sperm sayılıraı haretleri çok iyi ama kısmet değilmiş sonunda önce büyük bir testden geçtim demir eksikliği çıktı diğer değerlerim iyi ilaç kullandım ve daha sonra rahim flmi çektirmemi istedi doktor çünkü tüplerin arasında kalıntıklar olabileceğini buda hamile kalmamda engel olabileciğini söledi bunu yaptırdı 1 ay korunduk sonra aşılama için önce yumurta çoğaltma yöntemine geçtik 9 gün boyunca karnımdan iğne yaptım 8 tane yumurtam olustu en sonra gece 2 de 2 adet yumurta çatlatma için iğne yaptım.2 gün sonra aşılamaya gittim ama benim doktorum spermi laboratuarda yapılmasındaan yana değildi doğal yöntemle yapıcaz dedi ve eşimin spermıini orda vermesini istedi ve hemen alıp aşılamayı yaptı.şimdide jel kullanıorum 15 gün boyunca kullanıcam bunu sabahları kullanıorum düşük olmasınında engellior ama benim daha 8 gün oldu ve mide bulntısı göğüs şişkinliği aşırı ağrı başladı psikolojikmi bilmiorum düşük yaptığımdada ben çok erken mide bulantısı baş dönmesi yaşamıştım tesadüfen hamile olduğumu öğrenmiştim doktorumda şaşırmıştı çok erken belirtiden dolayı ama ben bekleyemiorum zaman da geçmio doktorum çok umutlu benden bende umutluyum sanki olucakmış gibi inşşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız

normalde dün hastalanmam gerekiodu ama olmadı bugünde bişi yok aşılamada adet düzeni değişşiomuş kaç gün oynuo normal adet tarihinden

cnm benim doktorum hamile kaldıkdan sonra ilaç kullanımına karşı önce benden gereken tüm testleri istedi demir eksikliği çıktı ilaç kullandım ve folbiol kullandım daha sonra aşılamaya karar verdiğinde benden rahim flmi istedi çünkü tüplerin arasında kalan herhangi bir şey olup olmadığını yada farklı bir problem varmı onu anlamak için tabi eşiminde değerlerini istedi herşey yolundaydı ve aşılama için tedaviye başlandı hastalığının 5 gününe kadar doktora gitmen gerekio yumurtalık çoğaltmak için iğne verdi ilk iğneyi doktor vuruo sonra sen :)puregon pen adlı iğneyi kullanıosun ben 9 gün kullandım sonra sana tarih verio gidiosun yumurtalıklarını kontrol için sonrasında 5 gün sonra aşılama olursun tabi istenen büyüklükde ve coğunlukdaysa yani haftada 1 gidiceksin doktora ben öleydim :) şimdi 1 haftam kaldı sonuc için heyecan ile beklioz herkesin yüzünü güldürsün rabbim

kızlar moralim çok bozukkk..dün 21mm olan yumurtam bugün gözükmüyordu...sanırım erken çatlamış..ama nasıl olur daha dün gözüküyordu..dün yumurta geliştirici iğne vuruldum..doktor bana pazar günü yumurtlamış olabilirisn dedi..ve cuma günü ilişkide bulunmuştum ymurta 72 saat durduğu için şans va dedi..korkulacak bişi yok dedi...bugün yarın ilişki önerdi..sadece adetimin 12 günü birlikte oldum..bugün 16.günüm..keşke diğer günlerde yapsaydım..doktorada dedim bileydim çalışırdık diye..oda yumurtlamanın olup olmadığını bilmiyorum dedi...şu an çok akıntım var...ve e2 tahlil sonuçlarımı aldım..ondada yumurtlamamın geç olgunlaştığını söylrdi doktor..sonuçları yazim...bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen....e2..235.00 SL 869.50

canım üzme kendini bir bakmışsın ki tutmuş hiç bilinmez , sen yeter ki sikıntı ve stres yapma pek düşünmemeye çalış, sonuçlarınla ilgili bir bilgim yok daha önce duymadım.sen ilişkilerini aksatma en önemlisi, benim doktorum adetimin 11,gününden sonra gün aşırı ilişki vermişti.
tekrar üzülme diyorum inş. en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım.

aslında e2 in iyi sayılır.benim eski doktorum devamlı e2 takibi yapıyordu tabi benimki o kadar düşük çıkıyorduki tedaviyi bırakmak zorunda kaldık.aşılamaya geçildi şimdi ilk aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum.bu arada doktorunuzun ihmali olabilir çünkü bana doktorum aşılamamdan 3 gün önce yumurtanın erken çatlamasını önlemek amaçlı iğne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…