- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.781
slm kızlar size birşey sorucam 5 milyon sperm ile aşılama yapılıo mu ya da yaptıran var mı?
valla aynı şeyi bende merak ediorum.eşim yarın test verecek.bakalım sonuç ne çıkacak.bizde 18 aydır deniyoruz olmuyor.eşimin ilk test sonuçları fena degildi ama değerleri gittikçe düştü.en son morfoloji 0 çıktı.ileri hızlı %11 çıktı.yarınki sonuca göre bize de bi yol çizilcek.zor bi süreçmiş.bu arada benim eşim de zeytinyağında beklemiş incir keçiboynuzu kürü evicap arginmax kullandı.arginmaxa başlayalı 15 gün oldu sonuçları bende merak ediyorumkızlar merhaba
ben ates olcme yontemıyle 8 aydır hamıle kalmaya calısıyorum. onun oncesınde de kendı capımda yumurtlama gunlerımı tahmınen yogun calısmalarla gebe kalmaya calıstım ama malesef toplamda 16 ayım bosa cıktı.
bızım sorunumuz spermlerde morfolojı sorunu.
morfolojımız once %2 cıktı sayımız o zaman 45 mılyondu
sonra 12 mılyona dustu sayı,morfolojı de %3
son 2 aydır esım proxeed plus ve evıcap kullandı. sımdı 7 kasımda tekrar testı olacak. eger spermler duzelmıs olsaydı bu ay gebelık olurdu dıe dusunuorum.
doktorda 7 kasımdakı sonuclara gore asılamaya gecıcez demıstı.
sonuc olarak asılama yolundayız bızde.
sormak ıstedıgım su kı erkek ınfertılıtesıyle ugrasan ve bu yuzden yanı morfolojı sorunuyla savasıp ta asılama yaptıran varmı, sonucu ne oldu onu merak edıorum
valla aynı şeyi bende merak ediorum.eşim yarın test verecek.bakalım sonuç ne çıkacak.bizde 18 aydır deniyoruz olmuyor.eşimin ilk test sonuçları fena degildi ama değerleri gittikçe düştü.en son morfoloji 0 çıktı.ileri hızlı %11 çıktı.yarınki sonuca göre bize de bi yol çizilcek.zor bi süreçmiş.bu arada benim eşim de zeytinyağında beklemiş incir keçiboynuzu kürü evicap arginmax kullandı.arginmaxa başlayalı 15 gün oldu sonuçları bende merak ediyorum
atesten bılıyorum canım senı
neredeyse aynı suredır denıoru senınle ve kaderımızde aynı,sorun ıkımıde de morfolojı ve hareket.
benımkının kulladıklarının ıse yarayıp yaramadıgı ve nasıl bır tedavıye baslayacagımız 7 kasımda kı test de bellı olacak..
bende senin eşinin sonuçlarını merak ediyorum inşallah iyi çıkar.ben eşimin sonuçlarını cuma günü yazarım.bakalım ne çıkacakk
kızlar merhaba eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?
canım merhaba.yazını görünce cevap yazmak istedim.ben özel hastaneye gidiyordum.ordaki doktorum aşılama için devlet hastanesini önerdi.aşılama ile zor ihtimal gebelik oluşur.şansın normal ilişkiye göre sadece yüzde 3 artar bunun için o kadar para ödemene gerek yok dedi.ğneler sperm yıkama falan 1400 ü buluyordu.bizde çapa infertilite klinigine başladık.hem iğneleri devlet karşılayacak hem de 2 defa iğneli aşılama (klomenle yapılan kabul edilmiyor) yapılıp negatif sonuç alınınca devlet tüp bebek hakkı veriyor sana.tüp bebek diyip geçme inanılmaz maliyetli....aşılamada kullanılan iğnelerin tanesi 370 tl...belki 3 belki 10 kutu kullanman gerekcek.ucu açık yani.bilgilendireyim dedim.belki morfolojiniz düşük olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebek raporu bile verilebilir size
merhaba,
benim kız kardeşimde bir aşılama yaptırdı tutmadı şimdi çapa da yaptırmak istiyoruz ama hangi aşamalardan geçiyor?randevu nasıl alacak? ilgi nasıl?? ? bayan mı erkek mi doktorunuz? bilgi verebilirseniz memnunn olurum.inşallah tüm bebek isteyenlere en kısa sürede mevlam nasip eder.
Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca..şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?
Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca..şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?
merhaba, bende bugün aşılamaya başladım bahçeci kliniği fulyada,
umarım hayırlısı olur ve tutar pco ne demek hiç duymadım
merhaba cnm. hayırlı olsun tedavin inşallah.
bu seneye kadar bende pko yoktu hiç. dr pko görünümü var demişti. serephone kullandım aşılama yapıldı bu haldeyken.
aşılamaya engel olmaz. ama yapına göre ilaçlara aşırı tepki verebilir veya hiç olmayabilir.değişiyor.
benim normaldi.2 sağda 2 solda olmuştu.tedavim iptal olmamıştı.
bomuro,meraba canım..hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için o zaman :) ya aslına bakarsan ben de bilmiyordum ne olduğunu da,burdan öğrenmiştim,yazanlar vardı,onlardan duymuştum falan..ama dün pco dedi dr,o farkında bile değil tabi benim duyduğumun yada ne olduğunu bildiğimin.. adetlerinde düzensizlik varmıydı dedi,yok dedim bende.. belki de ondan önemsemedi.. üzüm tanesi gibi oluşan kistlermiş,polikistik over diye tanımlanıyormuş.. bilmiyorum ki taktık işte kafaya
Emrivaki meraba canım.. görüşememiştik bayadır seninle denasılsın sen? nasıl gidiyor görüşmeyeli bende de hiç yoktu pko bugüne kadar.. niye olur onu da bilmiyorum ki aynen sanırım aşılamaya engel değil ki,dün itibariyle gonal-f iğnemi kullanmaya başladım..cuma tekrar kontrole gitcem bakalım nolcak... yani senin hamile kalmadan önce mi pko vardı ? öyleyken mi hamile kaldın?
iyiyim şükür sağol cnm.tedaviye başlamadım ben.belki ocaktan sonra...başka bir şehire taşındık dr bakıyorum.
Ama hamile kalmadım ki hiç benAllah mı söyletti ne
Engel bir durumun olsa dr zaten başlatmazdı iğneleri. Belki ilk başlangıç aşamalarıdır. Benimde öyle ileri bir durum değildi.
Aşılamadan öncede vardı pko.daha önceleri yoktu.kaç farklı dr baktı. Hiçbiri bişey dememişti.
Kafana takma pko yu.bir arkadaşım 30 kilo fazlayla ve pkoyla 3 ayda hamile kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?