- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.441
bugün aşılamam yapıldı. çok iyi geçti. hiç de zor bir işlem değilmiş.
inşallah tutar. ve daha güzel haberlirimi de yine paylaşırım.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
amin canım inşallah bu sefer bebek gelir hatta ikiz gelir :)umarım güzel sonuç alırsınız...
ilk aşılamamdan sonuç alamadım malesef şimdi 2. cisini yaptırcam inşallah bu kez olur
amiiinn inşalllah. rabbim tüm isteyenlere versin
amin canım inşallah bu sefer bebek gelir hatta ikiz gelir :)
bugün aşılamam yapıldı. çok iyi geçti. hiç de zor bir işlem değilmiş.
inşallah tutar. ve daha güzel haberlirimi de yine paylaşırım.
umarım güzel sonuç alırsınız...
ilk aşılamamdan sonuç alamadım malesef şimdi 2. cisini yaptırcam inşallah bu kez olur
ne kadar güzel bi süpriz yapmış bebeğin sana.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. ilaçlar içinde bence bi başlık aç ihtiyacı olan biri varsa forumda senle iletişime geçer. uygun bir fiyata ona verirsin.
amiiin canım inşallah...inşallah test günü yüzün güler.
haklısın ben evleneli 14 şubatta 3 yıl bitiyor.. eşimde yaş 35 bende 27.. yaşlar ilerledikçe daha bir sabırsız oluyoruz.ama Rabbim hayırlısını versin.inşallah cnm ikiz olsun istiyorum zatenyaş belli bi sınırda evleneli 4 sene olcak bi daha uğraşmam bende en azından
bu arada idrar testi yapma direk kana git iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkıyor bu ay bana öyle oldu adetim gelincede çok yıkıldımm((
bnm durumuma düşmeyin sakınnn(
inşallah canım.benimde ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı.inşallah ikincilerde yüzümüz güler
Bende 30 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.Allahtan ümit kesilmez ama sanki tutmayacak gibi hissediyorum..Bazı arkadaşların yazdığı belirtilerin çoğu bende yok( 13 şubatta öğreneceğim..inşallah herkesin aşılaması Rabbimin izniyle tutar....
benim ilk aşılamam olmadı.bu gün sonucu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?