- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.261
zenan üzülme boşwer demek nekadar boş tahmin edebiliyorum canım sabırlı ol. biz güçlü insanlarızki böyle bi dertle başedebiliyoruz.eminim hepimizin bebekleri olucak biraz daha sabretmemiz gerek.lütfen kendini fazla yıpratma
canım şuan okadar adet sancım varki unutmak için sitede oyalanıyorum
adet ağrıları vurdukça bebek hırsım 2ye 3e 4de katlanıyor çok gerginim ya
ALLAHIM İSYAN ETMİYORUM AMA NEDEN OLMUYOR NEDENN senağlama
:1no2:canım çok iyi anlıyoruz seni bende çok gerginim uzanımş düşünüyorum eşim arıyo konuşmak istemiyorum.teselli ediyo beni daha dur belki vardır hem yoksada yok falan diyo ama çok gerginim.senağlama
erkekler bu gibi konularda bizden daha metin Oluyorlar.. benımkide oyle yoksa yok napalım kısmet dio..ama sen tam olarak regl oldunmu sancın varmı yoksa akıntımı devam ediyor sondurumun Nedir yani...
ama ne olursa olsun sonuç hep kader kısmet işi
allah yazmışsa olur allah yazmışsa olmaz diyorum ama gelde içime anlat senağlama
ooof inanmıyorum yaa şimdi baktım kanla karışık çok yoğun gelmiş akıntım.acaba regl mi oldum.ama çok erken.
arkadaşlar bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkar mı.11. gün
Ya Normalde Benimde Böyle Kahverengi Başlar Sonra Adet Olurum Ama Hep 3 4 Gün Gecikmeli Olurdu.
Bu çok Erken Testte Sonuç Doğru çikar Mi Ki Ze Nann Yatiyorum çok Sakin Gibiyim Ama Içim Içimi Yiyip Bitiriyo
sıkma canını sıktıkca adetin gelmicekse bile gelcek benim bildiğim kadarıyla 2 günlükken bile belli olan arkadaşlarım bana kalırsa yaptır varmı yok mu bil en azından için rahat olsun yoksa bile inan şu stresi yaşamaktan daha kötü deyil en azından kendini biran önce toparlayıp önüne bakarsın
ooof inanmıyorum yaa şimdi baktım kanla karışık çok yoğun gelmiş akıntım.acaba regl mi oldum.ama çok erken.
arkadaşlar bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkar mı.11. gün
daha iyiyim şimdi bakalım testide yaptıralım bakalım nolucak.
canım nasıl devamlı bir akıntı mı?yoksa damla damla mı?merak ettim. umarım hayırlı olur
MERHABA CANIM.BAŞTAN DAMLA DAMLAYDI.NORMALDE YİNE AZ AMA TUVALETE GİTTİĞİMDE ÇOK GELİYO.ANLAMADIM DİYORUM YA.EŞİMLE GİDİCEZ TEST İÇİN 8 GİBİ
Kızlar selammmm,nasılsınız? Ben çok garip bir durumdayım.Aşılamam eğer tutmadı ise ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Olmadım. Halen temiz durumdayım. Artık yarın kan tesine gideyim diyorum. Laf aramızda hafif hafif ümit rüzgarı eser gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?