- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.401
ilk aşılamam tutmadı hastalandım yıkıldım iyce umudumu yitirdim çok kötüyüm ölmek istiom
Canım bukadar çabuk pes etme bu formu baştan sona okuyan biri olarak söylüyorum ne mucizeler var 3 kadar yolu var bu işin .Hem aşılama olmasa bile tüp bebek var belki bunlara bile gerek kalmaz umudunu yitirme hiçbirzaman.Baka bende daha yeni başlıycam bu yola cumartesi günü rahim röntgeni çektirip aşılama yapılması için gün alıcamm.Sen böyle yaparsan biz neyapalım birbirimize destek olmamız lazım .Toparlan biran önce en önemlisi moral ve 2.aşılamana konsantre ol.Güzel haberlerinide okumak istiyorum .
kızlar bana yardım edin.. bu ay aşılama yaptırmak istiyorum. bana tavsiye edebileceginiz memnun kaldıgınız anadolu yakasında bir hastane var mı ? ilk yaptıracagım için cok bilgim yok bu konudaa
cnm ben avrupa yakasındayım o tarafı bilmiom ama bu tarafa gelmen eğer mümkünse benim doktorum harika muhteşem ilgilenio ve yapılması gereken tüm tetikleri yapıo biraz pahalı ama DR.berra önsoy gidemez bence gitmelisin
anlıyorum cnm ama bu yakada arıyorum çünkü git gel biraz sorun olabilir..sagol cevap için
cnm Ayşe Armanında benim doktorum için yazdığı yazı var onunla birlikte ameliyata girmiş oku bakalım :) inşallah iyi bir doktor bulursun tatlım inşallah aşılamanın sonucuda iyi olur benim tutmadı ilk aşılamam
Kadn Haberleri
inşallah cnm yaa walla beni cok iyi anlıyorsundur bir bilinmezlik içindeyim ..bahçeçi umut var birde aklımda ..oraya giden cok kişi varmş.doktora adetten önce gidicem dime ben..tanışmak için sonra inceler sanırım ..ignemi veriyor
cnm zaten burda herkes birbirini çok iyi anlıor çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz sonumuz iyi olur inşallah,tatlım her doktorun çalışma prensibi farklı ama adett olmadan önce git yada sonra çünkü önce tüm detayları kontrol etmeli ayrıca eşinden de sperm testi isticek senden hormon testleri isticek ayrıca yumurtalığının içi dolumu onuda sor onuda öğren oda çok önemli işte demir eksikliği falan filan benim doktorum hamileyken bu ilaçların kullanılmasından yana değil eğer eksik varsa hamile kalmadan ilaçları kullandırıo bence sende öle yap daha sonra demir eksikliğin su eksikliğin var ilaç iç demesin hamileyken...rahim flm cektirmeden sakın tedaviye başlama çünkü eğer bir problem varsa tüplerin de boşa zaman harcarsın bi çok doktor rahim flmini en son etapda yaptırıo buda seni benim gibi yıpratır ben cok hatalar yaptım kimine iyi gelen doktar sana kötü gelebilio o yüzden canım aman dikkat et iyi araştır gerçekten bu çöküntü hiç bişeye benzemio,ayrıca aşılamada benim doktorum doğal yöntemden yana yani eşimin spermini orda hemen alıo ve bana enjekte edio nasıl normal ilşkide hamile kalınıosa doğal yöntem doktorumun düşüncesi laboratuarda alınan canlı sperm örenklerinin çok sağlıklı olduğunu düşünmediğinden inşallah ilk denemede başarılı olursun Allahım yanında olsun.
Allah hepimize yardım etsin yüzümüzü güldürsün inşallah..canım ben rahim filmi cektirdim tüpler acık cıktı ..2 ay klomen-çatlatma ignesi tedavisi gördüm olmadı..eşimin sperm testi var yakın zamanda yapılmış..81milyon.ileri hareketli %70 ..hormon testimde iyi.adetlerde düzenli ama..nasipten ötesi olmuyo ..evleneli 3 yılın içindeyiz.2 senedir düşünüyoruz daha fazla dayanamıyorum gidip yaptıralım dedim ..bakalım bir ön görüşme yapayım içime sinerse devam ederim.cok sagol ilgine canım..
ozaman git cnm yapılıcak herşey yapılmış sonuöçlarınıda al yanına benimde 3 yılım evliliğim artık bizde istioz aslında ben evlendiğim günden beri istiorum :) hayırlısı tatlım hayırlıysa olsun diorum herzaman inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek :) haberlerini bekliorum sana bol şans tatlım
Kızlar bende şubat ayında kısmetse ilk aşılamamı yaptıracağım.Çok heyecanlıyım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun ilk aşılamada tutsun herkesin bebişi olsunİkinci aşılamasını yaptıracak olanlar tavsiye edebileceğiniz birşey varmı?Hani aşılama sonrası yada öncesi yapılması gereken şansı arttırmak adına bildiğiniz birşey varmı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?