Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bu aşılama ortalama ne kadara mal oluyor? her yerde aynı mıdır? :44:

ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum iğne ve sperm yıkama parası veriyorum sadece 200 tl civarı hastaneye bi ödmee fln olmuyor....

yarın klomene başlıyorum kızlar...gçen ay 3 yumurtam vardı bakalım bu ay ne olacak ...
ilk aşılamada pozitif sonuç alan çok az kızlar benimde ilk aşılamam olmadı ama hiç ara vermeden 3 belkide 4. kez yaptrcam ..SAKIN YILMAYIN YIKILMAYIN İNSAN NEGATİFİ GÖRNCE ÇÖKYOR MAHVOLUYOR AMA TOPARLANIP YOLUMUZA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ RABBİMDEN BEN VE BNM GİBİLERE GÜÇ VE SABIR DLİYORUM ...

ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum iğne ve sperm yıkama parası veriyorum sadece 200 tl civarı hastaneye bi ödmee fln olmuyor....
aaa ne kadar ıyımış o zaman ben 2bın lıra cıvarında beklıyordum,ay cok sevındım bu habere. Pekı devlet hastanelerınde nasıldır durum bır bılgın var mı canım?

Arkadaşlar bu aşılama ortalama ne kadara mal oluyor? her yerde aynı mıdır? :44:
ben prof.a gidiyorum muayenehane ücreti 150 tl. aşılama için ücret almadı.
biz sadece 100 lira sperm yıkama 75 lirada iğneye verdik

orada asistanlar mı yapıyor nasıl oluyor?
ben 6 şubat pazartersi günü özel muayenehanede yaptırdım ilk aşılamamı. inşallah tutar. ama tutmazsa bende tıp fak.e gitmek istiyorum.

aaa ne kadar ıyımış o zaman ben 2bın lıra cıvarında beklıyordum,ay cok sevındım bu habere. Pekı devlet hastanelerınde nasıldır durum bır bılgın var mı canım?
bi bilgim yok inan devlet hastanesinde olup olmadığına dair...
inşallah tutar cnm sende ilk aşılaması tutanlardan olursun inş...
yok cnm doktorum yardımcı doçent ...ben memnun kaldım yarım saatte yatırdılar benii bazı yerlerde hemn yapıldıktan sonra kaldırıyorlarmış

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende dun ikinci asilama icin igneye basladim. ilk asilamam tutmamisti ve ilaclar kiste neden oldugu icin bir ay beklemek zorunda kalmistik kistlerin kaybolmasini. cok sukur kayboldular ve tedaviye baslayabildim!Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

...............MERHABA NİLÜFER,cevap verdiğin için teşekkür ederim.ben eşimin bu değerleriyle aşılamanın tutacağını zannetmyrm. yaptırıp manen ve madden zarar görmek istemyrm. önümüzdeki hafta acıbadem de bülent beye gideceğim,onun yönlendirmesine göre ki büyük ihtimalle tüp bebeğe başlarız diye düşnüyrm. yaşım 27,çok geç kalmak beklemek istemyrm. rabbim inaşşalh herkese şifa verir,inşallah yine haberleşelim....

Kızlar aşılamanızı özel hastanede mi, devlette mi yaptırdınız.Her özel hastane doktoru aşılama da yapıyor mu. tüp bebek raporu için devlette mi yaptırmak lazım aşılamayı. Her kadın doğum uzmanı aşılama da deneyimli mi acaba. Deneyimli bir doktor istiyorum. Tıp fakültesi var prof ona yaptırmayı düşünüyorum ben tüp bebekte yapılıyor ayrıca ama çok başarılı değiller o konuda ama aşılama daha kolay işlem olduğundan aşılamayı yaptırabilirim ama muayene için özel hastaneye gitmek istiyorum daha ağustosta düşünüyoruz aşılama eşimin değerleri çok iyi. sayımız 90 milyon, hareket % 98 ileri hızlı %73. Ancak akınkanlış çok az yani fazla yoğunluk var. Ve hacim de az benimde rahmim arkaya dönük dr eşime aşılama ile şansını yüksek demiş ama biz bu değerlerle normal denemek istiyoruz daha. İznim ağustosta o yüzden o zaman yaptıaracağım. O zaman kadar özel hastane doktoruna jinekolojik muayeneye gidicem iki aydır adet düzensizliğim var ovulasyon kullanıyorum yumurtlama göremiyorum. Ama dktorumdan memnun kalırsam özelde de aşılama yaptırabilirim ancak tüp raporu konusunda sorun yaşar mıyım.

Arkadaşlar aşılama öncesi tüplere bakılıyormuş. nasıl bakılıyor bana bilgi verirmisiniz? normal alttan muayeneden daha mı zor? daha mı can yakıcı? ben muayeneyi çok zorlanarak oluyorum onun için soruyorum. sıvı gönderiyorlarmış herhalde içine rontgren çekiyorlarmış başka da bişey bilmiyorum hakkında. ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var.

evet aşılamadan önce tüplere bakılıyo.aynı normal muayene gibi oluyo rahim filmi muayeneden bile daha kolay korkmana gerek yok cnm..dediğin gibi içeriye bir sıvı gönderip filmini çekiyolar o kadar..eğer muayane olurken zorlanıyosan anesteziylede film çekiliyo hiç anlamazsın nasıl olduğunu..doktorunla konuş bu durumu ona göre anezteziyle çektirirsin..başka sorun olursa yardımcı olurum cnm..

çok teşekkür ederim cevabın için. eğer muayeneden daha kolaysa o zaman anesteziye de gerek olmaz diye düşünüyorum.

nerde yaptırcaksın peki araştırdınmı iyice..istanbuldamısın?
Bursadayım. daha nerde yaptıracağımı araştırmadım. daha önce aşılama denedim tutmadı. aşılama öncesei bende tüplere de bakılmadı. gittiğim doktor özeldi. şimdi bursada iyi bir tüp bebek merkezi araştırcam bakalım. bildiğiniz bir yer varmı sizin tavsiye edebileceğiniz?

malesef tavsiye edebileceğim bir yer bilmiyorum istanbuldayım çünkü ben..önce iyi bir film çeken bir merkez bulun ondan sonra tüp bebek merkezi araştırın derim ben..tabi siz bilirsiniz..ama tüplere bakılmadan aşılama yapılması çok yanlış olmuş..

kızlar neolur yardım edin ben 2 ay önce aşılama yaptım tutmadı ve tam günümde adet oldum ama 2 adet zamanım 19 ve 20 de idi ve ben hala adet olmadım hiç bir belirtide yok leke de yok acaba aşılama adet düzenini 2 ayda değiştiriomu bunu yaşayan varmı çünkü test yaptırdım dün 2 çıktı yani negatif ve ben hala hasta olmadım bu bekleyiş çok sinir bozucu benim gibi yaşayan varmı bu olay normalmi neolur biri bana yazsınnnn:18:

Tüplerde tıkanıklık varsa tedavi ile mi açıyorlar acaba? zor can acıtan o mu?ya ben canının çok yandığını duydum bir arkadaştan ama tüplerin tıkanıklığına mı baktırmıştı yoksa tıkanıklıkmı açılmıştı hatırlamıyorum. ama çok zor olmuş her ne olduysa. ondan tırstım biraz.

laparoskopiyle tüpleri açıyolar olmuyosa ilaçla tedavi ediyolar diye biliyorum..dediğim gibi her merkezin rahim filmi için kullandığı makineler farklı olabilir belkide arkadaşının o çektirdiği yerde o şekilde aletler vardır..sen çektirmeden önce iyice araştır bence..

Canım normalde rahim filmi birçok kişinin acı duyduğu bir işlem netten okuduklarıma göre.
Bunu acısız yapan bir makine var.
Bildiğim kadarıyla sadece Radyotom onu kullanıyor ve o aletle çekilen rahim filmi ağrısız oluyor.
Ben de orada çektirmiştim filmimi, bir acı hissetmedim.
Başka yerlerde de acısız çektirenler vardır tabii.
Forumda bu konuyla ilgili çok mesaj var.
Arama yaptır bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…