Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amiiinn inşalllah. rabbim tüm isteyenlere versin

amin canım inşallah bu sefer bebek gelir hatta ikiz gelir :)

inşallah cnm ikiz olsun istiyorum zaten yaş belli bi sınırda evleneli 4 sene olcak bi daha uğraşmam bende en azından
bu arada idrar testi yapma direk kana git iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkıyor bu ay bana öyle oldu adetim gelincede çok yıkıldımm((
bnm durumuma düşmeyin sakınnn(

Son düzenleme:
inşallah test günü yüzün güler.
amiiin canım inşallah...

haklısın ben evleneli 14 şubatta 3 yıl bitiyor.. eşimde yaş 35 bende 27.. yaşlar ilerledikçe daha bir sabırsız oluyoruz.ama Rabbim hayırlısını versin.

benimde ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı.inşallah ikincilerde yüzümüz güler
inşallah canım.
umudumuzu kaybetmeyeceğiz. birgün gelicek bebişlerimiz.

Son düzenleme:
Bende 30 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.Allahtan ümit kesilmez ama sanki tutmayacak gibi hissediyorum..Bazı arkadaşların yazdığı belirtilerin çoğu bende yok ( 13 şubatta öğreneceğim..inşallah herkesin aşılaması Rabbimin izniyle tutar....

valla bende de belirti falan yok. ama herkesde illa ki belirti olacak diye birşey de yok.
şimdiden üzme kendini bol bol dua et. inşallah gelicek bebeklerimiz. bende 2 gün önce yaptırdım.

selam bende bugün ilk aşılamamı oldum doktor iyi geçti dedi 23 şubatta belli olcak sonucum ama şimdiden heyecan yaptım nasıl geçecek o kadar gün :) allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. malesef benimde sizin gibi derdim var, 1.5 yıllık evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor. eşimden kaynaklanan sorun fakar sorunun nedeni belli değil. varikosel yok,hormanlar iyi fakat sperm hareketsiz sayısı 20 milyon. medical park,yaşam ve medicana hastanelerinde farklı testler yaptırdık. 4 aydır doktor doktor geziyoruz. en son medicana da zafer beye gitti doktor bey "" vemax,kolemn ve selenyum çinko vitaminleri içeren ilaçlar verdi. 3 ay kullan mutlaka çocuğun olur demiş. bende bu sitede okudum ama sanırım çok fayda gören olmamaış,hem zaman hem para kaybı. ne yapıcamızı bilmiyorum,nerden başlıcamızıda. direk tüp bebekmi yaptırsam zaman kaybı olmasa sonuçta normal yoldan olacağı yok!!! aşılama zamten tutmaz,en iyisi tüp bebek ama korkuyorum,ikiz olursa,çocuklar gelişmezse vs vs vs bir sürü soru aklımda. sizler biraz daha deneyimlisiniz sanırım ,lütfen bana bir öneri söyleyin,yoksa böyle beklicem bişey yapamadan,şimdiden teşekkürler.....

masallar merhaba canım senı cok ıyı anlıyorum benımde olumsuz sonuclanan bı asılamam var..esımde hareket problemı var.sımdı ılac kullanıyor ıste senın dedgn ılacları kullandık cok az yukselme oldu.şimdi yutrsıdından bı ılac aldık o cok ıyı dıolar bızde bıde bunu deneylım dedık 1 ay sonra kontrole gtces.bnde senın gıbı dırek tup ıstıyodum..umut tup bebek merkezınde tedavıye baslamaya karar verdım..onların sıtesınde doktora maıl yazdım saolsun donus yapmıs.bu degerler dogrultusunda bence 1 kez daaha asılama yapın dıo.bnmde kafam karstı..tutmucagınıı bıle bıle zman kaybı gıbı gelıyor banada asılma..ama hele su tahlıllı yaptırım eger artıs olursa hmn yptrcm son kez daha asılma. senın esınde ılac kullanyrmus ztn sonuca gore doktor yonlendırır sızı..aşılamayla hamıle kalan arkadslarımızda var bıraz sans meselesi.tüp bebek ıcınde kafanı yorma yasın gencse ztn tek embrıyo yerlestrylar.herseyın hayırlısı

Son düzenleme:
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...bende şu an bu zorlu sürecte beklemedeyim..İnancım tam ama umutlarım kırılmak üzere...

Olmazsa bunda da vardır bir hayır deyip 2.sini deneyeceğim. İnşallah, rabbim çabalarımızın sonucunda bizleri bebişlerimizle mükafatlandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…