- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.681
kllomeni bende iki kez kullandım birkezde aşılama yaptırdım olmadı eğer evliliğiniz 2 yıldan fazla ise devlet karşılıyo rapor sadece tam teşekküllü devlet hastanesinden çıkıyo zaten doktorun bir hastaneye bağlıysa bu konuda yardımcı olmalı benim ki olmuştu..
slm kızlar bende aşılama yaptırmak istiyorum ya bu ay yada önümüzdeki ay istanbul avrupa yakasında bana önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı acaba:26::26:
arkadaşlar bu konularda cahilim biraz.bana yardımcı olurmusunuz?4 buçuk yıllık evliyim.14 aydır bebegimiz olmuyo.klomeni üçüncü kullanışım.doktor bu ay aşılama yapalım isterseniz dedi..özel hastanede de rapor çıkarılıyor mu?devlet karşılıyor mu yani?yardmcı olursanız sevinirim.normalde 600 tl tutuyormuş herhalde
ben geçen sene ilk kez yaptırmıştım aşılama, devlette. sadece çatlatma iğnesine para vermiştim.
bu sene özelde yaptırıyorum, rapor çıkarttırdı doktor. normalde 500 müş, raporla 300, iğne ve çatlatma iğneleri toplamda 75 oldu.
ama geçen seneki aşılamadan çok farklı. memnun kalmamıştım. serephone ile yapılmıştı. ve fazla takibi olmadı.
bu seferki 2 günde 1 gidiyorum. biraz daha memnunum.
sizinde evlilik süreniz rapor çıkarttırmak için yeterli sanırım. 3 yıldan fazla olması gerekiyor. birde rahim filmi istiyorlar sanırım.
çok teşekkür ederim canım.yani özel hastanede de belli bir miktarı karşılanıyor.peki bu rapor hemen çıkar mı?
rica ederim .
benim hemen çıktı. 10dk da hazırdı.
eczane sadece nüfus kağıt örneği istedi. onuda ertesi gün aldım.bir sorun olmadı şükür.
yalnız rapor hakkın 3 oluyor. 3 taneden sonra bütün masrafları kendin karşılaman gerekiyor. devlet karşılamıyor.
zaten 3.den sonra tüp bebek aşamasına geceriz.yalnız şu ilginç benim doktorum hiç rapordan falan bahsetmedi..cuma günü kontrolüm var.soracagım.klomen kullanıyorum da.iğne ile mi yapsak daha iyi aşılamayı bilemedim.zormuş bu işler...
bende aynı yakadayım.sen özele mi gidiyorsun canım? avrasya hastanesine gidiyorum ben.aşılama için 600 tl dediler.ama devlette ücretsiz oluyor denilince kafam karıştı.devlete gidersem herhalde cerrahpaşaya giderim..hiç de gitmek istemiyorum ama..
bide arkadaşlar aşılama iğneli olunca ilk gün mü yaplııyo iğneler?hiç bir tecrübem yok.
bende test olarak hsg hormon tahlilleri ve eşimin spermiogram var.başka ne gerekiyor?birisi allah rızası için cevaplasın yaw...cahillik çok zor
bana kimse cevap vermemiş ama kızlarr yaaaaaa :2::2::2::2::2: anlamadım ben kimsenin tutmadı mı aşılaması ??????? :2::2::2::2::2::2:
inş. Aşılaman tutar canım sana şimdi günlerde geçmezz valla allah yardımcın olsun nerde yaptırdın kaça yaptırdın canım
aminn canımm inşallahh tutar.. Ama bu nasıl bi olumsuzluktur yaa,kendimi çok kötü hissetmeye başlıyorum.. Herkes aşılamanın gereksiz olduğundan bahsetmeye başlamış..Valla gerçekten ağlıycam bak ya...
Canım ben ankarada üniversite hastanesinde yaptırdım.. çıkacak olan rapor sayesinde devlet ilaçların bi kısmını karşılıyomuş.. Ama ben daha hiç para vermedim.. 17 eylülde rapor çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?