Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben 1 kere yaptırdım şimdi hastayım olmadı yani ama beni çağırmadı belki 2 ve 3 aşılamadan sonra kontrol amaçlı çağırabilirler hani bi problemmi var neden tutmuo çatlamıomu onun kontrolu için olabilir tatlım

inşallah bi gün olacak,zamanı gelince tabi,kan aldılar bakalım sonuç ne.en çok merak ettiğim şey yumurtanın çatlayıp çatlamadığı,sanki hamilelik için kan vermişim gibi heyecanlandım,senin yumurtan iğneylemi haplami oluştu

iğneyle oluştu hayatım 6 tane yumurtam vardı ama arkadada gözükmeyen yumurtada olabilir dedi doktor ayrıca 2 adet çatlama iğnesi oldum kendim yaptımö onuda göbekten bi sağ birde soldan ama hayırlısı değilmiş 2.de inşallah tutar bunun için işden çıktım çok stresli bir işim vardı oyüzden sıkıntıdan ve stresten uzak denicem 2. yi bakalım hayırlısı inşallah....inşallah yüzün güler bebeğim çok zor inan

Son düzenleme:

aah ah canım bilmemmi ne zor olduğunu,şu an dolmuşa binerek eve gidiyorum,her taraf kar buz,ama cok şükürki mutluyum,çünkü yumurtam çatlamış,benim için buda bi şeydir,doktor yorma kendini dikkat et diyo,hastanede biri hamile olduğunu öğrendi,nasıl sevindi,inşallah bizde yaşarız o sevinci,bizde bu ay tutmazsa aşılamam iğneye geçicez,çatlatma iğnemi ben koldan yaptırıyorum

herkese merhaba,
ben de aşılama için ilaç aldım. ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
şimdi ilaçları ne yapacağımı bilmiyorum. o kadar da para verdik. aldığımız eczane barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor. yardımcı olur musunuz?

selam hanimlar

asilamayla ilgili baktigim yazdigim topikler hic takip edilmiyor artik umarim bu öyle degildir :)

almanyada yasiyorum 3 senedir cocuk olmuyor sag tüpüm tikaliymis ameliyatlada acilmadi dogustanmis.sali günü cocuk isteme merkezine gidicez
sizce tek tüple asilamada sansim varmidir

Son düzenleme:
kızlar bende pazartesi için randevu aldım ön görüşme için doktordan..yanlız adete 1 hafta var..sadece gögüs uçlarımda acı var..idrar testi yapsam cıkarmı bebiş varsa

bebişin sana sürpriz yapmış ne güzel...keşke bizede yapsa bebişler :)..

canım Allahtan ümit kesilmez..olabilir tabi tek tüple hamile kalan burada bayanlar var..doktorun seni yönlendirir zaten..

merabalarrrrrr

bende ilk aşılamamı ayın 21 inde oldum 3.günü göğüslerim çok ağrımaya başladı
sora hergün adet sancısı gibi bi ağrı oluyor bugün aşılamamın 9.günü
adetime 3 gün kaldı ama ben eger kırmızılar gelmezse 8 şubatta test yaptıracam

okadar umutsuzumki bu şekilde olupta aşılaması tutan varmı arkadaşlar ...

merhaba 1 yıl önce erken hamilelik belir. topiğinde senle konuşmuştuk.bende dün ilk kez aşılama yaptırdım.inşallah aşılaman tutmuştur.

Sag tüp tikali sag yumurtalar iyi calisiyor
Sol tüp %100 acik ama sol yumurtalarim sagdakiler kadarkaliteli degil.
Allahim
Nekadar caresiz bir durum rabbim bir yol acsin bana ve benim gibilere....

ne kadar güzel bi süpriz yapmış bebeğin sana.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. ilaçlar içinde bence bi başlık aç ihtiyacı olan biri varsa forumda senle iletişime geçer. uygun bir fiyata ona verirsin.

Umarım hamilesinizdir.Bu bahsettiğiniz belirtiler çatlatma iğnesinden dolayı olur.Hatta adetiniz bile gecikebilir.En iyisi belirtilere kulak tıkayıp aşılamadan sonra 15.gün test yaptırmak

bana dr. pazartesi aşılama yapılacağını söyledi.

ilk aşılamam olucak. neler yapmalıyım......

:26::26:

bir haftan var yani değil mi. bence biraz beslenmene dikkat et,süt peynir vs fazla tüket.ayrıca son 3-4 gün eşinle birlikte olmaki spermler çok ve kaliteli olsun.ayrıca acılama işlemi çok kısa ve çok ağrısız acısız bir işlem.o yüzden çok rahat ol.işlemden sonrada bekleme sürecinde mümkün olduğunca dinlenmeye bak.

aşılama sonrası göbekten hergün iğne yapılıyormuş diye duymuştum.bunu herkese veriyor mu doktorlar yoksa sadece gerekli gördükleri durumlarda mı veriyorlar.ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum bu sebepten...

Sanırım yanlış anlamışsınız.Aşılamadan sonra göbekten kesinlikle iğne yapılmaz.Çoğunlukla jel,vitamin veriliyor iğne şeklinde değil.Bazen dr.hiç birşey vemediği de oluyor.Göbek vurulan iğne aşılamadan önce yumurtaların gelişmesini sağlar.Göbekten iğne yerine,ilaç kullanıp, kalçadan çatlatma iğnesi olursunuz.aşılama gerçekten korkulacak bir durum değil.Hatta tam tersine basit işlem 2 -3 dk sürüyor.anlamıyorsunuz bile

aşılamadan sonra iğne duymadım ama işlemden önce yumurtanın erken çatlamasını önleyen iğneyi ve çatlatma iğnesini göbekten yapıyorsun.tedavide kullandığın iğneyide doktorunun tavsiyesine göre ya göbekten ya kalçadan yaparsın.aşılamada korkulacak hiçbir şey yok çok rahat ol.normal muayeneden bile daha kısa ve acısız oluyor.

bugün aşılamam yapıldı. çok iyi geçti. hiç de zor bir işlem değilmiş.

inşallah tutar. ve daha güzel haberlirimi de yine paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…