- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.421
Kızlar ben bir hafta önce 3.aşılamamı yaptırdım,doktor adetinin 21.günü gel dedi,acaba progesteronamı bakacak,yaptıran varmı progesteron tahlilini,galiba yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıyolarmış öylemi??:18:
ben 1 kere yaptırdım şimdi hastayımolmadı yani ama beni çağırmadı belki 2 ve 3 aşılamadan sonra kontrol amaçlı çağırabilirler hani bi problemmi var neden tutmuo çatlamıomu onun kontrolu için olabilir tatlım
inşallah bi gün olacak,zamanı gelince tabi,kan aldılar bakalım sonuç ne.en çok merak ettiğim şey yumurtanın çatlayıp çatlamadığı,sanki hamilelik için kan vermişim gibi heyecanlandım,senin yumurtan iğneylemi haplami oluştu
iğneyle oluştu hayatım 6 tane yumurtam vardı ama arkadada gözükmeyen yumurtada olabilir dedi doktor ayrıca 2 adet çatlama iğnesi oldum kendim yaptımö onuda göbekten bi sağ birde soldan ama hayırlısı değilmiş 2.de inşallah tutar bunun için işden çıktım çok stresli bir işim vardı oyüzden sıkıntıdan ve stresten uzak denicem 2. yi bakalım hayırlısı inşallah....inşallah yüzün güler bebeğim çok zor inan
bebişin sana sürpriz yapmış ne güzel...keşke bizede yapsa bebişler :)..herkese merhaba,
ben de aşılama için ilaç aldım. ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
şimdi ilaçları ne yapacağımı bilmiyorum. o kadar da para verdik. aldığımız eczane barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor. yardımcı olur musunuz?
selam hanimlar
asilamayla ilgili baktigim yazdigim topikler hic takip edilmiyor artik umarim bu öyle degildir :)
almanyada yasiyorum 3 senedir cocuk olmuyor sag tüpüm tikaliymis ameliyatlada acilmadi dogustanmis.sali günü cocuk isteme merkezine gidicez
sizce tek tüple asilamada sansim varmidir
merabalarrrrrr
bende ilk aşılamamı ayın 21 inde oldum 3.günü göğüslerim çok ağrımaya başladı
sora hergün adet sancısı gibi bi ağrı oluyor bugün aşılamamın 9.günü
adetime 3 gün kaldı ama ben eger kırmızılar gelmezse 8 şubatta test yaptıracam
okadar umutsuzumki bu şekilde olupta aşılaması tutan varmı arkadaşlar ...
herkese merhaba,
ben de aşılama için ilaç aldım. ilacı aldığım ay, kullanmaya gerek kalmadan çok şükür hamile kaldım. çok sevinçliyim, darısı başınıza.
şimdi ilaçları ne yapacağımı bilmiyorum. o kadar da para verdik. aldığımız eczane barkodları kestikleri için geri alamayacaklarını söyledi.
1 tane ovitrella çatlatma iğnesi, 3 kutu da gonal buzdolabında öylece duruyor. yardımcı olur musunuz?
Umarım hamilesinizdir.Bu bahsettiğiniz belirtiler çatlatma iğnesinden dolayı olur.Hatta adetiniz bile gecikebilir.En iyisi belirtilere kulak tıkayıp aşılamadan sonra 15.gün test yaptırmakmerabalarrrrrr
bende ilk aşılamamı ayın 21 inde oldum 3.günü göğüslerim çok ağrımaya başladı
sora hergün adet sancısı gibi bi ağrı oluyor bugün aşılamamın 9.günü
adetime 3 gün kaldı ama ben eger kırmızılar gelmezse 8 şubatta test yaptıracam
okadar umutsuzumki bu şekilde olupta aşılaması tutan varmı arkadaşlar ...
ne kadar güzel bi süpriz yapmış bebeğin sana.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. ilaçlar içinde bence bi başlık aç ihtiyacı olan biri varsa forumda senle iletişime geçer. uygun bir fiyata ona verirsin.
bana dr. pazartesi aşılama yapılacağını söyledi.
ilk aşılamam olucak. neler yapmalıyım......
:26::26:
bir haftan var yani değil mi. bence biraz beslenmene dikkat et,süt peynir vs fazla tüket.ayrıca son 3-4 gün eşinle birlikte olmaki spermler çok ve kaliteli olsun.ayrıca acılama işlemi çok kısa ve çok ağrısız acısız bir işlem.o yüzden çok rahat ol.işlemden sonrada bekleme sürecinde mümkün olduğunca dinlenmeye bak.
aşılama sonrası göbekten hergün iğne yapılıyormuş diye duymuştum.bunu herkese veriyor mu doktorlar yoksa sadece gerekli gördükleri durumlarda mı veriyorlar.ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum bu sebepten...
aşılama sonrası göbekten hergün iğne yapılıyormuş diye duymuştum.bunu herkese veriyor mu doktorlar yoksa sadece gerekli gördükleri durumlarda mı veriyorlar.ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum bu sebepten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?