Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya ben bugün eczaneye ilaçları almaya gittim gonal f 450 3 kutu tazmış 1000 üniteyi geçiyor. Bir kutuyu karşılamıyor rapor ve tek kutu raporsuz 360 tl. İki kutu gonal f ve çatlatma iğnesine raporlu 260 verdim. Bende iki kutuyu aldım bir kutu için dr sorucam ya boşuna almış olursak. Gerçi eczaneci tanıdık ayırırım ben dedi ama kasım da olur mu aralıka sarkarsa son anda bulamazsam diyorum eczaneci belli olur başlayınca birkaç gün içinde yetip yetmeyeceği o zaman gelirsin dedi sağolsum saklayacak ama dr sorucam ben yeter belki bir yandan da alayım dursun kenarımda diyorumda kullanılmazsa da yazık. Siz kaç kutu ve kaçlık kullandınız. Dolaba koydum. Buz kalıbı da var dr götürürken falan onunla götürecekmişim. Eczacı vuramam iğne ama gösteririm dedi kendin vurursun kolay dedi kalem tipi olanlardanmış.

bayanlar bana akıl verin;çevremde eşim dışında kimsem yok yani ailem yada eşimin ailesi yok 2,5 senelik evli olmakla beraber vajinismus yüzünden eşimle beraberliğimiz sadece 1 sene oldu dün senemizdi adet düzensizliği yüzünden dr gittim ve yumurtlamıyorsun dedi ama hormonlarım gayet düzgün kist felan da yok geçen ay ilk defa klomen kullandım yumurtlama oldu çatlatma iğneside yapıldı ama tutmadı bu ay yine klomen kullandım ama yumurtam gelişmedi yarın son kez gidecem kontrole olmamışsa gelecek aya sarkacak tedavi sizce sorum şu ki acele mi ediyorum yoksa bir merkezle görüşüp aşılamamı yaptırsam,akıl verin lütfen.

slm kızlar size birşey sorucam 5 milyon sperm ile aşılama yapılıo mu ya da yaptıran var mı?

Valla canim bizim 3 milyonfu ama drum genede yapalim drmisti..
Bu keciboynuzu kuru ve preesed ilaciyla 80 milyona cikti sayi

Sonuc olarak asilama islemindr 7 8 milyon oldu spermler ama genede tuttu..

Okadar az sayi ile tutanda var 45 50 milyon asilayip tutmayanda var
Kismet..

Insallah gonlune gore olur cnm

kızlar merhaba
ben ates olcme yontemıyle 8 aydır hamıle kalmaya calısıyorum. onun oncesınde de kendı capımda yumurtlama gunlerımı tahmınen yogun calısmalarla gebe kalmaya calıstım ama malesef toplamda 16 ayım bosa cıktı.
bızım sorunumuz spermlerde morfolojı sorunu.
morfolojımız once %2 cıktı sayımız o zaman 45 mılyondu
sonra 12 mılyona dustu sayı,morfolojı de %3

son 2 aydır esım proxeed plus ve evıcap kullandı. sımdı 7 kasımda tekrar testı olacak. eger spermler duzelmıs olsaydı bu ay gebelık olurdu dıe dusunuorum.
doktorda 7 kasımdakı sonuclara gore asılamaya gecıcez demıstı.
sonuc olarak asılama yolundayız bızde.
sormak ıstedıgım su kı erkek ınfertılıtesıyle ugrasan ve bu yuzden yanı morfolojı sorunuyla savasıpta asılama yaptıran varmı, sonucu ne oldu onu merak edıorum

valla aynı şeyi bende merak ediorum.eşim yarın test verecek.bakalım sonuç ne çıkacak.bizde 18 aydır deniyoruz olmuyor.eşimin ilk test sonuçları fena degildi ama değerleri gittikçe düştü.en son morfoloji 0 çıktı.ileri hızlı %11 çıktı.yarınki sonuca göre bize de bi yol çizilcek.zor bi süreçmiş.bu arada benim eşim de zeytinyağında beklemiş incir keçiboynuzu kürü evicap arginmax kullandı.arginmaxa başlayalı 15 gün oldu sonuçları bende merak ediyorum

atesten bılıyorum canım senı
neredeyse aynı suredır denıoru senınle ve kaderımızde aynı,sorun ıkımıde de morfolojı ve hareket.
benımkının kulladıklarının ıse yarayıp yaramadıgı ve nasıl bır tedavıye baslayacagımız 7 kasımda kı test de bellı olacak..

bende senin eşinin sonuçlarını merak ediyorum inşallah iyi çıkar.ben eşimin sonuçlarını cuma günü yazarım.bakalım ne çıkacakk

Aşılamada iki yol diye bir makalesini okudm inanılmaz etkilendim Kadının rüyasın alın okuyun burada paylaşmak çok zor uzun yazıların hepsi hayati değerde bence

kızlar merhaba eşim sperm testini yeniledi.morfoloji ne yazık ki yine sıfır çıktı..
ileri hareketli yüzde 11 den 32 e çıkmış.toplam sperm sayısı 69 milyon.sizce bu sonuçlarla aşılama mı olur yoksa tüp bebek için direk rapor verirler mi?

tatlım
hız cok onemlı dıyorlar onun yukselmesı cok guzel canım
ama morfolojıye ne dıım
sayınız 69 mılyon masallah o cok guzel. bızım 12 mılyondu. yıkama sonrası daha da azaldıgı ıcın asılamaya yeterlı mıktarda sperm yok dıe yapılamadı o ay asılama.
7 kasımda ınsallah sayımız yukselır de hıc degılse asılamaya baslayabılelım ya

merhaba,

benim kız kardeşimde bir aşılama yaptırdı tutmadı şimdi çapa da yaptırmak istiyoruz ama hangi aşamalardan geçiyor?randevu nasıl alacak? ilgi nasıl?? ? bayan mı erkek mi doktorunuz? bilgi verebilirseniz memnunn olurum.inşallah tüm bebek isteyenlere en kısa sürede mevlam nasip eder.

merhaba...çapadan randevuyu internetten alıyorsunuz.gece tam 12 de açılıo randevular 1 dakika içinde bitiyor ne yazık ki.. doktorun aynı olmuyo.her seferinde başkasına denk geliyorsun. bütün kan tahlilleri tekrarlandı.eşimden 2 defa sperm testi istendi.2 ayı gecti hala bi adım daha ilerleyemedik.sürekli bişeyler istiyorlar.pzt eşimin tekrar kontrolü olacak.aşılama için rapor çıkacagını düşünüyoruz

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?

merhaba, bende bugün aşılamaya başladım bahçeci kliniği fulyada,

umarım hayırlısı olur ve tutar pco ne demek hiç duymadım

merhaba cnm. hayırlı olsun tedavin inşallah.
bu seneye kadar bende pko yoktu hiç. dr pko görünümü var demişti. serephone kullandım aşılama yapıldı bu haldeyken.
aşılamaya engel olmaz. ama yapına göre ilaçlara aşırı tepki verebilir veya hiç olmayabilir.değişiyor.
benim normaldi.2 sağda 2 solda olmuştu.tedavim iptal olmamıştı.

merhaba, bende bugün aşılamaya başladım bahçeci kliniği fulyada,

umarım hayırlısı olur ve tutar pco ne demek hiç duymadım

bomuro,meraba canım..hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için o zaman :) ya aslına bakarsan ben de bilmiyordum ne olduğunu da,burdan öğrenmiştim,yazanlar vardı,onlardan duymuştum falan..ama dün pco dedi dr,o farkında bile değil tabi benim duyduğumun yada ne olduğunu bildiğimin.. adetlerinde düzensizlik varmıydı dedi,yok dedim bende.. belki de ondan önemsemedi.. üzüm tanesi gibi oluşan kistlermiş,polikistik over diye tanımlanıyormuş.. bilmiyorum ki taktık işte kafaya

Emrivaki meraba canım.. görüşememiştik bayadır seninle de nasılsın sen? nasıl gidiyor görüşmeyeli bende de hiç yoktu pko bugüne kadar.. niye olur onu da bilmiyorum ki aynen sanırım aşılamaya engel değil ki,dün itibariyle gonal-f iğnemi kullanmaya başladım..cuma tekrar kontrole gitcem bakalım nolcak... yani senin hamile kalmadan önce mi pko vardı ? öyleyken mi hamile kaldın?

iyiyim şükür sağol cnm.tedaviye başlamadım ben.belki ocaktan sonra...başka bir şehire taşındık dr bakıyorum.

ama hamile kalmadım ki hiç ben Allah mı söyletti ne

engel bir durumun olsa dr zaten başlatmazdı iğneleri. belki ilk başlangıç aşamalarıdır. benimde öyle ileri bir durum değildi.
aşılamadan öncede vardı pko.daha önceleri yoktu.kaç farklı dr baktı. hiçbiri bişey dememişti.

kafana takma pko yu.bir arkadaşım 30 kilo fazlayla ve pkoyla 3 ayda hamile kalmıştı.

canım yaaa çok pardon,özür dilerim.. Sanırım aklım yerinde değil... Ama dediğin gibi allah söyletti belkide.. Inanır mısın bilmem ama bu ara kime ne desem o çıkıyor.. Inşallah hayırlısıyla senin için de aynı olur,veee bebişi sağlıkla alırsın kucağına
Evet yaa engel değil sanırım dediğin gibi,hem kilo fazlam da yok benim,başka da nasıl belirtisi oluyor bilmiyorum ama bişey yok gördüğüm kadarıyla... :)
o zaman sen şimdi tekrar aşılama için beklemeye aldın kendini yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…