Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım şuan okadar adet sancım varki unutmak için sitede oyalanıyorum
adet ağrıları vurdukça bebek hırsım 2ye 3e 4de katlanıyor çok gerginim ya

ALLAHIM İSYAN ETMİYORUM AMA NEDEN OLMUYOR NEDENN senağlama

bak canım allah dağına göre kar verirmiş.ben 6 yıllık ewliyim ve sorun bende değil.bende de olabilirdi gayet normal karşılıyorum sonuçta bu rahatsızlık.eşime amaliyat dedi 2-3 dr.ve olmayınca ben sabır sabır dedim ama suratımla hareketlerimle ne kadar sinirli olduğumu belli ettim.ama o oralı olmadı.her adet dönemi canım sıkılırdı bide eşimin suratını çekerdim ama sen ndn hamile kalamıyosun demezdi hiç çocuk olmuyo die birebir kavgamız olmadı.o içinde ben içimde yaşadım yaşıyorum.ama biz koptuk hala da birbirimize karşı soğuğuz.3-4 ayda bu hale geldik.neden bölesin dediğimde artık biayda git tahlil al demeni bekliyorum dedi.adam resmen uçmuş ben onun amaliyat olmasını beklerken o ne alemlerde.şuan beklemedeyiz aşılamada emin ol bana destek de olmadı. çocuk muhabbeti bizi iice gerdi.ben hep biz bu konuda hiç tartışmadık derdim ewet öleydi.ama oda bende içiniçin yemişiz kendimizi.şuan tek dileğim bian önce hayırlısı olsun hepimiz için.sabır canım sabır ben tek çare bunu görüyorum

:1no2:canım çok iyi anlıyoruz seni bende çok gerginim uzanımş düşünüyorum eşim arıyo konuşmak istemiyorum.teselli ediyo beni daha dur belki vardır hem yoksada yok falan diyo ama çok gerginim.senağlama

:1no2:canım çok iyi anlıyoruz seni bende çok gerginim uzanımş düşünüyorum eşim arıyo konuşmak istemiyorum.teselli ediyo beni daha dur belki vardır hem yoksada yok falan diyo ama çok gerginim.senağlama

erkekler bu gibi konularda bizden daha metin Oluyorlar.. benımkide oyle yoksa yok napalım kısmet dio..ama sen tam olarak regl oldunmu sancın varmı yoksa akıntımı devam ediyor sondurumun Nedir yani...
ama ne olursa olsun sonuç hep kader kısmet işi
allah yazmışsa olur allah yazmışsa olmaz diyorum ama gelde içime anlat senağlama

canım ben tam regl olmadım.sadece kahverengi akıntı var.çoğaldı gibi sanki bu akıntıda.sancım falan yok.göğüslerim hala acıyo.

evet erkekler daha sakinler.üzülmüyorlar mı tabiki onlarda bizim kadar hevesli ama moral olucaklar ya.tuvalete gitmeye korkuyorumsenağlama

ooof inanmıyorum yaa şimdi baktım kanla karışık çok yoğun gelmiş akıntım.acaba regl mi oldum.ama çok erken.

arkadaşlar bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkar mı.11. gün

ooof inanmıyorum yaa şimdi baktım kanla karışık çok yoğun gelmiş akıntım.acaba regl mi oldum.ama çok erken.
arkadaşlar bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkar mı.11. gün

canım regl olabilirrrr benımde Dunakşam oyle oldu gece durdu
bugun tamolarak adet Oldum ama için rahat edecekse bikantesti yaptır...
ama dediğin gibi Çok erken ya 11.gun hadi ben 17.gun ama senın çok erken yaw :uhm:
sen bi test yaptır kuşum...bende tedirgin oldum şimdibak :1shok:

Ya Normalde Benimde Böyle Kahverengi Başlar Sonra Adet Olurum Ama Hep 3 4 Gün Gecikmeli Olurdu.

Bu çok Erken Testte Sonuç Doğru çikar Mi Ki Ze Nann Yatiyorum çok Sakin Gibiyim Ama Içim Içimi Yiyip Bitiriyo

zenaaan canım çok üzüldüm ben senin için kesin hamiş diye düşünüyordum sıkma canını diycem ama bunu nekadar boş olduğunu biliyorum işallah sende bende isteyen herkes bebişini kucağına alır biran önce kendini toparlamaya bak

Ya Normalde Benimde Böyle Kahverengi Başlar Sonra Adet Olurum Ama Hep 3 4 Gün Gecikmeli Olurdu.

Bu çok Erken Testte Sonuç Doğru çikar Mi Ki Ze Nann Yatiyorum çok Sakin Gibiyim Ama Içim Içimi Yiyip Bitiriyo

sıkma canını sıktıkca adetin gelmicekse bile gelcek benim bildiğim kadarıyla 2 günlükken bile belli olan arkadaşlarım bana kalırsa yaptır varmı yok mu bil en azından için rahat olsun yoksa bile inan şu stresi yaşamaktan daha kötü deyil en azından kendini biran önce toparlayıp önüne bakarsın

daha iyiyim şimdi bakalım testide yaptıralım bakalım nolucak.

MERHABA CANIM.BAŞTAN DAMLA DAMLAYDI.NORMALDE YİNE AZ AMA TUVALETE GİTTİĞİMDE ÇOK GELİYO.ANLAMADIM DİYORUM YA.EŞİMLE GİDİCEZ TEST İÇİN 8 GİBİ

ağrı varmı canım kasıklarda.... sonucu mutlaka hemen yaz olur mu? umarım hayırlı haberler alırsın canım

Kızlar selammmm,nasılsınız? Ben çok garip bir durumdayım.Aşılamam eğer tutmadı ise ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Olmadım. Halen temiz durumdayım. Artık yarın kan tesine gideyim diyorum. Laf aramızda hafif hafif ümit rüzgarı eser gibi oluyor.

Hadi bakalım hayırlısı inşallah.Bol şanslar yarın için.keşke bi idrar testi yapsaydın bugün.
Belki çıkardı.Bende fazla var yollayayım istersen )

Ahhh canımın içi Darkcım yapmaz olurmuyum yaptım, idrarda negatif çıktı. Ama ben ona pek itibar etmedim. Zira iki test almıştım biri geçersiz sonuç verdi. Diğeri negatif. Bir de akşamdı. Sabah yapacaktım ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…