- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.461
Arkadaşlar bu aşılama ortalama ne kadara mal oluyor? her yerde aynı mıdır? :44:
kızlar durmak yok, ümitsizlik yok, bakın benim 4. de tuttu
ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum iğne ve sperm yıkama parası veriyorum sadece 200 tl civarı hastaneye bi ödmee fln olmuyor....
ben prof.a gidiyorum muayenehane ücreti 150 tl. aşılama için ücret almadı.Arkadaşlar bu aşılama ortalama ne kadara mal oluyor? her yerde aynı mıdır? :44:
orada asistanlar mı yapıyor nasıl oluyor?ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum iğne ve sperm yıkama parası veriyorum sadece 200 tl civarı hastaneye bi ödmee fln olmuyor....
yarın klomene başlıyorum kızlar...gçen ay 3 yumurtam vardı bakalım bu ay ne olacak ...
ilk aşılamada pozitif sonuç alan çok az kızlar benimde ilk aşılamam olmadı ama hiç ara vermeden 3 belkide 4. kez yaptrcam ..SAKIN YILMAYIN YIKILMAYIN İNSAN NEGATİFİ GÖRNCE ÇÖKYOR MAHVOLUYOR AMA TOPARLANIP YOLUMUZA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ RABBİMDEN BEN VE BNM GİBİLERE GÜÇ VE SABIR DLİYORUM ...
Teşekkur ederım cevap için, çok mutlu oldum bekledıgımden daha az oldugunu oğrenınceben prof.a gidiyorum muayenehane ücreti 150 tl. aşılama için ücret almadı.
biz sadece 100 lira sperm yıkama 75 lirada iğneye verdik.
bi bilgim yok inan devlet hastanesinde olup olmadığına dair...aaa ne kadar ıyımış o zaman ben 2bın lıra cıvarında beklıyordum,ay cok sevındım bu habere. Pekı devlet hastanelerınde nasıldır durum bır bılgın var mı canım?
inşallah tutar cnm sende ilk aşılaması tutanlardan olursun inş...ben prof.a gidiyorum muayenehane ücreti 150 tl. aşılama için ücret almadı.
biz sadece 100 lira sperm yıkama 75 lirada iğneye verdik
orada asistanlar mı yapıyor nasıl oluyor?
ben 6 şubat pazartersi günü özel muayenehanede yaptırdım ilk aşılamamı. inşallah tutar. ama tutmazsa bende tıp fak.e gitmek istiyorum.
masallar merhaba canım senı cok ıyı anlıyorum benımde olumsuz sonuclanan bı asılamam var..esımde hareket problemı var.sımdı ılac kullanıyor ıste senın dedgn ılacları kullandık cok az yukselme oldu.şimdi yutrsıdından bı ılac aldık o cok ıyı dıolar bızde bıde bunu deneylım dedık 1 ay sonra kontrole gtces.bnde senın gıbı dırek tup ıstıyodum..umut tup bebek merkezınde tedavıye baslamaya karar verdım..onların sıtesınde doktora maıl yazdım saolsun donus yapmıs.bu degerler dogrultusunda bence 1 kez daaha asılama yapın dıo.bnmde kafam karstı..tutmucagınıı bıle bıle zman kaybı gıbı gelıyor banada asılma..ama hele su tahlıllı yaptırım eger artıs olursa hmn yptrcm son kez daha asılma. senın esınde ılac kullanyrmus ztn sonuca gore doktor yonlendırır sızı..aşılamayla hamıle kalan arkadslarımızda var bıraz sans meselesi.tüp bebek ıcınde kafanı yorma yasın gencse ztn tek embrıyo yerlestrylar.herseyın hayırlısı
Arkadaşlar aşılama öncesi tüplere bakılıyormuş. nasıl bakılıyor bana bilgi verirmisiniz? normal alttan muayeneden daha mı zor? daha mı can yakıcı? ben muayeneyi çok zorlanarak oluyorum onun için soruyorum. sıvı gönderiyorlarmış herhalde içine rontgren çekiyorlarmış başka da bişey bilmiyorum hakkında. ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var.
evet aşılamadan önce tüplere bakılıyo.aynı normal muayene gibi oluyo rahim filmi muayeneden bile daha kolay korkmana gerek yok cnm..dediğin gibi içeriye bir sıvı gönderip filmini çekiyolar o kadar..eğer muayane olurken zorlanıyosan anesteziylede film çekiliyo hiç anlamazsın nasıl olduğunu..doktorunla konuş bu durumu ona göre anezteziyle çektirirsin..başka sorun olursa yardımcı olurum cnm..
çok teşekkür ederim cevabın için. eğer muayeneden daha kolaysa o zaman anesteziye de gerek olmaz diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim cevabın için. eğer muayeneden daha kolaysa o zaman anesteziye de gerek olmaz diye düşünüyorum.
Bursadayım. daha nerde yaptıracağımı araştırmadım. daha önce aşılama denedim tutmadı. aşılama öncesei bende tüplere de bakılmadı. gittiğim doktor özeldi. şimdi bursada iyi bir tüp bebek merkezi araştırcam bakalım. bildiğiniz bir yer varmı sizin tavsiye edebileceğiniz?nerde yaptırcaksın peki araştırdınmı iyice..istanbuldamısın?
Bursadayım. daha nerde yaptıracağımı araştırmadım. daha önce aşılama denedim tutmadı. aşılama öncesei bende tüplere de bakılmadı. gittiğim doktor özeldi. şimdi bursada iyi bir tüp bebek merkezi araştırcam bakalım. bildiğiniz bir yer varmı sizin tavsiye edebileceğiniz?
malesef tavsiye edebileceğim bir yer bilmiyorum istanbuldayım çünkü ben..önce iyi bir film çeken bir merkez bulun ondan sonra tüp bebek merkezi araştırın derim ben..tabi siz bilirsiniz..ama tüplere bakılmadan aşılama yapılması çok yanlış olmuş..
Tüplerde tıkanıklık varsa tedavi ile mi açıyorlar acaba? zor can acıtan o mu?ya ben canının çok yandığını duydum bir arkadaştan ama tüplerin tıkanıklığına mı baktırmıştı yoksa tıkanıklıkmı açılmıştı hatırlamıyorum. ama çok zor olmuş her ne olduysa. ondan tırstım biraz.
Tüplerde tıkanıklık varsa tedavi ile mi açıyorlar acaba? zor can acıtan o mu?ya ben canının çok yandığını duydum bir arkadaştan ama tüplerin tıkanıklığına mı baktırmıştı yoksa tıkanıklıkmı açılmıştı hatırlamıyorum. ama çok zor olmuş her ne olduysa. ondan tırstım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?