Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım olumsuzluğa kapılma sakın yaaa üzme kendını herşyed vardır bir hayır canım sen bol bol dua et kımının 1 aşılamada kımının 2,aşılamada kımının 3oluyorr kısmet artık

evet canım inan zaten sadece allaha sığınıyorum,dua ediyorumm...hep hayırlısını diliyorum allah biliyor kalbimi.. Umarım herşey yolunda gider..:18:

Evet canım aşılama ilemi oldu bugün 5. Günüm ama günler sanki yerinde sayıyor ve vakit geçmiyor hiç..14 eylül bi gelseydi de iyi haberlerimi bi verseydim..inşallahhhh.... Hadi o zaman sen de anlat bize aşılama ve sonrasını ve inşallah seninde olumlu sonuçlanır.iyi haberlerini bekliyoruz

Uzun zamandır takip ediyorum ama artık okumakla yetinemedim :))
Benim de bu hafta sonu ilk aşılamam yapılacak nasipse perşembe kontrolüm var hangi gün olacağına karar verecek dr
Kafam allak bullak çok canım acıyacak mı ya tutmazsa herkes çok düşük ihtimal diyor
Rabbim hepimize sabır versin dileyen,hak eden kimsenin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun (Amin)

canım benim.. öncelikle allah kolaylık versin...
Ben de 31.08.2012 de ilk aşılamamı yaptırdım,ve şuan bekleyişteyim..sonucu öğrenmeme son 2 günüm kaldı.. Tutar mı tutmaz mı konusunda benim de pek bilgim yok ilk kez yaşayacağım için...allahım hayırlısını versin inşallah...
Canın acımayacak ondan emin ol,normal muayeneden farkı yok..kendini kasma yeter..
Allahım herkesi dileğine kavuştursun inşallahhhh

Teşekkür ederim bugün kontrole gittim sol tarafta 3 sağda 1 tane 18mm yumoşlar var digerleri küçük çogul gebelik oluşabilir dedi dr ancak yinede 2 gün sonra kontrole çagırdı kendiliğinden çatlamazsa eğer igne ve 36 saat sonra da aşılama yapılacak dedi üzüleyimmmi sevineyimmi bilemedim bekliyorum bende Allah sana da sabır versin biliyorum beklemek çok zor hayırlısıyla müjde bekliyoruz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin rabbim dileyen herkese

Merhabalar,

Ben ilk asilamada hamile kaldim, su anda 22 haftalık hamileyim. Herkese bu zorlu yolda kolaylıklar diliyorum ve olumlu dusunmenin bu isteki en onemli sey oldugunu, baskalarinin olumsuz sozlerine ve tecrubelerini kulaklarinizi tıkamanızı tavsiye ederim.

ilk asilmaya basladigimda yasimdan dolayı 1. seferde tutmayacagini dusundugu icin dr'um bir suru igne yazmisti, su anda fazladan 2 kutu Gonal-f 450 var. İlk alindigi gunden beri buzdolabinda gozum gibi sakliyorum:)))

saniyorum satis fitayi 300 kusur tlydi , tekliflerinize ve onerilerinize acigim.

sevgiler,

canım ben ılk asılamamı gecen yıl aralıkta yaptırdım tuttugunu 13. gunde ogrendım kanda dr bı suru dusuk onleyıcı ılac verdı eve gıttım 2 haftamı delıler gıbı mutlu gecırdım 6. haftamda kontrole gıttım ama ne kese var ne bebek bhcgde kut dıe dusmus ama ben dusuk onleyıcı ılac kullandıgım ıcın adette olmamısım ılacı kesınce sıddetlı bı sekılde mens oldum ama yıkıldım resmen ıkıncıyı 17 subatta yaptırdım ıkıncının sonucuda 12. gunde kanda ogrendım havalara uctum ama ertesı gun bı kanamadır basladı adet oldum resmen 3 gun hastanede yattım bı hafta allahtan tutundu bebısım su an 31 haftalık hamıleyım sabırlı olmakta fayda var cık gez dolas kıtap oku dua et zamanı geldıyse allah yazdısa bebısın sana gelır ıns

Kızlar umutsuz olmayın hiç bir işlemin % 100 garantisi yok..
Rabbim nasip ettiyse olacak inşallah...
Tedaviler aşılamalar gereksiz işlemler değil bence...
Benim ilk oğlum klomen + ovitrelle ile oldu simdikinde ilaçla olmadı olanda düştü ..
Asilamaya geçtik 14 şubatta ilk aşılamami yaptırdım çok şükürki tuttu..
Dr a olurmu sizce diye sormuştum biz elimizden geleni yaptık herşey gayet iyi yumurta durumu sperm sayısı ama tutar diyemem şans dedi. 14 gün sonra bazi belirtilerim başladı mise yanması bel ağrısı kasik ağrısı evde testim vardi yaptım pozitif çıktı...

Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama daha önce yazmamıştım.Bende ikinci aşılamamı yeni oldum.4 gün geçti.İlk aşılamamda merak etmiştim,umutlanmıştım... buna rağmen kanda tahlil yaptırmadım, bekledim ki tam da gününde regl oldum Şimdi ise hiç umudum yok..Hayırlısı diyorum artık. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..

Nazarboncugm; kk ya girdiğimde ilk sana bakıyorum, hayırlı haberler varmı diye :26:

Nazarboncugm; kk ya girdiğimde ilk sana bakıyorum, hayırlı haberler varmı diye :26:

merhabalar kızlarrr.... öncelikle şöööylee bi toptan yazayım istedim... inanılmaz çöküntüdeyim,moralim çok bozuk.. sonucu aldım cuma günü...KOCAMAN Bİ NEGATİFFF ((( Okadar bekledim ama olmadı,dular ettim ama olmadı.. inanılmaz kötüyüm..
TAMAM biliyorum inanın herşeyin farkındayım ama olmuyormuş ilk aşılamamdı falan oayrı mesele ama.. off anlatamıyorum yaa inanın..

selocann canım demek senin 2. aşılamanda tuttu? aslında o kadar kötüyüm ki tedaviyi bile bırakmayı düşünüyorum... aslında siteyi de bıraksam diyorum çünkü çok moralim bozuluyor,ama bırakamıyorumda bi yandan.. kafam çorba gibbiii yaa

fburak evet canım hiçbirşey %100 garanti değil tabi... ve olmadı da nitekim... Allah herkese hayrılısını versin...

eternity334 Allahım hayırlısını versin inşallahh canım benim...umutsuz olmanı hiç istemem gerçekten...2. aşılamamı yaptırayım mı yaptırmayım mı karar veremiyorum... bırakmak istiyorum aslında.. 14. gün hala bişey yoktu bende sonucu öğrendim,çöküntüyü yaşadım,2 gün sonra regl oldum (( ama ben de öyle bi umutlanmıştım ki.. hayır anlamadığım neden olmadı..herey yolundaydı,eşimde de bende de sıkıntı yok çok şükür,yumurtalar gelilti,çatladı,sperm hareketliydi falan filan.. neden yani? anlamadım.. kendi haline mi bıraksam diye düşünüyorum artık gerçekten...

Emrivaki sağolasınn canımm benimm..mutlu oldum benim için umutlanıyor ve merak ediyor olmana.. ama işte kocaman bi sıfırr..... hep hayırlısıs dedi bu bi gerçek ama demek ki içten içe baya bi umutlanmışım.. Allah kimseyi böyle umutsuz duruma düşürmesin...sen ne yaptın canım buarada? aşılama diyordun sen de?? inşallah hepinizden tüm isteyenlerden olumlu sonuçlar duyarız... sizleri seviyorum...

hakkında hayirlisini diliyorum bukadar uzme kendini...
Bende bi çok tedavi gordum ilk oglumdada bundada bende üzüldüm negatiflerde ama tedavimi hiç aksatmadim....
Lütfen vaz geçme en 3. Aşılamaya kadar dene Insallah seninde olacak...
Rabbimden hakkinda hayırlısini diliyorum...

canım benim.. öyle kötüyüm ki anlatamam inan tarif edemem.. acaba zarar mı veriyor yumurtalara falan bu aşılama olayı.. yani çok şükür öğrendik ki bi sorun yokmuş eşimde de bende de...
o yüzden acaba diyorum artık bıraksam mı? yani niye tutmaz herşey uygunken,ortam elverişliyken,ben nerde yanlış yaptım onu anlamadım... tabiki hayırlısı... hiç umudum olmadığı için,fenalardayım... tekrar nasıl ve nezaman umutlanırım acaba??

Canım benim dr da hep diyordu niye olmuyor yumurta iyi gelişti çatladı vs eşimin sperm sayısı süper bebek yok dr rahimden parça aldi patalojiye yolladı sorun rahimdemi tutunamiyormu acaba diye...
Oda temiz geldi yok yok yok...
Dr dediki bana normalde 3 yumurtadan fazlasina aşılama yapmayız sende risk alicam dedi 7 yumurta ile aşılamami yaptı... Onda bile adam bana olur diye garanti vermedi ki çok yüksek olasılıkla çoğul gebelik bile oluşabilirdi.... Ama tabi cogul olmadı bir tane oldu çok sukur...

Streste çok iyi değil biraz kafanı boşalt ya olur yada olmaz diye düşün illaki olacak diye bakma...
Insallah olacak ama şu stresi bi at önce...

inşallah canım benim... bi atabilsem stresi dediğin gibi.... ya galiba ben olacak diye bakmışım hep ondan böyle çöküntüye uğradım...

inşallah canım benim... bi atabilsem stresi dediğin gibi.... ya galiba ben olacak diye bakmışım hep ondan böyle çöküntüye uğradım...

evet o olacak diye düşünme olayı daha çok yıkıma uğratıyor insanı ..

ben senin durumunu çok çok iyi anlıyorum psikolojinide zaamnında aynı şeyleri yaşamış biri olarak ...

inşallah sende benim gibi sonunda kavuşacaksın bebeğine...

ben iki kere aynı şeyleri yaşadım ilkte daha zordu şimdi nasıl olsa bi çocuğum var dedim stres yapmadım yinede zor oldu .. bu işler biraz sabır ve zaman istiyor sanırım bizde bi anda olu versin istiyoruz keşke elimizde olan bişey olsa...

ah canım ya umutlanmaz mı insan.ne aşamalardan geçiyoruz nelere sabrediyoruz...
hakkında hayırlısı canım. emeklerimizi boş bırakmasın Rabbim...
benim aşılama oldu geçen hafta.bilmiyorum kaçıncı günüm.geçen saymıştım ama unuttum şimdi...
hiç belirtimde yok.daha önce çatlatma iğnesi olduğumda çok sancı olurdu.bu kez olmadı hiç.
nasip inşallah...

Nazarboncugm; bence ikinci aşılamayı dene derim.Söylediklerinin aynısı benim içinde geçerli.Yumurtalar gelişiyor,çatlıyor,spermde sorun yok. Ama olmayınca olmuyor. Bugün kanda gebeliğe baktırdım.Gerçi daha geçen çarşamba oldum aşılamamı fakat ağır bir soğuk algınlığı grip geçirdiğim için doktora gidip ilaç antibiyotik kullanmadan önce baktırayım dedim. Değerim 4.52 çıktı. Sanıyorum yine gebelik yok... artık birsey düşünemiyorum sanırım elden geleni yapıp beklemekten başka yapıcak birseyimiz yok..umut etmek güzel, kesinlikle umutsuz yaşanmıyor ama bu sefer en azda tuttum umutlarımı ve 4.52 duyunca pek hayal kırıklığına ugramadım.Rabbim hayırlısını versin,başta bizlere sağlık versin...

fburak canım benim..inan benim anlaşılmaya ihtiyacım var zaten,birileri beni anlasın,iyi hissettirsin istiyorum ... keşke hemen düzelebilsem...ve dediğin gibi elden bişey gelse...ahh ah...

Emrivaki aynen canım yaa ne aşamalardan geçiyoruz neler yaşıyoruz birbiriiz bizler anlarız ancak...canım benim canı-ı gönlüden diyorum kiii;inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine....inşallahh.. dualarım bütün isteyenlerle zaten... belki olmuştur bu sefer,kaçıncı aşılamanki seni?

eternity deneyim mi diyorsun canım yaa?? onda da olmazsa ben iyice travma geçiririm sanki...korkuyorum:18: ya bakma bana ben normal insanlardan çok daha fazla inceyimde ondan böyle oluyor..amaannnn yaaa.... nolurdu sanki azcık boşveren bi insan olsaydımaminn aminn tabi Rabbim hayırlısını versinn...

Canım anlama konusuna gelince okadar iyi anlıyorumki seni fakat elimden bisey gelmiyor destek olmaya çalısmaktan başka...

Dün tesadüfen bi arkadaşimin yengesi ile benim dr un kapısının önünde karşılaştim bi kaç sefer görmüştüm arkadaşıma gittigim zamanlar... Onunda 7 yıldır çocuğu olmuyormuş arkadaşımda benim önceki oğlunda bide bundaki tedavilerimi anlatmış yengesine oda benim dr a gitmeye baslamis....

Netesadufki benim randevumun arkasından onun aşılamasi vardı... Hiç bir sorun bulunamamış her türlü testi vs yaptırdım hiç sorun problem yok dedi ilk aşılamasi tutmamış 2. Için gelmişler... Onada baya bi moral verdim bide benim aşılama oldugunu bildiği için daha bi moralle girdi aşılamaya ... Inan bende üzülüyorum bu durumlarda inşallah onunda asilamasi tutar seninde ve bekleyen bütün arkadaşlarinda....

evet daha önce aşılama yaptıran birinden moral almak daha etkili oluyor doğrusu.. Benimde çok yakın bi arkadaşım var,ilk aşılaması tuttu,bana çok umut verdi iyi hissetmem için..onun doktoruna gidiyorum bende..
Onunla yaşadığımız bütün süreç aynıydı.aynı şekilde onun ve eşinde de problem yoktu benimde aynı.. Ama onun tuttu benim tutmadı.. Işte bunu anlamıyorum ben,aklım almıyor inan...
Hiçbir sorun,bi anormallik yokken neden tutmaz neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…