Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar
konunuzu okuyordum rahim filmi ile olan tecrübemi paylaşmak isterim.
beah da yaptırdım.ağrı kesici iğne yaptılar ve abartıldığı kadar acımadı.başımda bulunan görevli tamam bitti az kaldı diyerek bana moral verdi sürekli.
ayrıca yok rahim dışarı alınıyormuş falan gibi dedikodulara da inanmayın.
önyargılı gitmeyin yeter zaten 5-6 dakika filan sürüyor.
ayağa kalkınca da tüm ağrı kesiliyor.

kızlaaar son dört günüm test için bugün de adet günüm.. deli olucam yaaa...adet belirtim yok ama sürekli acaba geldi mi diye bakmaktan gına geldi..bu ilk aşılamam ve çok heyecanlıyım..

slm kızlar bende aşılama yaptırmak istiyorum ya bu ay yada önümüzdeki ay istanbul avrupa yakasında bana önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı acaba:26::26:

merhaba kızlarr...ben de 1. aşılamamı 31.08.2012 cuma günü yaptırdım.. daha 4 gün oldu ama çatlıycam sanki... aşılama yaptırıpta tutanlar,bana biraz moral verirmisiniz? buna çok ihtiyacım var inanın.. neler yaşadınız,tuttuğunu öğrendiğinizde neler oldu,yada ne bileyim o bekleme sürecini neler yaşayarak geçirdiniz?? cevaplarınız bekliyorummmm

Merhaba arkadaşlar benimde sizlere bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim klomen çatlatma iğnesi felan kullandım 5 ay böyle denedik bi sonuç alamadım doktorum aşılamaya geçelim dedi ama bi problem yok bi kaç ay ilacın etkisi devam eder bekleyebilirsin dedi sizce beklememde fayda varmı yoksa bir an önce tedaviye geçmelimiyim bu ay birde adet söktürücü kullanıcam adet olamadım hamilede değilim

arkadaşlar bu konularda cahilim biraz.bana yardımcı olurmusunuz?4 buçuk yıllık evliyim.14 aydır bebegimiz olmuyo.klomeni üçüncü kullanışım.doktor bu ay aşılama yapalım isterseniz dedi..özel hastanede de rapor çıkarılıyor mu?devlet karşılıyor mu yani?yardmcı olursanız sevinirim.normalde 600 tl tutuyormuş herhalde

kllomeni bende iki kez kullandım birkezde aşılama yaptırdım olmadı eğer evliliğiniz 2 yıldan fazla ise devlet karşılıyo rapor sadece tam teşekküllü devlet hastanesinden çıkıyo zaten doktorun bir hastaneye bağlıysa bu konuda yardımcı olmalı benim ki olmuştu..

hımm tüm tahlilleri alıp devlet hastanesine mi gidicem yani?özele gidiyordum.doktorumdan da memnunum.ama devlet karşılarken 600 tl vermek istemiyorum...üzüldüm şimdi.

slm kızlar bende aşılama yaptırmak istiyorum ya bu ay yada önümüzdeki ay istanbul avrupa yakasında bana önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı acaba:26::26:

bende aynı yakadayım.sen özele mi gidiyorsun canım? avrasya hastanesine gidiyorum ben.aşılama için 600 tl dediler.ama devlette ücretsiz oluyor denilince kafam karıştı.devlete gidersem herhalde cerrahpaşaya giderim..hiç de gitmek istemiyorum ama..
bide arkadaşlar aşılama iğneli olunca ilk gün mü yaplııyo iğneler?hiç bir tecrübem yok.
bende test olarak hsg hormon tahlilleri ve eşimin spermiogram var.başka ne gerekiyor?birisi allah rızası için cevaplasın yaw...cahillik çok zor

ben geçen sene ilk kez yaptırmıştım aşılama, devlette. sadece çatlatma iğnesine para vermiştim.
bu sene özelde yaptırıyorum, rapor çıkarttırdı doktor. normalde 500 müş, raporla 300, iğne ve çatlatma iğneleri toplamda 75 oldu.
ama geçen seneki aşılamadan çok farklı. memnun kalmamıştım. serephone ile yapılmıştı. ve fazla takibi olmadı.
bu seferki 2 günde 1 gidiyorum. biraz daha memnunum.
sizinde evlilik süreniz rapor çıkarttırmak için yeterli sanırım. 3 yıldan fazla olması gerekiyor. birde rahim filmi istiyorlar sanırım.

çok teşekkür ederim canım.yani özel hastanede de belli bir miktarı karşılanıyor.peki bu rapor hemen çıkar mı?

çok teşekkür ederim canım.yani özel hastanede de belli bir miktarı karşılanıyor.peki bu rapor hemen çıkar mı?

rica ederim .
benim hemen çıktı. 10dk da hazırdı.
eczane sadece nüfus kağıt örneği istedi. onuda ertesi gün aldım.bir sorun olmadı şükür.
yalnız rapor hakkın 3 oluyor. 3 taneden sonra bütün masrafları kendin karşılaman gerekiyor. devlet karşılamıyor.

zaten 3.den sonra tüp bebek aşamasına geceriz.yalnız şu ilginç benim doktorum hiç rapordan falan bahsetmedi..cuma günü kontrolüm var.soracagım.klomen kullanıyorum da.iğne ile mi yapsak daha iyi aşılamayı bilemedim.zormuş bu işler...

ama tüp bebekte de rapor çıkarttırılabiliyor. ve onun masrafı çok daha fazla.
ben 3 rapor hakkımdan 1 tanesini bu aşılama için kullandım. bir daha kullanmam sanırım. tüpe saklamak daha mantıklı tabi
tercih meselesi...
benim doktorda aşılamaya karar verdik. birden çıkarttı raporu hiç anlamadım :) sonrasında da olmasın diyemedim.
iğneyle daha çok gelişiyor sanırım yumurtalar( kalçadan yapılıyor). sadece bir kez yumurta varmı diye sordum.
kaç tane var, hangi tarafta ne kadar var bilmiyorum :)

canım ben medıkalpark bahçeli evelere sordum 1500 falan tutuyor dedi ilaçlarla ben şimdi serophene ile yumurtluyorum pkoluyum iğne kullanmasam sadece aşılma aiçin 750-800 civarı alırlar diye tahmın edıyorum yine gidip bir görüşücem canım hepimiz için hayırlısı olsun

inş. Aşılaman tutar canım sana şimdi günlerde geçmezz valla allah yardımcın olsun nerde yaptırdın kaça yaptırdın canım

aminn canımm inşallahh tutar.. Ama bu nasıl bi olumsuzluktur yaa,kendimi çok kötü hissetmeye başlıyorum.. Herkes aşılamanın gereksiz olduğundan bahsetmeye başlamış.. Valla gerçekten ağlıycam bak ya...
Canım ben ankarada üniversite hastanesinde yaptırdım.. çıkacak olan rapor sayesinde devlet ilaçların bi kısmını karşılıyomuş.. Ama ben daha hiç para vermedim.. 17 eylülde rapor çıkacak..

canım olumsuzluğa kapılma sakın yaaa üzme kendını herşyed vardır bir hayır canım sen bol bol dua et kımının 1 aşılamada kımının 2,aşılamada kımının 3oluyorr kısmet artık

ne aşılamanın ne tüpün garantisi var ki. üstelik tüpte sadece tutunması gerekiyor, döllenmiş koyuyorlar.
o bile garanti değil ki.
üstelik normal yolla kesinlikle olmaz diyenin pat diye olabiliyor. nasip bu işler.
rahat ol bence. aşılama işlemi de olmuş sanırım. ya nasip artık.
benimde az kaldı hayırlısıyla aşılama işlemine, bugün yarın olur.
inşallah hayırlı sonucu alırsın. olumlu sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…