Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrh.benimd ebu ay ilk aşılamam yapıldı.sonucu dün öğrendim ve negatifti.bugün doktorla görüştüm ve beklemek stediğimi söyledim.oda bu şekilde bekleyenlerindenormal yolla hamile kaldıklarını söyledi.yinede kararsız kaldım gerçi bu ay gtmeye kalksam pazartesi adetimin 4.günü olacak.bugün başladı çünkü.odageç olacak.diyorum bundada vardır bir hayır.

doktor bugün birisine söylerken duydum. raporlu olarak 2 aşılama yeterli tüp bebeğe geçmek için dedi. evlilikle ilglili bişey söylemedi.olcak olduktan sonra bence özel vy edvelt farketmiyo.bugün biriyle kouştum.özelde yptırmış bugüne kadar.20 milyar harcadık diyo yine olmamaış.bende başta özel düşünüyorum ancak vazgeçtim onunla konuşunca ve şimdi beklemek istiyorum..

üzüldüm geçmiş olsun. inşallah sizinde bu bekleme ayında süprizle gelir bebeğiniz...
benimde hiç içimden gitmek gelmedi. bayrama rast gelir dedim ama bu tedavilerde döngüm 28 gün oldu. normalde 31-32 buluyor.
belki rast gelmez...
doktorun söylediği inşallah olur :)
hmm bir keresinde doktorum eğer hafta sonuna denk gelirse 3.gün, ctesi gel demişti. yani 2.gün oluyor o zaman.
hatta bu son aşılama öyle başlamıştı. 2.günümde yani...

bu bekleme sürecinde yaşam tarzımı değiştireceğim biraz. bazen nette birşeylere rastlıyorum...
alkali beslenme, sebepsiz infertillerin yaşam tarzını değiştirmesi, hamile kalmak isteyenlerin süt,yumurtadan zengin beslenmesi. vs...

Allahım bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu. bu sayfalarda hamileyim, doğurdum demek nasip olsun

Arkadaşlar merhaba banada bu ayın 17. aşılama yapıldı
Dün kan tahlili yaptırdım sonuç <2 hamile değilim anladığım kadarıyla
Üzüldüm ağladım ama yapacak bişey yok
Tekrar deneyip denememe konusunda kararsızım
Yaş 30-2 yıllık evliyim geçen yıl normal yolla hamile kaldım 2 aylıkken gelişmediği için kaybettik
1 yıldır deniyoruz yumurta takibi klomen ovitrelle falan
Bu ay ilk aşılamam dı ne yapmalıyım sizce 1kez daha aşılama yaptırayım mı?

umudunu hiç kaybetme canım.Ben 2 kere aşılama sonra tüp bebek ve sonra tekrar aşılma derken bu seferinde hamile kaldım.

Y
Yeniyim canım anca öğrencem sana yazmıştım bıraz önce :)

Teşekkür ederim arkadaşlar,Yüce Rabbim hepimizin gönlünde olanı hakkında hayırlı kılıp nasip eder inşallah
Rabbim(cc) Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık.' demiyor mu zaten di mi?
Deniycem çünkü biliyorum olacak eğer hayırlıysa değilse zaten ben Rabbime bıraktım elimden geleni yapıcam takdir Rabbime ait.
Ol derse oldurur dilerim isteyen ve hakeden herkese nasip eder inşallah..(Amin)

fburak CANIM BENİMM..ELBETTE VARDIR HERŞEYDE Bİ HAYIR..DEDİĞİN GİBİ BUSEFER OLUMSUZ OLCAM,AMA ZATEN ÖYLEYİM,ROL DEĞİL YANİ...AMA ŞU DA VAR EĞER 2.DE TUTMAZSA BİLMEM NASIL OLURUM NE DİYİM BİLMEM Kİ...KAFAM ÇORBA GİBİ..

Emrivaki CANIM BENİM NE GÜZEL DUA ETMİŞSİN BAKKK AMİNNNN İNŞALLAHHHH.... İNŞALLAH BELKİ DE KENDİLİĞİNDEN OLUR...

Seloooooooo nasılsınn hamilelik nasıl gidiyorr sevde ve ecrelff ten haberin varmıı ne yaptılarr allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn...

bende 1 yıldır doktora gidiyorum (sperm sprunu vardı uğraşa uğraşa onu düzelttik çok şükür).1.aşılama yapıldı tutmayınca artık dedim uğraştım. gerisini Allaha bırakıyorum. ama senin yazınıgörünce acaba yeteri kadar uğraştım mı diye düşünmeye başladım...

Canım bende kararsız kaldım test sonucundan sonra
Zaten eşim teyzem ve ablamdan başka kimse bilmiyor tedaviyi
Ne eşimde ne bende sorun yok dedi dr bu ay 3-4 tane yumoş vardı
Üçüz olabilir diye kağıt imzalattı falan çok umutlandım hatta eşim bile(normalde 1 yıldır çok soğukkanlı davrandı ben üzülmeyeyim diye)
Eşim nasıl istersen öyle yapalım diyor Ablam kendini yıprattın ara ver diyor
Teyzem ise senin yerinde kim olsa aynı tepkileri verir kolay bişey değil yaşadığın diyor devam etmemi istiyor
Bende kararsız kaldım bi an buradaki arkadaşlar sağolsun destek verdiler ve ben sonuna kadar denemeye karar verdim
En az 3kez aşılama daha sonra tüp bebek baktım olmuyor evlat edinirim ama denemeye devam...
Kadınlar zayıf Anneler güçlüdür bizim kadar evlat isteyen kişiler bana göre doğurmasa bile ANNE'dir

3 aşılama yapılıyor genelde. var olan soruna da bağlı sanırım. ama sebepsizlerde 3 yapılıyor.
benim 2.aşılama negatifle sonuçlandı. 3.yü de yaptırmak istiyorum.
bizde sebepsiz. küçük problemler var ama olmayacak kadar değil.

çok güzel yazmışsın. çok düşünmüştüm acaba ben mi haketmiyorum ondan mı olmuyor diye. ama çevreme bakınca kimlerin çocuğu
olduğunu görünce vazgeçtim bu düşünceden...

Teşekkür ederim çok zorlu bir süreç bu maalesef hepimiz bi yerde boşverebiliyoruz yeter diyebiliyoruz
Benim teyzemin eşinden kaynaklanan problem dolayısıyla normal yolla çocuğu olmuyordu
Bir kaç kez hamile kaldı gelişmediği yada teyzem dinlenmediği için kaybetti bebeklerini ve
şu anda tedaviyi bıraktılar ama onlar hiçbir zaman evlat edinmeyi düşünmediler
Şimdi onların durumunu görünce diyorum ki olmasa ne olur?
Ne günahsız çocuklar sevgisiz ve ilgisiz büyütüldüğü için bambaşka hayatlar yaşıyorlar
Bu yüzden tamam yeter dediğim yerde evlat edinir bu hasretimi öyle dindiririm

Rabbim kimsenin kucağını boş kalbini kırık bırakmasın insanlar çok acımasız yüzüne vurmaktan keyif alıyorlar sanki
Herşeye rağmen azalmayan bir imanın olsun yeter...

amiin....inşallah....
bu süreçte neler geldi aklıma... olmayacağı fikrine dayanamıyorum...Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın...
her negatifi gördüğüm ay da, yıkıldım öldüm yeniden dirildim sanki hep. sürekli zamanı var demek dedim.
kendimizi telkin etmesek dualara sarılmasak çıldırmamak elde değil...hiç kolay şeyler değil yaşadıklarımız.
burada bir arkadaşla yazışırken demiştim Rabbim aklımıza mukayyet olsun diye.
ah o insan! lar. üstelikte hemcinslerimiz hep. yazsak buraya satırlara sığmaz herhalde duyduklarımız yaşadıklarımız.
Rabbim yardımcımız olsun. isyan ettirmesin. hayırlısıyla sağlıkla bizlerde hamile kalalım,doğuralım,kollarımıza alalım...
bu fıtrat verilmiş kadınlara, bizlerde yaşayalım...

bu ay hiçbirşey yapmıyorum, çörekotu-bal-tarçın 7-8 aydır kesintisiz alıyordum.bıraktım bu ay.
yeme düzenimi değiştirmek istiyroum zor oluyor ama olsun.
benim birde demir bağlama yüksek çıktı. demirim düşükmüş. bir arkadaşımın ablasınında aynı böyleymiş aşılamayla hamile kalmış.
başka bir arkadaşım da demiri yükseldikten sonra.
herşey sebep tabi. bizimde sebeplerimize Rabbim ol desin.Amin.

Canıı yürekten Aminnnnn diyorum bende inanıyorum her şeyin bir vakti bir sebebi var
Rabbim canıma kasteden düşmanımı bile böyle imtihan etmesin
Bizide bu mucizeyi yaşayanlardan eylesin inşallahh.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…