Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım malesef test yapmaya zaman kalmadan tam anlamı ile öğlen adet olmaya başladım :çok üzgünüm: ve üzülsemde elimden bişe gelmiyor tam tersi tedavimi olumsuz yonde etkiliyor ilkaşılama sonucumda çok ama çok ağladım ve ikinci aşılama okadar iğne oldum ve ancak tek yumurta oluşturabildim doktorum üzüdn kendini ondan dedi...
sende regl olursan çok yıpratma kendini hemen ikinciyi dene Bolşansss hepimizee.
bende buayyada diğer ay hemen 3cüyü yaptırcam...
olmadı tüpbebiş...
allah bizimde yüzümüzü güldürcek bigün
...

Arkadaşlar aşılama da kaç yumurtanız oluşuyo ve adetin kaçıncı günü aşılamanız yapılıyor? Bir de yumurtalar hep aynı tarafta mı oluşuyor?

Arkadaşlar aşılama da kaç yumurtanız oluşuyo ve adetin kaçıncı günü aşılamanız yapılıyor? Bir de yumurtalar hep aynı tarafta mı oluşuyor?

halaycım merhabalar
canım benim 3 tane oluşmuştu sağ da ve solda oluştu
vallah o yumurtanın büyümesi ne göre sürekli takip halinde oluyor dr un 20 cm bulduğu zaman çatlama iğnesi ve 36 saat içinde de aşılaman yapılıyor
yani benim 1. aşılamam böyle gerçekleşti şimdi 2. için ilaçlara başladım

:a015:evet canım çok haklısın sende bende ve bizim gibi herkezde üzülmesin mutlaka birgün o melekler bizim kucağımızda olacak allahın izniyle sabır dileyelimm...

benim 5 sağda,2 solda tam 7 tane gelişti ama,sonuç maalesf olumsuzdu.hemde ikimizde de hiiiiç problem olmamasına rağmen..

Madem cevap veren biri çıktı bir soru daha sorabilir miyim?:teytey:
Çatlatma iğnesini vurulduktan 10 saat kadar sonra sancım oluyo çatlama sancısı. Amöa aşılama tam 36 saat sonra yapılıyor. Bu arada yumurtalar canlı kalabiliyor mu? Yani sancı olduğu anda çatlamış mı oluyor yumurtalar?

ze nannn cım canım ya üzülme lütfen
allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel duyguyu tattıracak
sadece biraz uğraşıcaz
hakkımızda hayırlısı canım kendine lütfen dikkat et

arkadaşlar dokturm aradı.eğer akıntın adet kanamasına dönerse tutmadı demektir dedi.ama test içinde erken daha dedi.beklemk zorundayız moralini bozma sakın dedi ama gelde bunu bana anlat(

canım evet sancı oldu bende de sanırım o çatlama sancısı dr aşılamadan önce zaten çatlayıp çatlamağını kontrol ediyor mutlaka canlı kalıyordur ki aşlama yapılıyor

canım evet sancı oldu bende de sanırım o çatlama sancısı dr aşılamadan önce zaten çatlayıp çatlamağını kontrol ediyor mutlaka canlı kalıyordur ki aşlama yapılıyor

Bende hiçbir kontrol olmuyor? Direk 36 saat sonunda aşılama. Kontrol ultrasonla oluyodur heralde.

arkadaşlar dokturm aradı.eğer akıntın adet kanamasına dönerse tutmadı demektir dedi.ama test içinde erken daha dedi.beklemk zorundayız moralini bozma sakın dedi ama gelde bunu bana anlat(

canım evet şimdiden moralini bozma lütfen biraz bekle
biliyorum bizler için beklemek işkence gibi
allah hayırlısını versin canım inşallah bizlerde bi gün burdan hamiş diyeceğiz
kendine dikkat et

Arkadaşlar Ben 2 Nisanda Aşilama Yaptirmiştim Belki Hatirlarsinir.bu Hafta Başi Itabariyle Progestan Kullanmaya Başladim.kizlar Ama Benbi Garibim.belim Ve Gögüslerim Ağriyor.acaba Ilaçtan Mi.ya Boşuna ümitlenmek Istemiyorum.sanki Olmadi Gibi Geliyo Ama Bu Ağrilar Ne Lütfen Bilen Birinden Cevap Bekliyorum

olumsuz dusunme ins tutar seninle ayni gun asilama yaptirmisiz progetenin yan etkilerin de war o sancilar ilk asilamam da benden onu kullanmistim bende de olmustu

ze nannn cım canım ya üzülme lütfen
allah hayırlısıyla bizlerede bu güzel duyguyu tattıracak
sadece biraz uğraşıcaz
hakkımızda hayırlısı canım kendine lütfen dikkat et

evet canım napalım kısmet zaten şuan okadar ağrılı geçioki adetim anlatamam senağlama sende kendine dikkat et bizimde yüzümüz güler inşallah bigun

saol arkadaşım .en azından ağrılar %90 ilaçtan .benim umudum yok cidden ben ilk aşılamada tutan hiç duymadım desem yeri var.ama yinede inş. olmuştur inş. allahım hamileyizdir.belkide kendimi kötüye alıştırayımda öğrenince üzülmeyeyim diye böle düşünüyorum.canım aynı gün öğrenicez demekki inş. mutlu haberini alırım

ilk asilamamda ben senin gibiydim olmicak olmicak der dururdum ruyamda bile adet oldumu gorurdum ve adet agrilarim 1 hafta onceden baslamisti adet olunca cok uzuldum gunlerce agladim ama ikincide cok rahatim olmazsa ucuncuyu denerim o da olmadi tup bebek yaptiririz artik tip da yenilikler cok o yuzden rahat ol ne kadar kotu dusunursen inan o kadar kotu olur ins seninde guzel haberlerini aliriz zor biliyorum hele ilki daha bi baska oluyo heycani daha farkli ama inan bana once bizim sagligimiz ondan sonra rabbiminde izniyle bizlerde bebeklerimize kavusuruz

zenan üzülme boşwer demek nekadar boş tahmin edebiliyorum canım sabırlı ol. biz güçlü insanlarızki böyle bi dertle başedebiliyoruz.eminim hepimizin bebekleri olucak biraz daha sabretmemiz gerek.lütfen kendini fazla yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…